Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

"Regulerings-symptomer"...

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Anemone
    Jeg håber du har det bedre idag : ) som jeg husker det er EDTA også afkalkende så du bliver sikkert udrenset "overalt" : )
    Jeg er da også noget bekymret over at slippe medicinen men syns jeg vil prøve - det vil jo være skønt hvis jeg kan undvære det helt. Jeg har problemer med muskelstivhed og svedture, tror det måske er bivirkninger fra medicinen. Har du oplevet lign symptomer da du fik Thycapcol ?
    Ha en god dag : )
    Kh Lis
  • Indstillinger
    Kære Lis.
    Ja behandlingen virker både på åreforkalkning samt udrensning af tungmetaller. Jeg har stadig lidt kvalme, og havde tynd aff. her til morgen!!
    Ja, det er er jo en udrensning af kroppen - så ikraft af dette, giver det jo nok lidt bivirkninger. Jeg taler med lægen omkring dette i morgen.
    Jeg er blevet knoglescannet. Jeg fik at vide, at ikraft af, at jeg havde fået Thyzapcol, ryger, samt ikke så meget på sidebenene, var jeg i risikogruppen. Jeg havde ikke fået knogleskørhed, men lå lidt til den siden, og fik derfor ordineret kalk med D. vit.
    Ja, svedeture hører gerne med til et forhøjet stofskifte - hvis det ikke er tale om overgangsalder.
    Inden min operation, følte jeg mig egentligt bedre tilpas. Endokrinologen ville sygemelde mig i 2 md., da mit forhøjede stofskifte blev konstateret. Men dette takkede jeg nej til.
    Jeg tror også, at det har været de mange rutsjeture i mit stofskifteforløb som har gjort, at jeg er nemmere til at "vælte" af pinden.
    Og måske har mine forhøjede værdier af tungmetaller, også haft sin indflydelse?? Jeg er selvfølgelig også blevet 7 år ældre, siden sygdommen blev konstateret!!
    Ja, jeg tænker stadig på helprotese. Som jeg skrev, skulle jeg egentligt have procelænsfacader - koster ca. 40.000 for 10 tænder. Jeg skal nu have fjernet de gl. plomber (8 stk.). Jeg går til tandlæge hver 3. md., og jeg syntes snart at det er en meget dyr affære. Men jeg ved endnu ikke om jeg kan forlige mig med tanken. Er der nogle der har protese, og er tilfreds med dette??
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Kære Lis.
    Jeg har lige talt med lægen m.h.t. afgiftningssymptomer. Hun sagde, at jeg godt kunne få disse gener i starten grundet arsenik i testen - som er meget giftigt - samt forhøjet cadmium.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Kære Helle.
    Hvordan har du det for øjeblikket? Det bliver spændende med dine blodprøvesvar. Men dine blodprøvesvar er vel ikke helt korrekte endnu?? Du nedsatte først med 25 mkg i to uger? og derefter yderligere med 25 mkg. Så der er vel ikke gået den "fornødne" tid til, at du kan sige, at du forhåbentligt snart er velreguleret?
    Ja, jeg har fået de øvrige blodprøvesvar:
    TSH: 0,62, T4: 136, T3: 2,30, T3R: 1,23
    Jeg skrev til dig, at jeg ville nedsætte min dosis med 25 mkg pr. uge.
    Men når jeg ser de øvrige tal, ligger T4 flot, men T3 er lidt for højt for mig. Jeg har det bedst, når T3 ligger omkring de 2. Så jeg har vurderet, at jeg istedet tager lidt af min Liothyronin. Og ikraft at dette, vil mit TSH tal også stige.
    Men når jeg ganger T4 med T3R = 167, siger det mig, at der måske stadig er en faldende tendens i TSH tallet??
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Der er tilsat talcum i den ny Eltroxin tbl. Talcum er et mineral. Forarbejdning fjerner en række spor mineraler fra talcum, men ikke særskilte minut Fibers der er meget lig asbest. Jeg er ikke klar over, om det er det, som nogle ikke kan tåle, og dermed kan give forgiftnings symptomer??
    Prøv se dette link:
    http://translate.google.dk/translate?hl ... %26hl%3Dda
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej anemone.
    Er ny i dette forum, og har med glæde og stor interesse læst mange af dine gode indlæg. Tak for din store indsats.
    Vedr. dine overvejelser om du skulle få en protese istedet for, at ofre de mange penge på facader.
    Jeg har i 22 år arbejdet med at lave alt inden for tanderstatninger, samt hel og del proteser. Jeg har oplevet mange, som forholdsvis hurtigt lærte at bruge deres protese, men har også haft kontakt med dem, som ikke kunne få protesen til at fungerer, trods diverse justeringer.
    En anden ulempe ved de fleste typer proteser er, at de er fremstillet af et materiale, som ikke alle mennesker kan tåle.
    Der er jo desværre ingen fortrydelses mulighed, når først tænderne er trukket ud, så den eneste mulighed for at få nogle fastsiddende tænder igen, vil være at få indopereret implatater, som vil koste en formue set i forhold til nogle fyldninger og facader.
    Personligt ville jeg klart vælge at bevarer så mange af mine naturlige tænder som overhovedet muligt.
    ps. vedr. prisen på dine facader, vil jeg mene, at det er muligt at få lavet til en anden pris.
    Har du yderlige spørgsmål, er du velkommen til at skrive til min mail adresse som er: vankok@jubii.dk
  • Indstillinger
    kære Anemonen.
    Tusin tak for du spurgte til mig.
    Jo tak det går sttille fremaf, tre frem og to tilbage...
    Rigtig godt træt efter en arbejdsdag med mange møder, og der går hjernen nogen gange i stå.
    Jeg var til lægen, og havde gjort mig overvejelser om hvad jeg ville snakke om. mine propper i ørene og min klump i halsen. Jeg gjorde meget ud af at fortælle flere gange at det ikke var psykisk. Lægen sagde at det med ørene kunne måske godt passe, jeg kunne få nogle næsedråber og så lave undertryk i ørene, og så fik jeg nogle allegi piller. Jeg har nu ikke tænkt mig at gøre noget af det, da jeg tror det er mit stofskifte igen der driller, men den bekræftigelse kunne jeg ikke få, og halsen det var sjælen sagde han.......ja det er utroligt hvad man skal ligge øre til. Jeg har søgt om en anden læge, men der er ingen der er ledige.
    mine blodprøve svar har jeg fået lige nu

    >S-Thyroxin, total 156
    >S-Trijodthyronin 1.6
    >S-Thyreoideastimulerende hormon 0.38

    efter hvad jeg kan se er mit tsh endnu for højt, hvis det gerne skulle ligge omkring 1.
    Er det ikke noget med at dit tsh også skal ligge der?

    Jeg håber du har fået det bedre, jeg syntes godt nok du skal slås med meget.
    I forhold til dine tænder, hvad med at tage til Sverige er det ikke noget med at det er billigere derovere og den svenske krone, er ikke så meget værd.
    Du er ikke medlem af Danmark?
    Hilsen Helle
  • Indstillinger
    Kære Helle.
    Ja, du må nok væbne dig lidt med tålmodighed endnu. Selvom det er drøn hamrende svært!!! :-(
    Dit stofskifte syntes stadigt for højt, men der er heller ikke gået de 6 - 8 uger, siden du begyndte at tage 50 mkg mindre ugenligt. (Er der gået 2 uger?)
    Ja, det er godt at ørerne sidder fast, ellers ville de være faldet af mange gange, med de beskeder læger ell. endokrinologer mange gange giver :-)
    Ja, der er lidt at se til for øjeblikket. Vi har lige været på Fredericia Sygehus. Min svigerfar ville gerne klippes, for han skal forsøge med en aflastningsplads i morgen. Så må vi se, hvordan det spænder af. Så vi skal hente ham i morgen og køre ham til Plejecentret. Jeg skal så først nå, at få endnu en afgiftning - det tager ca. 2 1/2 time med drop.
    Ja, hvordan pokker klarede jeg den, da jeg gik på arbejde :-). Det ville jeg jo slet ikke have tid til nu.
    Jeg har aftalt en tid med min tandlæge i næste uge, så vi kan snakke det igennem. Jeg tror??, at det bliver til, at jeg i første omgang får plastfyldninger i, istedet for de gl. plomber.
    Kan I alle sove godt. Fruen vil i seng nu. Jeg har tid i morgen kl. 9.15, og er nok hjemme ved middagstid.....og så kører vi lige lidt igen.....
    Og så har jeg lovet, at komme ud på mit "gl." arbejde fredag. Jeg har nogle ting stående i mit skab, som jeg skal hente, det bliver lidt mærkeligt.
    Ja, jeg keder mig bestemt ikke, ved at gå hjemme. Og det er jo en rigtig god ting.
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej Anemone-Du er så klog på tallene-NÅR du får tid, vil du så fortælle mig om mine er så ok, som min læge siger. Denne gang (idag) bad jeg om mine tal , da jeg har svedeture om morgnen og de dumme "rystelser" i brystkassen samtidig.

    Tsh 2,09
    T4 0,99
    T3 1,1
    Frie T4-166

    Mit Tsh var faldet fra 4,0 til de 2,09

    Håber du selv magter alt dit og at din svigerfar får det bedre!
    Mange kærlige hilsner til dig . Ellenmarie
  • Indstillinger
    Kære Ellenmarie.
    Jeg ved ikke om jeg er så klog på stofskiftetal :-), men jeg ved hvordan jeg selv skal reguleres.
    Jeg ved ikke om dine ref. værdier er det samme som mine:
    TSH: 0,30 - 4,00, T4: 70 - 140, T3: 1,45 - 2,50, T3R: 0,77 - 1,33. Jeg ved, at TSH tallet kan svinge meget i løbet af dagen.
    For mig at se, er du på vej i den rigtige retning!!! Men det er hvordan du selv føler det!!
    Din rutsjetur fra TSH 4 til 2,09 kan også spille ind!
    Skriv endelig igen. Det er derfor vi har hinanden.
    Kærlig hilsen Anemonen
Log in eller Registrér for at kommentere.