Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ildelugt fra underlivet

Redigeret 27 november, 2016, 23:18 i Åben debat for kvinder
Jeg har den sidste tid haft en slem lugt fra underlivet. Selv om jeg går i bad lugter det efter ca to timer. Og jeg tror andre også kan lugte det. Det er som om jeg har noget gult udflåd. Det går mig virkleig meget på især hvis jeg skal noget fordi jeg føler andre kan lugte det. Derfor siger jeg for det meste nej når nogle spørger om jeg vil med ud og spise eller lign.

er der nogle der har prøvet noget lignende?
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Har du overvejet at lige få et check ved lægen?
  • Indstillinger
    Det var det jeg helst ville være fri for. Jeg hader simpelthen lægen når det er sådan noget.
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg vil mene at du bliver nødt til at gå til lægen, ellers bliver det altså ved hvis det er svamp eller lign. som det meget muligt kan være.
    Jeg har haft svamp nogle gange og det lugter også lidt mere end normalt.
    Så.. gå til lægen. det går da ikke at du siger nej til sammenkomster fordi du tror andre kan lugte dig.
    Det er meget almindeligt at få svamp og lægen er meget vandt til det. Det er hurtigt ovestået...
  • Indstillinger
    Hej og mange tak for svar :)

    Du skulle vel ikke vide hvordan de undersøger det? Og gør det ondt?
  • Indstillinger
    Med stor sandsynlighed skal du op i et gynækologisk leje og undersøges der.
    Og nej, der er da sjovere ting her i livet, men det gør altså ikke ondt. Husk at din læge gør den slags flere gange dagligt, og det er en helt naturlig ting.
    Hvis du en gang vil have børn, så skal du alligevel vænne dig til den slags - alle kvinder skal opleve det - og endda en hel del gange i deres liv, og det er altså ikke noget særligt.
    Tag du det bare helt roligt - det er faktisk vigtigere at få undersøgt, om der skulle være noget i vejen med dig - frem for at være nervøs for den slags.

    Der findes mennesker, der undlader at gå til læge, fordi de synes det er pinligt eller ubehageligt. Så går de hellere og har det dårligt igennem lang, lang tid. Ikke nok med det, men de kan risikere at forværre noget, som - hvis det blev ordnet i starten - egentligt ikke er noget særligt, men som bliver værre og mere besværligt at gøre noget ved.

    Så - kom du hellere af sted - du vil med stor sansynlighed bagefter sige til dig selv, at "herregud - var det det hele."
  • Indstillinger
    Tusind tak for det. Så vil jeg bestille en tid ved lægen og få det tjekket. Og som du siger så er det jo noget lægen ofte gør, så det er ikke noget de tager for noget. Jeg har bare kune fået lavet tre af de undersøgelser og jeg synes det gjorde så ondt sidste gang, men det er nok ikke en direkte underlivsundersøgelse de skal lave. Om ikke andet er det hurtigt overstået og som du siger er det bedre og gøre noget nu end og bare gå med det i en lang periode for så at risikere det måske ikke kan rettes op på.

    Så mange tak for din hjælp.
  • Indstillinger
    Kære,
    Nu er det her jo et debatfortum, jeg er ikke læge, og naturlivis kan jeg ikke bare uden videre love dig, at det ikke gør ondt, hvis du f.eks. har en betændelsestilstand, men generelt gør en underlivsundersøgelse ikke ondt - det er dog heller ikke specielt behageligt, det er sådan noget da aldrig. :-)

    En mulig årsag til at du før har følt, at det gjorde ondt kan givet skyldes, at du har spændt musklerne ved undersøgelsen, hvilket man jo ofte gør helt automatisk i den situation; så prøv at slappe af, husk at ånde godt ud - det lyder som noget pjat, men det hjælper virkelig; og når jeg ligger der, bliver loftet gerne studeret meget grundigt, mens jeg netop koncentrerer mig om en rolig vejrtrækning.:-)
  • Indstillinger
    Hej Marianne.

    Jeg har samme problem og indtil du kommer til lægen så gå med trusseindlæg det hjælper meget på at man ikke føler andre kan lugte hvilket de heller ikke kan.


    Jeg har også et andet problem jeg får sådan noget hvidt noget uden på læberne og detsamler sig oppe omkring klitoris også og nogen gange kommer det et par timer efter jeg har været i bad og andre dage mærker jeg først noget til det næste morgen, jeg har været til læge hvor jeg fik en undersøgelse lavet omkring klitoris hvor der sad en masse af det og lægen sagde ingen ting, det kan godt klø nogen gange og det er lige så tykt som crem.

    Er der nogen derude der har erfaring med dette og ved hvad det eventuelt kan være??
  • Indstillinger
    Tusind tak for alle jeres svar. Det er virkelig pænt af jer. Nu har jeg nogle dage fri i næste uge. Så vil jeg i den sammenhæng bestille tid hos min læge og få det tjekket. Jo før jo bedre så jeg kan få det væk.

    Tak :)
  • Indstillinger
    Til peddy84:
    jeg kan desværre ikke hjælpe dig med dit problem da jeg ikke selv har prøvet noget lignende. Men jeg håber der er nogle, der kan hjælpe dig :)
Log in eller Registrér for at kommentere.