Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Gravid - eller ej?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Nielsen.

    Det gik faktisk ikke godt vil jeg sige tog en test ved lægen som også er negativ, så hvis der ikke er sket noget om 2-3 åder skal jeg have taget en blodprøve for at se om jeg har ægløsning, det er ldt ræls det ikke kommer men her den 3 marts så er det en måned siden jeg sidst skulle have haft det men jeg håber jeg kan være heldig denne gang så det kan komme igang igen så der er en chance for at jeg kan blive gravid.....

    Jeg har en veninde som lige har fået en lille dreng jeg er vild glad på hende og hendes mands vejne, så glæder mig endnu mere til det bliver min tur.
  • Indstillinger
    Hej nielsen 81 så er jeg her igen, stadig ingen menstruation og stadig kun negative test, men jeg har fået en tid ved en gynokologklinik i slutning af august, føles bare som om der er flere månder til.... men indtil så nyder vi begge hver dag og vejret kan man jo heller ikke klage over så det er bare en masse afslapning, med massage fra min søde kæreste og nogen karbad med en sterinlys og en god bog :)

    håber det går meget bedre med dig :)
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg stoppede på mine p-piller for nogle måneder siden og jeg fik min mens både i august og september måned (dog varede den ikke så længe i august). Men jeg har i oktober måned ikke fået min mens. Jeg har i denne uge taget 2 graviditets-teste, men de var begge negative. Kan det lade sig gøre at være gravid alligevel?? Jeg har ikke oplevet noget kvalme eller noget, men jeg har ømme brystvorter og mens lignende smerter i den nederste del af maven, men mest i højre side (ved ikke om det betyder noget?) Kan jeg være gravid???? Eller?

    Er der nogen af jer der har prøvet noget lignende eller har nogen idé om det er normalt og om jeg kan være gravid?

    Jeg ser frem til at hører fra jer
Log in eller Registrér for at kommentere.