Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Nogen der kender til diskusprotese

Redigeret 4 juli, 2013, 14:14 i Diskusprolaps
Hejsa.

Jeg ville høre om der er nogen der kender til diskusprotesse da jeg måske skal havde sådan en i lænden i det der hedder L5/S1 og jeg har sværet ved og finde nogen der kender til foruden lægen, da den læge jeg har siger at jeg skal være med til beslutte om jeg ville havde den da de ikke kan ved om det kan hjælpe mig. Så der er derfor jeg skriver for og høre om der er nogen som kender til det.

Jeg håber der er nogen.

Hilsen

Marlene
«1

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hejsa

  Jeg fik 2 stk i niveau c5/6 og c6/7 i august 2008
  selve proteserne fungerer fint med bevægelse i halsen som normalt
  desværre har jeg stadig problemer med smerter i nerve rødderne og mange smerter i venstre arm og hånd ,
  Selve operationen gik fint det tog lidt længere tid end forventet pga at det var trykket meget sammen .
  Der var en del ubehag i de første dage fra operationssåret i halsen , det var nok lidt værre end de havde fortalt og jeg havde forventet , gik så med stiv krave i 6 uger og derefter blød krave i andre 6 uger , det er meget mindre hvis det kun er 1 niveau der oppereres.
  nu 6 måneder efter virker bevægeligheden stadig fint dog synes jeg at der er flere knasende fornemmelser og lyde fra min hals når jeg drejer hovedet og ind i mellem kan jeg få lidt smerter i nakken når jeg drejer hovedet i nogle retninger
  disse gener kan dog skyldes mine problemer med nerverne og at jeg har en prolaps mere i niveau c3 som jeg forventer skal opereres også.
 • Indstillinger
  Hej Malene.

  Jeg skal nok også have proteser sat ind samme sted, jeg har 2 skiver der er itu.

  Jeg var til undersøgelse i januar, og skal igen på rigshospitalet her til maj.

  De ved heler ikke om det vil hjælpe nok og hvor længe de holder, så de er lidt tilbage holdende med det.

  Som jeg også har forstået, har de ikke så meget info om hvor længe de holder !!!

  Men det er megethårdt at blive ved med at have så mange smerter :o)


  Held og lykke

  Skytten 36
 • Indstillinger
  hej
  min mand fik indsat en protese i 2005 i led l4-l5. den blev indsat forfra og han har derfor et ar på maven. operationen forløb fint og han har ingen komplikationer haft, ud over ikke hårdt arb, ikke vrid og de alm ting alle skal være forsigtig med uanset dårlig ryg.. hel klart en succes historie. held og lykke til dig..lykkesol
 • Indstillinger
  Hejsa

  Ret at høre fra nogen som har en god opleves med det. Jeg venter stadig det region sjælland stoppe mig inde hos center for rygkrugi så du glæder jeg mig til den 26/08-09 der skal jeg ind på rigshospitalt så jeg er meget spændt på om de også mere at jeg skal havde en, men lige meget hvad så håber jeg at de finder en løsning da jeg kun for det være hele tide.

  Hilsen Mullemus
 • Indstillinger
  Hej Malene.

  du forspurgte på en protesse operation, har du fået lavet en ?

  Jeg skrev jeg skulle på riget i maj og skal der igen til september igen.

  Men jeg klare mig på smertestillende piller, og skånejob, så lige nu der går det ok, og jeg ved heler ikke om jeg tør at gennem gå den operation.

  Skytte36
 • Indstillinger
  Jeg fik indopereret en diskusprotese mellem L5 og S1 for ½ år siden. Jeg blev opereret i Tyskland og har det fantastisk idag. Efter 7 år i smerter er mit liv nu normalt igen. Håber det kan lykkes for dig også.

  Held og lykke fra en tidligere rygpatient.

  Bimmer
 • Indstillinger
  Hejsa

  Jeg er desværre ikke kommet så langt endnu for da jeg var på riget, fik jeg af vide at de ikke ville gøre noget lige pt fordi at der er komme nogen nave problemer som de ikke er sikker på kommer der fra så nu venter jeg på at komme til en nevolog, men der er mega lang tid vente tid så der går nok nogen månder endnu. ØV ØV

  Hilsen Mullemus
 • Indstillinger
  Ja, det gør jeg.
  Jeg blev opereret i 2007, hvor jeg fik indopereret en diskusprotese i L5 S1 og hvis der er noget, som jeg har fortrudt i mit liv, så er det det.
  Jeg har konstant smerter i lænden, venstre balle og nervesmerter ned i mit venstre ben og fod, dag og nat. Når jeg skal i seng for selvfølgelig at sove , kan jeg ikke ligge direkte på ryggen for smerter, men må ligge på siden og vågner hver gang jeg skal vende mig i sengen. Jeg har flere smerter nu end før jeg blev opereret og hvis jeg kunne vælge om, ville jeg aldrig have valgt at blive opereret.
  Jeg mener selv ,at jeg er blevet udnyttet til en eksperimentel behandling, men det vil jo til en hver tid blive tilbagevist, hvis jeg klager.

  Jeg vil med denne beked advare kraftigt imod diskusproteseoperationen.
 • Indstillinger
  Hej Hanne,
  Jeg vil gerne i kontakt med dig om din operation. Jeg er journalist og er i gang med at researche på netop denne type operation. Kan du evt. skrive til afh@dr.dk
  Mvh Astrid Fischer
Log in eller Registrér for at kommentere.