Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Talgknopper på penis

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du har skrevet til debatforum, men derfor kan du da godt få hjælp til dit problem.

    Oppe over dit indlæg, kan du se, at du har skrevet på side 3 i bare denne debat. Jeg foreslår at du klikker på side 1 og så læser hele debatten igennem.

    Der vil du givet få svar på dit spørgsmål. Der er rigtigt mange vinkler - og i hvert fald vil du finde ud af, at talgknopper er helt almindelige og noget, du ganske enkelt skal lade være i fred.
  • Indstillinger
    Hej netdoktor.
    Jeg har også de her såkaldte "teglknopper", men problemet er bare, at jeg er kommet til at klemme alt for mange af dem ud - jeg har heldigvis været så heldig at der ikke sådan for alvor er gået betændelse i nogen af dem. Men jeg står altså tilbage med et andet problem, og det er, at det som engang var en teglknop, men som ikke er det mere (da jeg jo har presset den ud), nu bare er en knop. Altså der er bare en bule på min penis, som engang har været en teglknop. Men det er ikke alt. For dengang at det var en teglknop, der var "bulen" ikke halv så stor som den er, efter at jeg har presset den ud, altså, der er nogle buler som er mega synlige på min penis. Jeg vil til sidst lige slå fast, at der er snak om teglknopper på min pung og penisskaft.
    Mvh. Fatti
  • Indstillinger
    - er der noget jeg kan gøre ved det????
  • Indstillinger
    Hey, jeg har også haft de der knopper alt hvad jeg kan huske, og har også været bange for hvad pigerne vil sige når de ser det. men det har vist sig at de fleste tager det meget pænt, og har også fået at vide at det er bedre sex med knopperne, fordi de giver lidt extra til missen. Jeg ved godt at det er meget nederen, har det også skid med det hvergang man møder en ny pige, men de er altid meget forstående ! håber det hjælper lidt !
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg er 15 år og er en dreng.
    Jeg har tit kiggede på min penis og tænkte på om der var noget galt med den
    fordi, når jeg trækker forhuden tilbage så er penis-skaftet rødt og rynket og der er nogle hvide knopper og har ok mange af dem. Hvad er det?

    Og mit andet problem er at rundt om penishovedet er der også nogle hvide knopper og der er også rødt hvor de sidder.

    mit trejde er at der hvor urinen og sæden kommer ud er der hævet op og rødt hvad er det??

    Jeg er meget nervøs af hensyn til sex.. er i den alder hvor det sker. Og har sagt nej til en pige fordi jeg syntes der var for pinligt, at viser den frem..

    Hjælp hvad er alt det på min penis og findes der noget cream til det..
Log in eller Registrér for at kommentere.