Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Brystimplantater/Større bryster!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej jeg fik mine bryster lavet i februar 2013 :D
  • Indstillinger
    Jeg kan anbefale HC Andersen klinikken i Odense, de har to års garanti, og erfaringen viser, at hvis du får kapseldannelse, så skker det netop indeofr de første to år.
    Da jeg besluttede mig som 27 årig bestilte jeg tid et år foud, for så havde jeg et helt år til at vænne mig til tanken. Det skulle ikke være en hutig tjuhej beslutning. Desuden havde jeg sparet op i mange år og researchet grundigt.
    Der er mange skræmmekampagner og noget af det er altså taget ud af den blå luft, tror jeg. Såsom at brysterne bliver vildt grimme, hvis du tager dem ud, eller at man bliver følelsesløs eller at de føles helt unaturlige. Det kan måske ske for enkelte, men jeg kender altså mange, som har fået BFO (og har det selv) og helt uden de nævnte skrækscenarier.
    MIN erfaring er, at jo pænere brysterne ser ud inden indgrebet, des pænere bliver også¨resultatet. Det kan du også se ved at søge på diverse før og efter billeder.
    Held og lykke hvad end du vælger at gøre
  • Indstillinger
    ps. En lille men ikke uvæsentlig detalje, som jeg imidlertid havde fortrængt (det er 10 år siden, jeg fik mine lavet).
    HVIS du er pivet, så skal du altså være forberedt på, at dette er en operation, efter hvilken der følger BETYDELIGE smerter som i BETYDELIGE! Især hvis du får dem lagt under musklen. Jeg kunne ikke rejse mig selv fra sengen, men måtte skånsomt skubbes op bagfra i starten, så ondt gjorde det, og man er på stærke smertestillende de første dage...
  • Indstillinger
    pps. Og nej du kan heller ikke gå på stranden, for du har grim sloggy BH på de første måneder :-/ (med en slags bredt gazebind under, som dækker arret, der heller ikke må få sollys)
  • Indstillinger
    Jeg kender 3 (inkl. mig selv), der har fået det lavet i DK, og vi har alle flotte resultater og har ikke haft komplikationer.
    Jeg fik mine lavet på HC.Andersen klinikken i Odense. De andre to har fået det lavet på Hamlet.
  • Indstillinger
    ps. Der er jo mange penge at spare i udlandet, men hvis noget går galt, så er det lang vej at rejse (specielt hvis det er akut), derfor ville jeg ikke selv turde...
  • Indstillinger
    Jeg har gode erfaringer med http://www.kysthospitalet.dk. Det er et privathospital, hvor man virkelig mærker en professionel og imødekommende attitude, der gør en tryg. Det er eksperter inden for mange elementer af plastikkirurgi, hvor jeg sidste år fik udført et indgreb, hvor jeg fik et ansigtsløft, som jeg i dag er utroligt tilfreds med. De vil helt sikkert også kunne hjælpe dig med din operation :-)
    Håber det hele lykkes!
  • Indstillinger
    helenphihelenphi
    Redigeret 21 september, 2020, 05:17

    Brystforstørrende piller - https://shytobuy.dk Jeg har brugt Procurves i de sidste 3 måneder og jeg har oplevet nogle resultater som er virkelig fantastiske. I starten tog det lidt tid før jeg så de første fremskridt, men efter de første 3 uger begyndte mine bryster at ændre sig påfaldende.

Log in eller Registrér for at kommentere.