Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hvor slemt er det for jer

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej alle

    Takket være jeres indlæg fik jeg for nyligt mod til at trodse min læge - der direkte havde sagt, at jeg ikke havde vulvodyni - og følge min intuition at noget var galt. Jeg kontaktede Knud Damsgaard og er nu blevet testet og "diagnosticeret" med vulvodyni. Det var alligevel lidt overvældende at høre. Jeg har også fået botox behandling og venter spændt på det fysiske resultat.... Krydser fingre.
    Jeg har dog gået med de her problemer rigtig længe, og ville meget gerne mødes og snakke med nogen, der forstår. Kan se, at I er nogle pige, der mødes en gang imellem. Er det muligt, at jeg må gøre jer selskab næste gang? Eller kender I til andre netværksgrupper. Jeg bor også i København.
    Takker på forhånd!

    Kærlig hilsen
    Annette
  • Indstillinger
    Kære vinter1.

    Hvor kan jeg godt følge din frustration, over evindelige smerter. Jeg har selv aft vulvodyni i mange år. Jeg fik vel diagnosen for ca. 4-5 år siden. Jeg blev henvist til landets eneste specialist på områdt, Knud Damsgaard.
    Inden den henvisning, havde jeg været igennem et hav af undersøgelser, prøvet alt (næsten) slags smertestillende medicin. Hos Damsgaard blev der også prøvet mange ting: Epilepsimedicin, lykkepiller, kodein, botox men intet hjalp. Jeg turde ikke opertion, da der er en risiko for forværring, og det ville jeg ikke kunne overskue. Enden på det blev, at jeg måtte henvises til en smerteklinik og få den hjælp de kunne give.
    Her prøvede jeg så anden medicin og psykolog så jeg kunne lære at leve med-og tage hensyn til- mine smerter. Først prøvede jeg Lyrica, den hjalp ikke (skal lige tilføje at, jeg på dette tidspunkt var oppe på 9x 25 mg kodein, 150mg. noritren og 3x2 panodiler, dette tog toppen af smerterne). Efter forskelligt medicin er jeg nu på 3x100 mg. Dolol Retard, får stadg lykkepillerne og sidst men ikke mindst har jeg fundet en helt fantastisk massør, der giver kranio sakral- og bindevævsmassage. Miraklet er sket, jeg er nu total smertefri og det er ren lykke. Kan godt være jeg på et tidspunkt tør trappe ud af noritren, men massage og dolol vil jeg bruge resten af mit, forhåbentlig lange, liv.
    Så giv ikke op, nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men skulle det være sådan at dubor på sjælland, så er den dygtige massør Tina Rishøj absolut et forsøg værd.
    Varme tanker
    Hanne
  • Indstillinger
    Hej .

    Må jeg spørge om hvad det er for noget massage?
    Og tror du det kan have virkning på alle os piger med vulvo.?

    Jeg har brug for lidt opmuntring. Jeg havde nemlig en aftale med Knud på Holbæk i dag, men Knud er syg :( så nu kan man vente måneder igen ..

    En tanke fylder meget i mit hoved for tiden. Vil jeg nogensinde få børn..
    Jeg kan jo ikke engang have vag. sex... Hvordan har alle jer andre kunnet blive gravide og føde ??
  • Indstillinger
    Camilla,
    hvis du meget gerne vil have børn og stadig har vulvodyni, når tiden til graviditet er aktuel, så kan du blive insemineret - også selv om du er single! Hvis du har en kæreste, og I ønsker Jer at blive gravide, tror jeg, at lysten til at få et barn nok skal gøre Jer så fantasifulde, at I finder en måde du kan blive gravid på.... der behøves ikke at være et samleje, for at du kan blive gravid.
    Eller er det fødslen, du frygter pga. vulvodynismerterne?
  • Indstillinger
    Hej igen.
    Tak for dit svar.

    Jeg har en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med igennem to år.
    Jeg er kun 19, så jeg har på ingen måde planer om graviditet.

    Hvis ikke det er for personligt, kender du så noget til "at være kreativ"?
    Men kæreste kan slet ikke trænge op i mig, det er mine smerter simpelthen for voldsomme til. Så kan da godt blive lidt bekymret .. Hvis nu aldrig det bliver bedre .. Bare det at vide at der er andre måder at blive gravid på .. (Uden lægers indblanden)

    Mange hilsner Camilla.
Log in eller Registrér for at kommentere.