Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kommer for tidligt - tips, tricks, hjælp!

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej, ppls som har svaret,
    Jeg har så et spørgsmål til Xylocain 5%.
    Hvis man nu bruger det, nedsætter det så også følsomheden for pige?
    Kan man bruge det hver dag, fast f.eks. hver morgen, med samme virkning?
  • Indstillinger
    Jeg ved det her er personligt, men hvor tit onanere du?

    Jeg har fast kæreste på, og hvis jeg kommer hurtigt med hende, er det enten fordi jeg ikke har været sammen med hende i meget meget lang tid, eller jeg ikke selv har gjort noget. For mit vekdommende, hvis jeg ikke selv gør det, kommer jeg hurtigt. Men hvis jeg selv gør det, et par gange om dagen, er jeg i stand til at holde meget længere. En god ting kan også være at gøre det selv, inden du ser hende. Den første omgang er altid hurtigst. Ved ikke om det er sådan for alle fyre men sådan er det for mig.
  • Indstillinger
    Jeg tror det er sådan for alle mænd, altså at første gang er hurtigere...
    Men det der med et par dage inden virker ikke for mig..
    hvis jeg gør det hver dag holder jeg længere, men altså problemet er bare at så har jeg heller ikke lige så meget lyst til sex som ellers, og det synes jeg er lidt trist... og hvis jeg så vil anden gang, ja så er det svært at holde gejsten oppe :p
  • Indstillinger
    Læs/køb evt. denne bog. Jeg har haft samme problem, men den har hjulpet mig betydeligt og holder idag helt op til 30-40 min uden at komme - alt efter humøret og omstændighederne selvfølgeligt:-)

    http://7055dkh3ccb1ct03ryp6n3-909.hop.c ... /?tid=2927
  • Indstillinger
    Du kan prøve og kæle med hendes krop, eller slikke hende til hun er tæt på orgasme, før du trænger ind i hende. Så kan i komme samtidig.
  • Indstillinger
    Hey
    Der findes mange sites der tilbyder behandling af præmatur ejakulation. Danske apoteker sælger
    Jeg betaler lidt mere, men det piller sikkert at bruge og arbejde perfekt.
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg sys det lyder ret, mantalt baseret, det problem du har.

    Da jeg var lidt yngre, så fandt jeg en teknik overfor min kæreste dengang, og den virker måske ret ond overfor den anden, men hvis du holder det for dig selv, hvem skader det så?

    Jeg tænkte, en gang vi havde sex, på noget helt andet da jeg var trængt op i hende, og det gjorde at jeg holdt i omkring 30 minutter mere.

    Det behøver (for mig) ikke være på en anden kvinde, eller på noget der er en rigtig "turn-off", men bare noget andet, fx. noget på arbejdet, skolen eller andre hverdagsting.

    Men pas nu på, at hun ikke kan se på dig, at dine tanker vandrer lidt, selvom det måske er for hendes skyld ;)

    Held og lykke.
  • Indstillinger
    Hey alle sammen.

    Jeg har nøjagtig samme problem som er beskrevet her i tråden og tænker hvis man gør alle ting/øvelser ( bruger creme, træner pc muskel, bruger kondom med bedøvende creme....osv. ) vil det så gøre at man kan endnu længere tid? Tænker hvis en ting eks giver ca 20 min vil 3 ting så gi 60 men?

    Der er ik noget i verden jeg hellere vil end at rive min kæreste rundt i en time måske endags 2 og tå hende forfra bagfra hun oven på osv.

    Jeg kan tilfredsstille hende 100% med tunge og ikke mindst fingere ( hun kan komme 3 4 gange når jeg bruger fingere) men det er bare overhovedet ik det samme som når det er med pikken der er ik nogle der skal bilde mig ind at når man har bollet i 2 min så er det nok bare gi finger eller pille lidt bagefter. Det med at pille slikke og kysse høre jo til forspillet. Ja man kan kæle bagefter men det er efterspilllet. Når en mand er kommet er han bare ik så tændt mere og meget af lysten går væk. De piger jeg har været sammen med i mit liv har også haft "travlt" med at få sig tørret af eller gjort ren efter jeg er kommet og har ik rigtig været med på at tå omgang nr 2 for gl udtørret sæd er ik så fedt at sexe rundt på med osv.

    Håber ik mit indlæg blev for lang. Og håber i forstod hvad jeg mener.

    Knus
  • Indstillinger
    Redigeret 14 april, 2015, 20:34
    Priligy fungerer godt. Du kan køb Priligy her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) http://www.europepills.com
  • Indstillinger
    heey det er første gang jeg skriver herinde men jeg gør det fordi at jeg har læst noget af det i har skrevet og jeg har kunne relatere til nogle af jeres problemer og jeg vil gerne dele en løsning som har fungeret for mig personligt, jeg har aldrig haft problemer med at få rejsning eller ejakulere og bortset fra når jeg var fuld så kunne jeg have sex i op til 1 time uden at komme, og ligeså under handjobs og blowjobs kunne jeg også sagtens holde længe, men så snart at jeg begyndte samleje kunne jeg ikke holde mere end 5-10 min og da jeg så fandt en kæreste som jeg virkelig holdte af kunne jeg nogle gange knap holde 1 minut. Og jeg tror at grunden til at det er sværere at holde længe er vis man ser sex som en meget intim og speciel ting gør det at dine sanser bliver forstærket og alkohol sløver dine sanser så det er grunden tror jeg til at det kan påvirke det. Men nu til det vigtige den måde jeg har fundet som har fungeret for mig i over 1 år nu :) det starter med at hver gang du onanere, når du er kommet i gang og du kan mærke at du skal til at komme så trykker du under pikhovedet så du holder spermen tilbage og det gør du indtil du kan mærke at det ikke "sprøjter" ud når du slipper igen, og så fortsætter du igen derefter så du tvinger din hjerne til ikke at forbinde ejakulation med mangel på erektion. Det samme skal du gøre når du har sex, altså ligeledes holde for spermen og fortsætte efter indtil erektionen falder, jeg fulgte den rutine hver gang jeg onanerede eller havde samleje i en måned og derefter kunne jeg have sex i nogle gange flere timer ad gangen uden at miste jern ;) men prøv det guys, håber det virker for nogle af jer for efter jeg er begyndt at gøre det har sex aldrig været sjovere :)
Log in eller Registrér for at kommentere.