Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

jeg er blevet RASK

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Så piger,
    nu har jeg bestilt tid ved min egen læge omkring at få en henvisning til Knud Damsgaard. Jeg har haft smerter ved samleje i mine indre skamlæber, bagudtil til mellemkødet i cirka 3 år nu, men senest også indvendig i skeden. Det bliver værre. Det svier, brænder og indeni føles det som om jeg har rifter. Og jeg har bestemt lyst til sex med min dejlige kæreste og er våd, og det er ikke noget psykisk. Jeg vil have det tjekket nu, og have mit smertefrie sexliv tilbage, med stor inspiration fra jer. Jeg har endda haft 3 mdrs. pause fra sex, da jeg venter på at min kæreste snart kommer til Danmark fra udlandet.

    Hvor lang tid går der før man kan få en tid hos Knud Damsgaard? Findes der andre gode eller er han "the man"? Hvor lang tid går der med undersøgelser før man får botox, som ud fra jeres erfaringer virker som det der er mirakelkuren.

    Jeg har altid døjet med 3-4 gange svamp i underlivet om året og taget p-piller siden jeg var 15. De er nu droppet til fordel for kobberspiral uden hormoner, da jeg har læst her på netdoktor om Vulvodyni at p-piller muligvis er under lup for at fremme Vulvodyni, uden det er bevist. Ligesom jeg ikke længere bruger tampon for at undgå at få svamp i skeden.

    Jeg vil også være smertfri - men vil altså gerne høre om hvor langt et forløb jeg har i vente for at komme i Knud Damgaards hænder.

    Hvad kan jeg gøre indtil for at lindre smerterne, hvad er jeres tips og gode råd?

    TAK. Og jeg vender helt sikkert tilbage, en dag forhåbentlig med nyheden om at jeg også er blevet smertefri.

    KH. Mille
  • Indstillinger
    Kære Mille

    Godt du har initiativ til at blive behandlet! Det er altid første skridt :-) (og noget der tager lang tid for mange at nå til).

    Mht. om Knud er "the man" så vil mit personlige svar være "ja!". Der er også andre klinikker som skulle være okay, men jeg har ikke personlig erfaring med dem, og ALLE har positive oplevelser med Knud - også selvom de ikke nødvendigvis bliver kureret.
    Mht. ventetid, så er svaret desværre at ventetiden på Holbæk er meget lang - så vidt jeg ved ligger den på mindst 3 år på nuværende tidspunkt. Hvis jeg var dig, ville jeg overveje Arresødal! Der kommer du til indenfor omkring 3 måneder.

    Forud for en botox-behandling skal du have taget nogle prøver - eller dvs. du får under alle omstændigheder taget et væld af prøver når du går til Knud. De bliver alle sammen taget på én gang, og så er det det. Svarene er vidst omkring en månedstid om at komme, så vidt jeg husker. Så får du konstateret om det er "ren" vulvodyni, eller om der måske også er noget andet - som fx en hudsygdom. Når du har fået svarene (og der ikke er andet end vulvodyni) kan du i princippet få botox, så på den måde er proceduren ret simpel.

    Angående smertelindring kan jeg kun sige: Xylocain (lidokain-gel/salve). De fleste starter med 2% - det hjalp ikke på mig - og derefter er der 5%. 5% svider, men så bedøver det også!
    Der er vidst også nogle der bruger mandelolie eller lignende til at smøre eller lindre, men det har jeg ikke selv erfaring med.

    Håber du kan bruge mit svar og spørg endelig hvis der er noget. Jeg håber meget, at du vender tilbage og erklærer dig smertefri! :-)

    Vh. Sisse
    http://www.facebook.com/?ref=logo#!/gro ... 922&ref=ts
  • Indstillinger
    Hvordan foregår denne botox behandling?
    Er der nogen komplikationer ved denne behandling?

    Ninna.
  • Indstillinger
    Hej Ninna

    Så vidt jeg ved, er der ingen komplikationer ved botox.

    Du får to sprøjter, en i hver side. Du bliver lokalbedøvet, så du kan ikke mærke stikket. Det skal dog lige siges at selve indsprøjtningen godt kan mærkes. Men det er en kort procedure, og helt klart det værd, hvis man kan komme af med vulvodyni! Du kan tage hjem med det samme bagefter - for mit vedkommende var der ingen efterfølgende gener eller ømhed.

    Håber mit svar kan bruges til noget.

    Vh. Sisse
    http://on.fb.me/vulvodyni
  • Indstillinger
    Lige meget hvor man læser er der kun roser til lægen Knud Damsgård.

    Man bliver helt rørt over der findes sådan en læge. Selv om jeg ikke selv har problemet får jeg lyst til at give ham en buket roser.
    Jeg ved hvordan det føles, når nogen endelig tager en alvorligt og ikke er ligeglad.
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg ved godt det er MEGET lang tid siden denne debat var aktuel. MEN jeg bliver simpelthen lige nødt til at komme ud med mine følelser!

    Jeg blev SÅ sindssygt glad da jeg læse denne tråd. Dejligt at vide, at der er lys forude.
    Jeg ønsker alt godt for jer alle og håber i finder en mening med det hele på trods af denne sygdom.
    Jeg er i hvert fald positivt stemt og er sikker på vi nok skal få sat fokus på denne sygdom og dette problem, og at vulvodyni en dag vil blive en anerkendt sygdom!
    Så op med humøret, så længe vi kæmper i flok skal det hele nok gå!


    Camilla
Log in eller Registrér for at kommentere.