Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Krum penis

124»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hold nu op Lotte det er ikke vås. Jeg er vokset ca 8mm i længden og 5 mm i omkreds. Det virker til knap 18 cm lang og 14 i omkreds. Mit lem er begyndt at se mindre skæv ud.
  • Indstillinger
    Hold selv op.

    Denne her debat har overskriften "krum penis" og handler grundlæggende om en bekymring for om man har en SYGDOM i sin penis.

    Sygdom SKAL og BØR lægefagligt undersøges FØR man kaster sig ud i diverse selv-diagnoser og selv-behandlinger.

    Du mener jeg er dum, når jeg gang på gang gentager denne opfordring.

    Helt ærligt - hvem er dum her?
  • Indstillinger
    Nej jeg mener ikke du er dum men din indsigt er lav.
    Dette er en debat. Og mænd der ikke ved de kan undgå at blive skåret i pikken pga en knude har ret til at vide det. For lægen ved ikke det findes selv om opfindelsen 15 år gammel.
    Sidste gang lad være med at komentere mine indlæg.
    Ellers begynder jeg at kommentere alle dine.
  • Indstillinger
    Citat fra 20/10 kl. 16.42: ” Du er for dum...”

    Det er muligt, du ikke mener det, men det har du rent faktisk skrevet.

    Igen – jeg har IKKE påstået, at man ikke skal købe et sådant apparat, hvis man synes, det er sjovt – MEN jeg påstår, at man først og fremmest bør få undersøgt, om der er noget sygeligt galt FØRST. Og – først og fremmest sikre sig, at man ikke gør ubodelig skade på sig selv.

    Jeg er faktisk enig med dig i, at der er meget læger ikke ved, men så må man jo selv oplyse dem. Så hvis man vil have et sådant apparat - i dette tilfælde til at afhjælpe eventuelt sygdom, - så er det jeg foreslår, at man tager reklamematerialet med til lægen og beder om en faglig vurdering der - FØRST.

    Jeg synes faktisk også, det er fint, du fortæller om det her apparat - men jeg synes ikke, det er fint, at du ikke vil acceptere, at man sørger for lægefaglig vurdering før man kaster sig ud i brug af noget sådant. Nej - tvært i mod - du afviser, at man gør det. Og ja - derfor bliver jeg ved.

    Og ja – kald mig naiv, men det er helt ufatteligt, hvad man kan finde af mere eller mindre livsfarlige ting, der lover at afhjælpe dette eller hint. Og – mange finder først ud af, hvad det er, de har gjort, når det ER gået galt.

    Jeg fastholder – sørg for ordentlig og FAGLIG vurdering, FØR man kaster sig ud i diverse eksperimenter.

    Det er det, jeg plæderer for her; jeg er totalt lige glad med, hvad du gør og finder rigtigt – for dig selv – men jeg er ikke lige glad med, at du knokler løs for at overbevise andre om, at de bare uden videre skal kaste sig ud i den slags – UDEN en faglig vurdering af egen situation først.

    Og tja – så må jeg affinde mig med det, du nu ”truer” mig med – det er jo et debatforum, og hvis ikke man kan acceptere uenighed og andres meninger i en debat, så må man jo afholde sig fra at deltage.

    Jeg lader mig ikke true ud af et debatforum.
Log in eller Registrér for at kommentere.