Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Krum penis

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    citat:
    "Gørelse er dog ikke nok uden størrelse ved samleje og det ved jeg i ved."

    Nej - det ved du ikke. Både Persille og jeg er voksne, erfarne kvinder og altså ikke "tøser". Du kalder dig "familiefar" og omtaler en hustru - men man skulle tro, du var en ung teenager med det voldsomme fokus, du har på den legemsdel. Det er svært at have en debat med dig, når du ikke læser, hvad jeg skriver.

    Men - jeg er enig med Persille, det er heller ikke min mand, der går så voldsomt op i cm og mm, og skal stive sin selvtillid af med et sådant apparat. Jeg er så heldig, at min mand kan finde ud af at bruge sit "udstyr", som det er (også selv om han måtte aflevere lidt af størrelsen) - og at vi begge har et yderst tilfredsstillende samliv.

    Heldigvis er han også i stand til at bruge sit liv på andet end at rende og måle den tissemand hele tiden.

    Men - jeg er kommet til at tænke på, at den tissemand jo ikke sidder ret langt fra navlen, mon det er derfor mange mænd har så totalt fokus på det vedhæng?
  • Indstillinger
    Jeg kan ikke lade være med at grine, lotte123. Ja, nogle går så utroligt meget op i den "tissemand".
    Min tidligere partner stod og gloede forelsket på sin, ja den var stor. Men jeg ønskede, han ville tænke mere på mig end på "den".
  • Indstillinger
    Hej lotte. Hvis du mødte mig ville du nok tænke sikke en engageret far.
    Ja jeg har børn i skole alderen.
    Jeg går til sport med mine børn og er leder for min ældstes hold og er ellers en ret normal mand.
    Jeg er ikke styret af mit lem nok nærmere omvendt.
    Det jeg skriver her er anonymt og ærligt jeg er nok bare mere åben her end andre har lyst til at være. Man kunne ikke få mig til at sige det højt.
  • Indstillinger
    Øh,nå. Jeg har faktisk også andet at gå op i - men nu er det emnet her.

    Og igen øhh – du er mere åben end de fleste – altså lige bortset fra, at du ikke vil sige din mening højt, hvis ikke det er anonymt.........???

    Jeg fastholder stadig, at du har en temmelig umoden tro på, at det er den størrelse, det hele handler om, og hvis det er noget sådant, du videregiver til dine børn (nu du selv er inde på det emne), så er jeg ikke sikker på, jeg vil synes, du er en særlig fantastisk far.

    Jeg mener stadig, at det vigtigste overhovedet må være, at man lærer at acceptere sig selv, som den man er og som man er skabt.

    At tro at en større penis – eller nogle større bryster, eller andre kosmetiske indgreb for den sags skyld – i sig selv gør en lykkeligere, er da noget af det sørgeligste, der findes.

    Det mindreværdskompleks sidder mellem ørerne – ikke andre steder – hvorfor det er der, man bør sætte ind, hvis det er.

    Så igen – mener man, at man har et problem, så bør man først og fremmest søge professionel vurdering, inden man kaster sig ud i diverse eksperimenter.

    Og hvis man - som i dit tilfælde – bare er forfængelig, så bør man som det første oplyse, at det er det, det handler om, når man rådgiver andre i brug af en sådant instrument.
  • Indstillinger
    Lotte nu er du på vej over stregen. DU skal IKKE afgøre om jeg er en god eller dårlig far. Jeg skrev som jeg skrev for at oplyse om, at jeg ikke sidder med pikken i hånden dagen lang. Jeg har ret til som du at oplyse andre om hvad det handler om i dette emne (krumme tissemand). Du har ikke engang é selv. Så hvis jeg må råde dig hold dig til give folk et selvtillidsboost. Det kan du finde ud af (ros) ,men du skal holde dig fra at sige til mænd hvad der er muligt og umuligt.
  • Indstillinger
    Du skriver, citat ”Hvis du mødte mig ville du nok tænke sikke en engageret far. "

    Og der åbner du faktisk en dør, for at jeg kan kommentere det, du i øvrigt selv kommer ind på. Jeg mener faktisk, at om du er en engageret far eller ej er dette emne totalt uvedkommende, men når du direkte skriver, hvad jeg vil tænke og mene, så har jeg ret til at kommentere det, og indrømmet - jeg bryder mig ikke om at få at vide af totalt fremmede, hvad jeg eventuelt tænker og mener.

    Og – jeg har på INTET tidspunkt skrevet, hvad der er muligt eller umuligt. Men jeg har skrevet, at du ikke læser, hvad jeg skriver - og det synes jeg så, jeg igen fik bekræftet her.

    For at komme til starten af vores debat, så har jeg skrevet, at jeg ikke vil afvise, at et sådant apparat kan hjælpe, hvis man har et problem, men at man ALTID bør få undersøgt professionelt, hvad problemet kan skyldes, FØR man kaster sig ud i i diverse selv-diagnoser og selv-eksperimenter, hvilket jeg altså STADIG ikke kan se noget som helst forkert i at foreslå.

    Og – jeg har nu skrevet det så mange gange, at jeg ikke orker at gentage det mere.

    Du har selv skrevet, at det ikke er krummerik, der er dit problem.

    Selvfølgelig har du ret til at oplyse andre om, hvad det handler om, i dette emne – (krumme tissemænd). Jeg beklager, det har jeg så ikke set dig gøre et eneste sted.

    Tak for dine pæne ord – men jeg mener faktisk, jeg giver folk et større selvtillidsboost ved at fortælle, at de langt hen ad vejen er gode nok, som de er, og at de skal tænke sig om en ekstra gang, inden de kaster sig ud i køb af et instrument, som oven i købet skal bruges – var det i årevis(?) for at (måske) give et par af de eftertragtede cm.
  • Indstillinger
    Nu har jeg prøvet. Du er for dum og har for meget tid til at blande dig i ændres problemer. Svar ikke mere på mine indlæg. Din indsigt er for ringe velmenende , men ringe.
  • Indstillinger
    Ilm.

    Og - jeg går ind og kommenterer på lige, hvad der passer mig i det her debatforum.
  • Indstillinger
    TIL ALLE MÆND. PIKKEN KAN VOKSE. Med en strækker/extender
Log in eller Registrér for at kommentere.