Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Forhud meget stram ved rejsning

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg tog snakken, mand til mand med min far i tidernes morgen. Han var helt fin omkring det.

    Jeg blev opereret for det man kalder forhudsforsnævring, og det er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

    Bedøvelsen er ubehagelig, og de 2 efterfølgende uger efter operationen er næsten udholdelige :) Men til sidst bliver dit hoved helt følelsesløst, og alt ordner sig.

    Du kan også få noget creme af din læge hvis du ikke har lyst til at blive opereret.

    Det er meget normalt dit hoved er så følsomt, det kan jeg huske mit var...
  • Indstillinger
    Penishovedet bliver IKKE følelsesløst, efter at man er blevet omskåret. For så ville omskæring næppe være så udbredt, som det er Jorden over.

    Der er tale om, at der dannes nogle ekstra lag hud på den blottede glans, men de er så tynde, at det ikke har nogen betydning i forbindelse med sex. Derimod beskytter de ved den daglige berøring mod undertøj m.v., så det ikke føles ubehageligt at være omskåret.
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg havde også en meget følsom glans som dreng. Den er blevet lidt mere "hærdet" med årene, men jeg er dog stadig meget følsom. Min kone ved det, og behandler mig meget forsigigt, når vi har sex. Jeg vil bare sige, at jeg sætter stor pris på denne følsomhed. Jeg også ser indlæg her på Netdoktor omkring manglende følelse. Det må være meget trist for de mænd! Jeg vil således opfordre til, at man omskærer så lidt som muligt, dvs. kun når det er nødvendigt pga. en reel forsnævring.


    mvh
  • Indstillinger
    Jeg mener stadig at det er en vigtig pointe at glans ikke bliver mindre følsom med årene af sig selv. Hvis den skal hærdes skal den udsættes for kontakt.
  • Indstillinger
    jeg er i midten af puperten og har samme problem selvom jeg godt kan trække den tilbage men det er en helt anden snak når forhuden skal frem igen. nogen gange er jeg nød til at 'hive' den frem, hvilket resultere i meget smerte..

    skal det tjekkes af en læge eller 'går det over' af sig selv`?
  • Indstillinger
    1) Til Status01
    Ikke enig, beklager.... Min glans er blevet mindre følsom med tiden, simpelthen ved seksuel aktivitet. Jeg fastholder derfor min mening, man bør kun omskære ved decideret forhudsfornævring. At glans er meget følsom i de helt unge år, ser jeg ikke et problem i. Man kan jo nemt udvise større forsigtighed under sexuel aktivitet. Det er efter min mening forkert at forsøge at "kurere" denne naturlige følsomhed, ved at skære forhuden af.


    Til Prizt34
    Jeg havde det samme problem, da jeg var i puberteten. Det aftog gradvist, da jeg begyndte min sexuelle aktivitet. Du kan evt. træne ved at trække forhuden tilbage under onani inden din penis bliver helt stor. Derved strækkes huden lige så stille. Din læge kan også lægge et lille snit i din forhud, så åbningen bliver lidt større. Som du ser, er jeg imod omskæring.

    med venlig hilsen til jer begge
    Anonym9999
  • Indstillinger
    "Min glans er blevet mindre følsom med tiden, simpelthen ved seksuel aktivitet"
    Så er du jo egentlig enig - seksuel aktivitet er jo direkte kontakt med glans. Jeg er på ingen måde fortaler for at man skal omskære fordi man har en følsom glans. Jeg siger blot at glans ikke pludselig af sig selv med tiden bliver mindre følsom. Det kræver altså at den udsættes for kontakt.
  • Indstillinger
    Hej Status01
    Grunden til jeg blandede mig i denne tråd var jo heller ikke rettet mod dine, men derimod Circum1's ord om omskæringens herligheder. Jeg fastholder min mening, -at der kun bør omskæres ved en reel forsnævring. Hvis vi to er enige der, er det jo fint.
    Jeg er ikke i tvivl om at Circum1 "has been circum....sized" og har det fint med det, jeg siger blot "Nej Tak, - kun hvis det er nødvendigt."

    Jeg mener generelt vi moderne mennesker her lidt for travlt med at ændre på naturen, - blot fordi vi kan.

    Med venlig hilsen
    Anonym9999
  • Indstillinger
    hej jeg også dreng på 14
    min forhud er stram når min pik er stiv ellers er der ikke noget problem udover når jeg så har trukket den ned (si slap tilstand) og ligesom øvet mig lidt så når jeg trækker den op igen er det som om det er blevet mindre min glans er også stadig ret følsom men er det noget jeg bare skal træne på ??
  • Indstillinger
    Hej... jeg er en dreng med næsten samme problem. Min forhud kan ikke trækkes helt ned over penis hovedet ved rejsning men dog så meget at glansen kommer ud over forhuden.... Mit problem er at glansen er så følsom at bare ved at man lige røre ved den mærkes ubehag... Jeg er kun fjorten så jeg ved ikke om jeg skal lade det være eller hvad men det ville være rart at slippe af med min forvirring hurtigst muligt da jeg er rimeligt sikker på at der god chance for at jeg snart bliver seksuelt aktiv.... Håber i kan hjælpe mig!
Log in eller Registrér for at kommentere.