Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Nupo

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du har mange gode erfaringer på din side. Andre gode erfaringer kan også læses hos Med24.dk - http://www.med24.dk/slankeprodukter/nup ... ath/58_190 hvor flere brugere skriver om deres erfaringer.
    Mine egne erfaringer går kun på Nupo kuren - den barske, hvor jeg i 8 uger ikke spiste andet end Nupo slankepulver. Det var helt sikkert en "barsk" kur, men jeg endte med at tabe hele 8 kg., så jeg var godt tilfreds. Jeg må dog ærligt indrømme at jeg var noget sulten gennem hele forløbet. 6 breve Nupo om dagen var ikke helt nok til at stille min sult :-)
    Den største udfordring har dog været efter de 8 uger, hvor jeg skulle holde fast i den slanke linje. Og det har været svært! Jeg har trappet op med motionen og forsøgt at tænke meget over hvad jeg spiser. Indtil videre er der "kun" røget et par kilo på igen, så jeg er egentlig godt tilfreds. Konklusion - jeg kunne godt finde på at tage en Nupo kur igen!
  • Indstillinger
    Nupokuren er faktisk rigtig effekttiv.. Men problemet for mange overvægtige er at de kun prøver på at tabe sig, for de kan spise noget mere..! Det er jo der fejlen ligger..

    Min kammerat tabte næste 30 kg, på 4 måneder på Nupo.. De første 3 uger efter nupo kuren spiste han kun salat med et stykke kylling til aftensmad, og selvfølgelig masser af frugt (mellemmåltider) For din forbrænding er helt i bund efter kuren, jeg tror umuligt det kan være så sundt som de siger..!

    Derefter skal hele din livsstil ændres, men det skal den alligevel, uanset hvordan du taber dig.. Diætist, motion, fedtfattig mad.. osv.
  • Indstillinger
    jeg har gode erfaringer med nupo og haft et fornuftig vægttab. Jeg købte min sidste pakke på http://www.slankegruppen.com/shop/frontpage.html hvor de havde nogle gode tilbud men kender ikke deres priser

    Jeg synes nupo virker fornuftig på mig men smagen er nok ikke den bedste men vægttab opnår man da
  • Indstillinger
    Jeg har kun haft gode oplevelser med Nupo - dog kun i kortere perioder og til at booste et vægttab. Nogle gange kun som supplement og andre gange som fuld diæt. For at Nupo skal virke, er det ud fra mine erfaringer vigtigt ikke at gøre det for "surt", blandt andet ved at tilføre en smule protein eller noget andet til kuren. Eksemeplvis har jeg prøvet at tilføje lidt kylling i min nupo karry supppe, og det gør den lidt mere lækker må jeg sige! :)

    Et godt råd er at prøve lidt forskellige Nupo produkter af først, og så finde dem du bedst kan lide - prøv eventuelt en startpakke som den du kan finde her:

    http://www.med24.dk/slankeprodukter/nup ... ath/58_190

    Held og lykke :)
  • Indstillinger
    Hvorfor ikke bare kom seriøst igang med træningen og kostændringen, i stedet for hurtigkure?

    Mvh

    Christian
  • Indstillinger
    erneteernete
    Redigeret 14 maj, 2019, 15:44

    Slankepiller - https://weightworld.dk Jeg prøvede produktet og endte faktisk med at tabe mig 16 kg.

Log in eller Registrér for at kommentere.