Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

stivgørende rygoperation L4 og L5 kan også gå godt!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Jensen86,

    Kan se det er længe siden du har skrevet herinde, men det er også længe siden jeg sidst var forbi siden... Synes lige jeg ville svare.. Håber du er blevet bedre og tingene ser lysere ud, da du jo er ret ung....

    Min hverdag er blevet FANTASTISK igen, jeg har ikke haft det så godt som nu i mange år. Mit humør og overskud er tilbage og jeg har stortset ikke smerter... Jeg havde indstillet mig på at mit job som kørende sælger måske ikke holdt efter operationen og var begyndt at overveje hvad jeg så kunne blive glad for at lave.... Men heldigvis er jeg på banen og i bilen igen med mine tøjstativer og det er dejligt... Helbredet i føste række og jeg ved det altid er muligt at finde på noget andet man kan blive glad for at lave, så op med humøret...

    Jeg er begyndt i fitnessdk og er faktisk op på 4-5dage om ugen med diverse træning, det er skønt og troede aldrig det ville ske for mig, men det skete og jeg føler mig virkelig heldig....

    Vær positiv og gør det du kan for at gøre dig glad, så skal det nok gå. Jeg forstår din situation og har selv været igennem helvedet, ved det hele kan være meget meget uoverskueligt og man bliver så trist,ked af det og frustreret. Men prøv om du kan vende nogle af de kedelige dage til noget godt(ved det er svært) men det giver altså kræfter og styrke... jeg tror det og min stædighed har en stor del af skylden til at jeg er kommet så godt igennem og er her hvor jeg er nu... Så opgiv ikke!!

    Tanker og hilsener fra Stina
  • Indstillinger
    Hej :o)

    Da jeg læste din historie og din opfølgning var det som om jeg havde skrevet min egen....er fantastisk. Rigtig mange gange tillykke med det gode resultat og held og lykke med det.

    Nissen35
  • Indstillinger
    Hej.

    Efter at have læst alle de historier herinde, vil jeg lige bidrage med min egen.
    Efter flere år med smerter i ryg og lænd, blev jeg endelig opereret i September 09 på Køge sygehus. Efter operationen, skulle jeg genoptrænes, men da jeg blev tilbudt det, havde jeg klaret det selv bla med hjælp af en Nintendo Wii og en god portion viljestyrke. Jeg startede 3 uger før tid på mit job(er social og sundhedshjælper), og jeg smed ALLE piller en uge efter udskrivelsen. Jeg er Per Pallesen og Co på Køge sygehus meget taknemmelig.
    Jeg kan desværre også læse mindre succesfulde historier....og synes det er synd for jer.
    Ønsker jer alle held og lykke...enten med operation eller videre i livet :O)


    Nissen 35
  • Indstillinger
    Hej. At læse alle de positive historier herinde har hjulpet mig en del. Jeg har lige selv fået en stivgørende rygoperation, en dese på Mølholm, for en uge siden. Synes godt nok det er en barsk omgang at komme igennem. Er det normalt, at det er så svært at sidde ned i mere end 5 min. ad gangen?? Jeg har mange føleforstyrrelser i benene efter nervebanerne der sad i klemme er frie nu og mine hofter gør meget ondt. Er der nogen herinde, som har erfaring med hvor lang tid der går inden det forsvinder.
  • Indstillinger
    Tusind tak fordi du har brugt tid på at skrive dit indlæg!
    Jeg skal selv sidst i september have netop samme operation af Per Pallesen på køge sygehus og jeg har været rigtig nervøs for om Køge sygehus nu havde styr på sagerne.
    Så tusind tak for dit indlæg.

    Jeg har lige et spørgsmål og aner ikke hvem jeg ellers skal kontakte for at få svar.

    Er der på nogen måde mulighed for at få forsikringspenge efter sådan en operation? Jeg skal lægge syg i lidt over 3 måneder, og jeg har på bare de sidste 2 uger haft 5 sygedage pga min ryg.
    Pga min dårlige ryg er jeg nødt til at investere i en ny seng, hovedpude, en del smertestillende m.m.
    Ved i om forsikringer dækker det, eller hvad kan man gøre??


    Hilsen den kun 20årige med store rygsmerter.
  • Indstillinger
    Jeg vil nu dele min ubetingede kritik af RALF SVENDSEN , som gang på gang kan operere og slippe godt fra sine fejl . Jeg er selv ryg opr, af manden som nogen her roser som deres frelser , mens mange andre sidder tilbage og ikke har overskud til at tage kampen op , mod det store system , fordi at man har smerter og bliver afvist , med en sludder for en sladder , HVERGANG . Jeg er igang med at køre en sag , nu i patient klagenævnet , pga, at jeg mener at jeg er fejlbehandlet af RALF SVENDSEN , hvis andre har oplevet det samme som mig , kan jeg kontaktes på mail - tompe@mail.dk .

    Jeg vil tage kontakt til advokat senere i forløbet - men inden for mdr- august/ september 2012 .

    Så hvis du sidder og ikke selv har overskud , så gi mig en mail og jeg vil hjælpe dig . Måske kan vi hjælpe hinnanden .
    hilsen tommy pedersen .
  • Indstillinger
    Hej med jer.

    Det er dejligt at læse nogle positive erfaringer med en stivgørende operation.
    Jeg skal opereres om en uge (16. dec. 2013), og jeg er temmelig nervøs.
    Ikke så meget over selve operationen, men mere over forløbet efterfølgende.
    Jeg vil meget gerne vide hvordan det føles, at have en stivgjort ryg.
    Kan det mærkes når I går/ligger/bevæger jer ?

    Venlige hilsner
    Rikke
Log in eller Registrér for at kommentere.