Hjem Lunger Åben debat om rygestop

Mave problemer efter rygestop

2»

Kommentarer

  • Hej alle, prøv at drik grøn te fra "Seasalt" med hvidtjørn, ginseng og sennes
  • Tak for det, lyder interesant.
    Er derudover begyndt at undgå for mange kulhydrater i min kost.
    Det gør en kæmpe forskel. Særligt brød og frugtsukker er svært for maven at klare. Det begynder hurtigt at gære og "brygge" i maven og det lugter voldsomt af gær og vin....
    Mvh og god dag
  • Jeg har været røgfri i 29 dage, og lider i den grad af forstoppelse. Jeg drikker masser af vand, får daglig motion og fibre, men der sker intet ud over masser af luft i maven som er meget generende. Jeg har prøvet forskellige produkter fra apoteket men intet virker.. det er lige før rygning er begyndt at ligne en løsning, så HJÆLP.... hvad kan man gøre?
  • Tænk og jeg som troede, at jeg var helt alene i verden !
    Min sidste smøg blev røget d. 6/7-16 og det gik forbavsende godt lige indtil starten af august.
    Min mave har altid fungeret perfekt, men pludseligt kunne jeg ikke komme af med det og var meget oppustet. Jeg har prøvet rigtig mange ting, men det lader til, at intet virker særlig godt...og piiist hvor er jeg træt, når jeg får fortalt jeg skal spise godt med fibrer...har haft diabetes 1. i 50 år og spiser netop rigtig groft og sundt.
    Nu virker det som om jo grovere/fiberrigt jeg spiser, des værre er generne, især om natten, hvor jeg dårligt sover, når der er kolikhelvede...
    Ikke om jeg forstår, at der ikke er hjælp og hente, når man nu ved det er skadeligt ikke at blive tømt!?
    Jeg vil da gerne vide, om de der har døjet i månedsvis er kommet af med problevet og andre har måske fundet et mirakelmiddel ?
    Synes ærlig talt dette er uholdbart, hvis man skal leve et værdigt liv, øv
    Ps. Er der nogle her der bruger low foodmap og hjælper det ?
    Disse hensyn er desværre svært for mig med diabetes og lidt svækkede nyrer...med mindre jeg skal til at spise ensidig kost
  • Hej

    Måske Triphala urteproduktet kan hjælpe dig. Du skal nok have 1 teskefuld morgen og en om aftenen i starten for at få gang i maven.

    http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... 13#p173313
  • Tak optimist7, det kigger jeg også lige på..har netop bestilt molkosan...kom i tanke om, at min mor havde brugt det på sine gamle dage.
    Iøvrigt brugte hun også HUSK men det kan jeg ikke tåle, har rigeligt med mavekneb i forvejen :P
  • Jeg stoppede med at ryge d.1 jan. og fik også slemme mave problemer. Jeg prøvede så et produkt der hedder vita biosa. Det er en urtedrik med levende mælkesyrebakterier. I løbet af 1 dag tog det alle gener. Jeg begyndte også at tage omega3 og chlorella alger, det kan godt være det spillede ind også.
  • Tak rok1987. Jeg får også maveproblemer.
Log in eller Registrér for at kommentere.