Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Tragus Piercing

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kan man så ikke bruge almindelige ørestikkere i en traguspiercing lavet hos en pro. piercer?:-) Kunne vildt godt tænke mig en!:-)
  • Indstillinger
    Der er ALTID en RISIKO ved ethvert indgreb ! Selvom man er uddannet og professionel, kan der altid risikere at gå betændelse i. Selv læger arbejder med risiko ved et hvert indgreb, selv de små kosmetiske. Man hører sjældent om de dårlige tilfælde, kun reklamerne for de heldige. Man kan altid risikere at ramme en nerve, som kan give varige problemer. Og endelig kan man altid risikere at ramme vigtige energibaner og akupunkturpunkter, som kan give andre problemer. Som behandler ved jeg, at ethvert fremmedlegeme i kroppen er en belastning for kroppen. Ofte er et lille hul selvfølgelig kun en lille belastning, men i nogle tilfælde en stor !
    Jeg mener, der ofte er tale om en brist i selvværdet, når man får lyst til at ødelægge sin krop. Jeg vil anbefale at få repareret på selvværdet i stedet, det kan faktisk være ganske let, hos en dygtig behandler. Og vel at mærke fuldstændig risikofrit !
    I øvrigt findes der flotte, smukke, smarte, enkle ørenringe, som sidder i ørets naturlige facon. Undrer mig over, at de ikke er blevet mere udbredt ! Jeg har haft den slags i mange år. Og er ofte blevet antastet også af helt unge piger, som har sagt : Ej, hvor flotte ørenringe ! Folk tror jeg har masser af huller i ørerne, men de sidder helt naturligt og uden at klemme nogen steder. Jeg vil gerne hjælpe med at udbrede det, hvis nogen er interesserede ?
  • Indstillinger
    Lisbeth17

    Tror du ikke du skulle få udført en sådanne behandling på dig selv? Mig bekendt er der større evidens for nedsat selværd for personer som har brug for at hakke på folk som ikke ligner dem selv, end for folk som godt kan lide at udsmykke sig.
    Mennesket har udsmykket sig igennem de sidste mange tusinde år, hvorfor er en piercing stadig så tabubelagt? Det ligger da folk frit for om de vil være anderledes...Verden vil da være grå hvis vi allesammen lignede hinanden;-)

    Mht spørgsmålet omkring en tragus piercing, så kan du ikke blive døv af den. Historien er opstået fordi man mener at øreflappen kan hæve så meget at øret kan lukke til. Der er, mig bekendt, ikke set eksempler på dette endnu, og må derfor karaktiseres som en ren vandrehistorie.
  • Indstillinger
    Der blev spurgt tidligere i tråden om man kan bruge almindelige ørestikkere til Tragus Piercing. Men der blev ikke rigtig svaret, så vil høre om der er nogle der har nogle erfaringer med det.

    Jeg tænker lidt i retning af om man kan bruge disse ørestikker eller huggies som de vist hedder :-) : http://www.smykkekurven.dk/oreringe/71- ... ggies.html
  • Indstillinger
    heyyy :)

    Jeg er en pige som lige idag har fået en piercing oppe ved højre øre.
    Jeg ville bare spørge om hvis nogen har prøvet det før at have lidt ondt i det ?
    Sådan ondt at man ikke kan ligge sig på den siden ved hovedpuden eller røre den. Det kan også bare være mig der er lidt hysterisk, men det er bedre at være sikker end ikke :)
  • Indstillinger
    Hvilken piercing har du fået lavet ved højre øre?
  • Indstillinger
    Man kan få lækre ørenringe, der sidder af sig selv i ørets naturlige facon. Det er desværre bare ikke særlig udbredt. Jeg har ikke gået med andet siden jeg opdagede det for snart 20 år siden :-) Og flere gange er jeg blevet spurgt også af unge mennesker, hvor jeg har fået de flotte ørenringe :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.