Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ømme bryster

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    - det samme er LIGE sket for mig! Grr...! Havde skrevet langt indlæg om alt muligt, men også om mit besøg ved lægen - han mener helt sikkert det med mine bryster er hormonelt betinget. Og at det er meget normalt at blive hormonforstyrret efter p-pille stop(!) men at det nok skal gå hvis jeg tager den med ro, det duer absolut ikke at stresse over gerne at ville være gravid. Men det var da heldigvis noget nyt;)
    Ej, han var vældig god og opmærksom, og kunne ligesom forstå at han heller ikke nødvendigvis er stor fan af p-piller (og det der ligner) men at der ikke rigtig er bedre alternativer.

    orker ikke at skrive det hele igen, har egentlig heller ikke rigtig tid (skulle jo skrive eksamensopg)

    Ved ikke om jeg synes det er særlig rart at være normal! Men som vores diskussion også har kredset om, må der da være noget galt med at noget så unormalt bliver betegnet som værende normalt..
  • Indstillinger
    Ja, jeg kan egentlig mærke, at jeg nok ikke har mere at byde ind med i denne debat, vi er jo grundlæggende enige.

    Men vil da holde øje med, om der skulle komme andre vinkler ind.
  • Indstillinger
    HOLDAOP.... DER ER GODT NOK GANG I DEN !!!!!!!!!!!!!

    KÆRE TUSSE
    VIL FORTÆLLE OM MIG SELV-JEG HAR ALTID SAGT AT JEG SKULLE HAVE BØRN SOM 25 ÅRIGE-men blev dog først gravid som 26 årige..
    jeg havde absolut INGEN VILDE FORVENTNINGER OMKRING DET AT BLIVE GRAVID ELLER FÅ ET BARN,jeg vidste bare at jeg ikke ville være gammel når jeg fik mit barn da beslutningen blev taget... jeg er idag 34 og min søn er 8 år,og jeg er bare så mega glad for at have fået ham i den alder,og ville ønske at jeg havde fået nogen flere... DET ER BARE SÅ STOR EN GAVE AT FÅ ET BARN SOM INGEN KAN FORUDSE ,og så kan ens instilling sådanset være lige meget til det omkring at få et barn inden man bliver gravid for det er den STØRSTE GAVE MAN OVERHOVED KAN FORSTILLE SIG,OG KÆRLIGHEDEN TIL SÅDAN ET DEJLIGT VÆSEN KAN INGEN FORUDSE,SÅ MIT RÅD ER BARE SPRING UD I DEN STØRSTE GAVE I LIVET :=))) OG MHS TIL DINE BRYSTER ,SÅ DRILLER MINE OGSÅ AF OG TIL ,TROR DET ER OS KVINDER GENERALT-SMILER
    MVH JYDEN
Log in eller Registrér for at kommentere.