Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

16, jomfrue og penis problemer

Redigeret 12 april, 2009, 11:54 i Mandlige sexproblemer
Hej!
Jeg er en 16 årig dreng der går i niende klasse. For et par dage siden var jeg til en fest hvor jeg kyssede med en pige, jeg kunne tydeligt mærke at hun ville mere, men jeg var meget usikker og bakkede ud. Grunden til jeg er usikker og ikke har selvtilliden i top, hvad sex angår er at, min penis er ret lille (11cm) og den krummer ned af. Jeg er tænker meget på det og det påvirker mig ret meget psykisk.. Jeg håber bare at den vokser noget mere, jeg er nemlig ikke den hurtigste til at udvikle mig. Jeg tror hvis jeg var bedre udstyret at jeg ville have meget nemmere ved at springe ud i det - hvilket jeg er ved at sprænge i luften over ikke have få..

Jeg vil blive meget taknemelig overfor hjælp, på forhånd tak! (piger kan vildt godt lide mig, så det er ikke det der er problemet)

Hilsen mig.
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du skal vist arbejde lidt med din selvtillid.

    11 cm er som ikke så dumt - du ved hellere lille og vågen end stor og doven - og nej, det er ikke kun en talemåde. Det er altså ikke størrelsen, det er gørelsen, så derfor skulle du måske finde noget godt lekture - og det er IKKE pornoblade/film. Det er der foregår der er udelukkende fantasier.

    Du skal øve dig i at blive en god elsker, og det er der ingen, der bliver sådan bare lige, og da slet ikke uden netop at øve sig. Du skal spørge pigen, hvad hun godt kan lide, og så prøver man sig frem.

    Men - for din egen skyld vil det nok være en helt god ide, at du lige får talt med din læge omkring den krumning. Ingen har en helt lige, så spørgsmålet er hvor galt, det i grunden er - og det er godt for dig og din selvtillid at sikre dig, at der altså ikke er noget galt.

    Og så tror jeg egentlig at pigerne faktisk vil respektere dig endnu mere, hvis ikke du absolut vil i seng med dem på første date. Det er altså slet ikke så tosset lige at lære hinanden at kende, blive forelsket, føle sig trygge sammen - sex er altså ikke et eller andet præstationsræs - faktisk er det rigtigt godt at vente til man slet ikke kan lade være. Der er heller ikke noget galt i at fortælle sin kæreste, at det er første gang, at man er lidt nervøs og uskikker.

    Husk - der er en første gang for alle, og den første gang skulle også gerne være en god og positiv oplevelse.
  • Indstillinger
    Hej!

    Der er ingen tvivl om, at teknikken i at have sex er vigtig, og også vigtigere end størrelsen. Præstationsangst og nervøsitet er vore værste fjender, som mænd. Vores kønsorganer er instinktivt et bevis for vores mandighed. Jeg selv har ikke noget at klage over mht. størrelsen når den er stiv, men den er til gengæld meget lille når den ikke er stiv - altså mindre end normalt. Selvom, jeg synes jeg har et ret godt forhold til mig selv og min krop, og selvtilliden er i orden, så er jeg alligevel ret blufærdig. Det er noget som de piger jeg har været sammen med er ret uforstående overfor, for når vi lige har haft sex, så ved hun godt at det ikke er et problem med størrelsen, og så forstår hun ikke hvorfor jeg prøver at skjule den bagefter.

    Men det er bare at træde over den grænse. Det er svært, og at sidde og læse en piges svar på dit problem er måske også lidt underligt, fordi mænd har et andet forhold til deres kønsorganer, end kvinder har.

    Sørg for at få afklaret med dig selv, at du har den penis, du har, og det er kun psykisk at det er et problem - fysisk er det meget godt. Kvinder er i snit 12 cm dybe, så tænk på, at du kan få din pik "i bund". :)

    Det ER kun psykisk, og jeg forstår dig godt. Synes dog ikke du skal gå til læge med din krumning - jeg forstår ikke helt Lottes henvisning, for naturligvis er der ikke noget galt med din penis. Der er ingen sygdomme, der kan få din penis til at krumme, de er bare som de er.

    Håber det kunne give lidt guf til dine tanker.
  • Indstillinger
    Hej Medic.

    Nu har jeg desværre ikke så avanceret computerudstyr at jeg kunne se det vedlagte billede af den krumning. Jeg er lidt imponeret over, at du har et sådant. Eller hvad??

    Sådan bare for sjov – så er min mand netop blevet opereret for en peniskrumning, så du er fuldstændig fejlinformeret om, at en penis ikke kan få sygdomme, der giver krumning.
    Prøv en gang at google ”krummerik” - ja, tilstanden har endda et navn! Dog er de fleste af den slags tilfælde noget, der hører en noget højere alder til, men det er altså også set hos unge.

    Og nej – jeg tror heller der er noget galt, men selvfølgelig skal Expl lige sikre sig – og det kan man altså ikke på et debatforum, jeg mener, at det er direkte forkert - i nogen tilfælde endda farligt - at give diagnoser i et debatforum.
    Mit råd var, at det lige var et problem, der med stor sandsynlighed – ved hjælp af fagkundskab – kunne bringes ud af verden, så Expl ikke behøvede at spekulere mere på det.

    Jeg beklager, at jeg som kvinde kom med forslag, men med mindre Expl er til mænd, hvad der ikke var noget, der tydede på, så er det altså kvinder, der fremover skal vurdere hans evner på lagenet.

    Jeg har oplevet mænd med en kæmpe udrustning, men netop fordi man havde et sådant udstyr, så mente man ikke det var nødvendigt med andet end at tage den frem. Faktisk er min erfaring at jo større og flottere udstyr, jo dårligere elsker – og det kan da godt være pigen i første omgang bliver imponeret, men ellers? Nej tak, jeg foretrækker en, der ved hvad den skal bruges til, og som sætter sig ind i, hvad en kvinde tænder på så kommer størrelsen i anden række.

    Derfor var mit forslag at Expl skulle øve sig i at blive en god elsker, hvilket i det lange løb vil være til stor glæde både for ham og hans fremtidige partnere.
  • Indstillinger
    Tak for svarene, det var vildt dejligt at i ville tage jer tid til det!
    Jeg kan høre at efter jeres mening er krumningen på min penis det største problem, og jeg har to spørgsmål til det.

    1: Den opperation din mand fik lavet, gjorde den hans penis kortere og hvad er det egentlig de gør ved den?

    2: Hvad gør det er ens penis krummer under sex?
  • Indstillinger
    Nej, jeg mener ikke krumningen på din penis er det største problem, men Medic gav dig altså en forkert oplysning, - han skrev at der ikke fandtes sygdomme, der krummer en penis, men det gør der altså, hvilket jeg gjorde opmærksom på.

    Hvis din penis krummer så voldsomt, at du ikke vil kunne gennemføre et samleje, så er der et problem, men der tror jeg ikke, du er. Jeg forstod, at det var et problem hos dig, hvorfor jeg foreslog dig at du lige skulle sikre dig med lægen, ganske enkelt for at få det problem fjernet hos dig, så du ikke skulle spekulere mere på det.

    Jeg tror ikke, der er ret mange, der har en penis, der er helt lige - de krummer eller bøjer alle mere eller mindre, og i langt de fleste tilfælde er det overhovedet ikke noget problem.

    Svarene på dine spørgsmål vil du få af lægen, hvis det skulle være aktuelt for dig.

    Dit største problem er din usikkerhed - en usikkerhed, der er helt normal for nok de aller fleste unge mænd inden deres debut.

    Og som kvinde kan jeg hviske dig i øret, at den usikkerhed er lige så stor hos en pige.

    Hvis du er rigtig heldig, så forelsker du dig i en pige, for hvem det også skal være første gang, og så I sammen "fumle" og være lige usikre. Men det er som heller ikke tosset at det bliver med en, der har lidt erfaring, hvis hun vel at mærke så vil have forståelse for din usikkerhed, og det har hun, hvis der er følelser med i spillet - og det vil i det hele taget være en meget bedre oplevelse, frem for at "bare skal overståes!"
  • Indstillinger
    Tak for svaret, men fandt lige denne artikel:

    http://www.prideradio.dk/index.php?opti ... Itemid=103

    - Tror i det kunne være noget?

    Ps: min er LANGT fra så slem som den på billedet.
  • Indstillinger
    Kæreste,

    Hvis du bekymrer dig, så gå til den læge, så du kan få den bekymring ud ad verden. Der er med stor sandsynlighed ikke noget i vejen.

    Som jeg fortalte så er det de færreste, der har en fuldstændig lige penis.

    Der kom lige lidt fokus på det i denne debat, p.gr af lidt manglende viden fra Medic's side - og den snak har med stor sandsynlighed intet med dig at gøre.
  • Indstillinger
    Hej begge to..

    Lige til Lotte; Jeg er ikke bekendt med en sygdom, der kan give en så krum penis som du beskriver, i en alder af 16 år. Jeg kender umiddelbart kun til Peyronies syndrom, men mener at den er set tidligst fra 30-års alderen... Men hvad ved jeg!

    Expl..; Jeg er ked af, der blev en diskussion ud af det. Min personlige(!) holdning er, at der ikke er noget galt - at der ikke kan være noget galt. Men jeg er på den anden side også enig med Lotte i, at hvis det er noget du dagligt bekymrer dig om, så tag endelig til en læge og få det afkræftet - det værste du kan gøre er, at lade det gå dig på psykisk.

    Pas godt på dig selv.
  • Indstillinger
    I mit første indlæg i denne debat, skrev jeg faktisk til Expl at der sikkert ikke var noget galt, men i et debatforum kan vi ikke bare tillade os at skrive til folk, at man skal undlade at gå til læge, hvis der er noget, man bekymrer sig om.

    I lighed med den konklusion du nu er kommet til, skrev jeg den gang, at det ville være fornuftigt lige at sikre sig med lægen, så han ikke skulle gå og bekymre sig unødigt.

    Og nej, jeg har ikke specielt kendskab til mænds særlige forhold til deres kønsorganer (som jeg i øvrigt ikke tror er ret meget anderledes end kvinders til deres - men lad det nu ligge), dog er jeg i alle højeste grad bekendt med at mange især unge - både drenge og piger - tydeligvis ikke er særligt godt orienterede på disse områder, hvor rigtigt mange går rundt og bekymrer sig fuldstændig unødvendigt, fordi de tror, at lige præcis de ser helt anderledes ud end alle andre.

    I og med at vi netop har problemet tæt inde på livet, har vi sat os en hel del ind i netop emnet peniskrumning, og det er korrekt (hvad jeg i øvrigt også har fortalt i et tidligere indlæg i denne debat) at de fleste tilfælde af peniskrumning hører en højere alder til, men det er altså set i tidligere alder. Og - igen, igen, igen - jeg tror ikke det er så galt hos Expl men hverken du eller jeg kan ret beset VIDE det. Jeg råbte lidt op, fordi jeg finder det forkert at du uden videre fortæller Expl at der ikke er noget i vejen - det ER der nok heller ikke, men du kan simpelt hen ikke vide det med mindre du har set det på ham.

    Men - godt ord igen - jeg synes egentlig det er helt fint, at vi netop kan diskutere lidt i en debat, også selv om det kan falde lidt uden for emnet, hvad jeg nu egentlig ikke syntes, det gjorde her, men det er vel i bund og grund det, der ligger til grund for en debat.
  • Indstillinger
    Hej Lotte123
    Jeg har lige et spørgsmål som jeg håber du kan svare på.
    Jeg kan forstå ud fra debatten at din mand er opereret for krummerik.
    Det er jeg nemlig også blevet for 14 dage siden, spørgsmålet går på om du ved hvor lang tid der går før man ikke har ondt ved rejsning, syntes det trækker ufatteligt meget i de såkaldte indopereret tråde, men det er vel fordi det er så nyt endnu eller? ville bare lige høre om din mand stadig har ondt og hvor lang tid der går.
    Håber virkelig meget du vil svare på dette.
    Pfh, mange tak
    VH gunshot1
Log in eller Registrér for at kommentere.