Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kommer for tidligt - tips, tricks, hjælp!

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Al det medicin man desværre via nettet uden videre kan købe for f.eks. ER altså ikke helt ligegyldige bolcher.

    Der er bivirkninger - nogle endda farlige, hvis man har en eller anden - anden lidelse eller sygdom, måske endda en, som man ikke selv er bekendt med.

    Indtag ALDRIG nogen form for medicin UDEN lægefaglig vurdering først.

    Der er en grund til at den slags medicin kun fås på recept i Danmark.
  • Indstillinger
    Jeg vil gerne have lov til at knytte en kommentar til assa12’s indlæg omkring køb af behandlinger mod præmatur ejakulation på danske apoteker og i forlængelse heraf supplere douggs35’s indlæg om køb af receptpligtig medicin online.

    Som assal12 nævner, findes der behandlinger mod for tidlig sædudløsning, og for nogle uge siden stod jeg i samme situation: Jeg kommer for tidligt! I min iver efter en kur påbegyndte jeg en søgning online efter relevante behandlingsformer. Jeg fandt hurtigt ud af, at produkter med dokumenteret effekt mod for tidlig sædafgang indeholder forholdsvis store doser af virksomme stoffer og derfor er receptpligtige. Mere specifikt drejer det sig om lægemidlet Priligy.

    Priligy er et receptpligtigt lægemiddel, og dette leder mig videre douggs35’s kommentar. Kommentaren er et skoleeksempel på det fænomen, som Sundhedsstyrelsen kraftigt advarer imod, nemlig udenlandske og falske udbydere af medicin på nettet (se http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topic ... s-i-tolden). Medikamenterne er ofte produceret i lande, som ikke er medlem af EU eller omfattet af EØS-aftalen, og producenterne og udbyderne af præparaterne er derfor ikke underlagt samme strenge restriktioner, som tilfældet er med godkendte producenter inden for EU og EØS. Jeg var selv tæt på at ”falde i” og bestille medicin fra en internetside fyldt med reklamer for alverdens receptpligtige produkter som kunne erhverves ekstremt billigt uden nogle former for forudgående helbredsundersøgelser. Men netop Sundhedsstyrelsens advarsel om både det ulovlige og ikke mindst ekstremt sundhedsfarlige aspekt ved køb af receptpligtig medicin på disse udenlandske sider fik mig til at stoppe i tide.

    Opsummerende: Indtag et skeptisk og kritisk standpunkt ved køb af receptpligtig medicin online. Det kan komme både helbred og pengepung til gode.
  • Indstillinger
    et trick der kan hjælpe i at par minutter uden at du skal til at smøre di ind i alt muligt, er bare at tænke på noget neutralt. Noget der ikke tænder dig og samtidig noget der ikke for dig til at miste din erektion.
  • Indstillinger
    hey, jeg har været sammen med min kæreste i noget tid nu og vi har haft sex et par gange. Men her for tiden er jeg blevet meget nervøs, for efter vi har haft samleje undre vi os tit over om jeg er kommet. Så jeg prøver at klemme rundt om min penis og så kan jeg se der kommer en lille dråbe ud og ville lide vide om det har noget at gøre med at jeg er kommet... for jeg kan ikke mærke jeg er og den er stadig stiv et stykke tid efter.

    spørgsmålet er om det er fordi jeg er kommet at jeg kan presse det ud?


    tak for svaret.
  • Indstillinger
    CYKLUS0:
    Det er selvfølgelig rigtigt.. Tak

    Til alle jer der læser mit indlæg:
    Smid gerne nogle tips og tricks til hvad I gør som jeg måske kunne få nytte af. Søger øvelser osv. Takker
  • Indstillinger
    emil4581emil4581
    Redigeret 15 maj, 2019, 08:18
    Viaman Spray mod for tidlig udløsning - https://shytоbuy.dk Veldig bra produkt.
Log in eller Registrér for at kommentere.