Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

angst igen

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej. Gik simpelthen ind til en anden læge, og nu er jeg blevet henvist til psykiatrien nærmest hvor jeg bor. Hun var også helt uforstående overfor de to afslag jeg havde fået. Hun sagde at de sagtens kunne hjælpe mig. Trænger også til det nu. Er bange for at der er en depression under opsejling oven i det andet her. Får det bare værre og værre for hver dag der går, føler jeg... Glæder mig til lys for enden af tunellen
  • Indstillinger
    Det var godt, at du fik talt med en anden læge og har fået en henvisning til psykiater. Noget skal der helt klart ske, når man har det sådan, ellers bliver det jo kun værre.
    God bedring og held og lykke med det :-)

    Hilsen Helene
  • Indstillinger

    Hej. Jeg så lige at du skrev om at du havde svært ved at gå ud. Det kender jeg rigtig godt for jeg har det selv sådan. Jeg har søgt rigtig mange steder for at få svar på hvad man kan gøre ved det. Jeg har med tiden lært at leve med det - såen da, mne jeg synes stadig det er svært. Du sakl bare vide at du ike er alene om det. Jeg så lige at lise fra slipangsten har skrevet et indlæg på hneds blog der beskriver meget godt hvad det er jeg oplever og du nok også oplever og hvad du kan gøre. Se link: https://slipangsten.dk/agorafobi/ - derudover er der jo også Angstforeningen som du kan ringe til og snakke med - se link:http://angstforeningen.dk/ og psykiatrifonden:http://www.psykiatrifonden.dk/viden/diagnoser/angst-og-stressrelaterede-tilstande/fobi.aspx. Håber det kan hjælpe dig lidt videre.
    Hilsen Niels

Log in eller Registrér for at kommentere.