Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Farligt at bløde efter sex?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej tak for svaret jeg tog mod til mig og var hos lægen i går tirsdags og hun kiggede og tryggede og så blev der taget en blodprøve endtil vider er der ikk noget galt min spiral sidder som den skal og jeg skal de det an en uge og jeg bløder nu og har mega smerter så håber den uge går hurtigt ved bare ikk hva jeg skal gøre hvis de ikkfinder noget for kan bestemt ikk lide det :..( mvh Joan
  • Indstillinger
    Hej!

    Jeg har samme problem med blødning efter sex. Jeg kan forstå, at dette skyldes p-piller, så jeg vil høre om det sjovt nok er Yasminelle i har taget?
  • Indstillinger
    Hej jeg ved desværre ikk så meget om p-piller da jeg har en spiral men ved at det kan ske med p-piller men hvis du er nervøs med det så prøv at gå til din læge og tag en snak om det mvh joan
  • Indstillinger
    Da jeg havde min seksuelle debut, var det meget klart at der kom lidt blod. Men eftersom at vi blev ved med at have sex og der samtidig blev ved med at komme blod, så begyndte jeg at undre mig og min flirt, som ellers ikke var sart, spurgte ind til det. Jeg blev selv frustreret for jeg vidste ikke hvad det skyldtes, men det viste sig, at han simpelthen kom til at rive mig, når han gav mig finger. Løsningen var bare, at han sørgede for at holde sine negle ultrakorte, hvilket var lidt irriterende for ham, da han spillede guitar, men det var betingelsen for at vi kunne have sex.
    Det skal lige siges, at det på ingen måde gjorde ondt nar han rev mig, hvis ikke der var kommet blod, havde jeg aldrig opdaget det.

    Så hvis du bløder forholdsvis lidt, dvs. sådan at det kan ses på hans fingere, eller på kondomet, så kan det være grunden.
  • Indstillinger
    Jeg har været på Yasminelle i 4 år også her den 25/3 efter vi havde haft samleje var seng fyldt med blod og det er aldrig sket før. Blodet forsat mandag og tirsdag. Havde ikke sex mandag eller tirsdag. Tirsdag ringede jeg til lægen og fik af vide at de skrev et nyt mærke p-piller over til apoteket og onsdag var jeg holdt op med at bløde kraftigt, men plet bløder stadig efter samleje, man bliver lidt bange. for det har jeg aldrig oplevet før, skal jeg ringe og få undersøgt mit underliv ??
  • Indstillinger
    Ja jeg syntes du skal få det tjekket det må ikk bløde så meget
  • Indstillinger
    Jeg synes du skal droppe p-piller i par måneder det er p-piller der giver dig blødninger. Du har taget dem i 4 år det er på tide med en lang pause fra dem for din krop har det ikke godt med det giftig stoffer i så mange år. Om du skifter til et nyt mærke er ligegyldigt p-piller er p-piller det indeholder det samme. Jeg har aldrig taget p-piller og har aldrig haft problemer med blødninger det oplever man kun i forbindelse med p-piller.
  • Indstillinger
    Jeg forstår ikke unge kvinder tør tage p-piller uden at sætte sig grundigt ind i, hvad det vil sige.
    Da p-pillerne kom frem døde for mange af blodpropper, så de blev ændret. I dag dør knapt så mange.

    Unge kvinder og børn tror, p-piller, det er bare noget man skal have. Lige som mad og søvn. Joe, menneskeheden er hjernevasket.

    Fagre nye verden. Men den bog er vel gået i glemmebogen.

    Jeg mener ikke denne læges synspunkt kan forsvares. Han mener måske, fordi han er læge, så kan han bryde loven.

    http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id- ... loven.html

    Læs så, hvad denne læge siger.

    http://www.vibekemanniche.dk/?p=943

    P-piller kan bl.a. hæmme væksten.

    Jeg begriber ikke unge mennesker tør undlade kondomet. Jeg skulle ikke nyde noget af alle de kønssygdomme, der er på lager.
    Nå, men dem om det, bare mener jeg ikke læger bør give børn p-piller også og slet ikke uden forældrenes viden. Og bivirkningerne SKAL oplyses.
    Retter læger sig ikke efter loven, må de stilles for domstolen, som andre borgere skal i dette land.

    Tro ikke p piller er lavet for vores skyld, nej det er penge, der driver værket. Og det er der vel intet at sige til. Man må bare tænke selv også, ingen andre gør det.

    Den mor, som fortæller hendes datter fik p piller af lægen, fordi hun bløder i lang tid, burde være henvist til en gynækolog for at blive grundigt undersøgt.
Log in eller Registrér for at kommentere.