Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvordan får man mindre løst til sex?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Damn hvor er jeg bare provokeret af Lotte123!! Det er helt ude i det røde felt.


    Hvordan kan man være så dum at mene at folk ikke elsker en person bare fordi de ikke vil have sex med dem!? Det behøver da overhovedet ikke have noget med hinanden at gøre!

    Jeg er selv en af dem der ikke har behov for sex og virkelig mener at det er for opreklameret. Jeg kom netop ind på siden for at finde noget der kunne give mindre lyst, som debattens overskrift jo også lægger op til. Min kæreste ville nemlig helst flere gange om dagen mens jeg kan gå år uden. Hvis jeg virkelig skulle strække mig kunne jeg måske gå med til en gang hver/hver anden måned. Ville dog helst ikke mere end hver 3/4 måned.

    Ikke at det gør ondt eller noget, synes bare overhovedet ikke det er interessant, og det er vi altså flere der ikke gør.
    Derfor kan jeg da slet ikke se den påståede sammmenhæng mellem det og kærlighed. Jeg ville jo sige at man netop strakte sig langt ved overhovedet at have det, og når man ser på det på den måde så er det jo ikke så stort et tab "kun"at have det en gang imellem. Derfor er det godt at man selv har hænder og der er masser af legetøj i butikkerne.

    Men det ville nu være dejligt ikke at have sin dejlige fyr til at gå rundt med stiv pik stort set konstant (også selv om han lige er kommet), så hvis der var noget man lige kunne give ham der ville bremse det lidt...
  • Indstillinger
    Nu har denne debat nogle år på bagen, så jeg har lige læst den i gennem, og må da konstatere, at jeg ikke har ændret mening.

    Du er blevet provokeret – og det kan jeg da godt forstå, for hvor svært kan det være?

    DU mener, at det der sex er for opreklameret.
    DU har ingen lyst
    DU synes, det er uinteressant.
    DU synes at man strækker sig langt ved overhovedet at have sex.

    Og nå ja – din kæreste har meget mere lyst end dig, men det kan han vel klare selv med sine hænder og noget legetøj. Jo, han må bestemt elske dig højt, siden han finder sig i det.

    Men hvordan kan du egentlig elske ham, når du samtidig finder det helt rimeligt at påføre ham så megen smerte?

    Du synes endda, det kunne være rart, hvis der var noget, man kunne give ham, så han fik sit – i øvrigt helt naturlige – behov bremset. Ja, det ville være dejligt – så ville han være fuldstændigt rettet ind, som DU gerne vil have det.

    Den eneste måde, du har interesse i at få dette problem løst, er ved at få din kæreste til helt at ophøre med sin lyst.

    Er det virkelig kærlighed?
    At forlange af sin partner, at han bare skal have samme behov som dig?
    At det DU føler, er det rigtige, og det HAN føler, er det forkerte?

    Jo, jeg blev bestemt også provokeret.

    Jeg vil vove påstanden, at det er dig, der er helt forkert på den, når du mener, at det kun er dig og dit behov, der tæller i et parforhold. Sådan noget burde man faktisk være to om.

    Og jo - selvfølgelig kan man elske en person, uden at have sex. Jeg elsker mine børn, mine venner osv. og dem har jeg ingen sexlyst til. Og jo - man kan sagtens leve i et platonisk forhold med en person af modsat køn, men så er det ikke en kæreste, men netop en god ven, man bor sammen med - det er selvfølgelig noget helt andet.
Log in eller Registrér for at kommentere.