Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Luft i maven - oppustet

24

Kommentarer

  • Indstillinger
    Men hvad hjælper de dig for????
  • Indstillinger
    De skal hjælpe med at holde balancen i mave tarm systemet, især dem der får luft i maven og bliver oppustet. Jeg spiser dem for at få ro i maven, hver gang jeg drikker eller spiser noget så der turbo på det larmer helt vildt fordi maden løber for hurtigt igennem mit system og skal derfor os på toillettet hele tiden. men min mave er ødelagt pga en madforgiftning, men min mave larmer ike så meget som den har gjort, hvilket jeg synes er rart for det små pinligt meget sådan en masse larm fra maven hele tiden.

    Men der ingen grænser for hvor længe man må spise dem, de ikke skadelige på nogen måde, det gode baktier som vi i forvejen har i tarmene.
  • Indstillinger
    Pillerne hedder imogas, men man må kun tage dem i 10 dage af gangen, og jeg syntes ikke de hjælper så vanvittig godt. Så er aeropax bedre, dem kan man spise mange af. Jeg har også glæde af mælkesyrebakterier og probio fra cultura (et yogurt produkt.)
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg har samme problem.
    Men jeg tror ikke vi får luft så hurtigt i maven af at spise, luften er der i forvejen. Når man så indtager føde eller væske, presser det selvfølgelig.

    Luften i mave/tarm kan så være der af forskellige årsager.

    Jeg har også prøvet det meste, men har ikke fundet MIDLET. Også Imogas som skulle bevirke at de små luftbobler samler sig, men fjerner altså ikke oppustetheden. Det gør en bøvs.
    Jeg prøver at undgå væske med brus, men drikker ofte et glas vand, for at presse luften op.
    Om morgenen er den tid på dagen hvor jeg har det bedst i maven. Til gengæld er luften i løbet af natten, grundet det vandrette natteleje, endt i den anden ende af systemet.

    Jeg har fået konstateret en slap mavemund. Dvs at overgangen mellem spiserør og mave ikke lukker helt til. Dette bevirker formodentlig at der let slipper luft ned i mavesækken når man synker. Jeg lider ind imellem også af gener i hals og stemmebånd på grund af samme. Jeg tager daglig en syrenedsættende pille for at modvirke dette.
  • Indstillinger
    Jeg har selv i mange år haft problemer med luft i maven -jeg lignede virkelig en der var gravid, og fik mange kommentarer om "hvornår jeg skulle føde".

    Jeg fandt ud af at jeg lider af cøliaki også kaldet gluten allergi. symptomerne på sygdommen er mange, og mange af dem er ret "ulogiske". Jeg var oppustet, træt og havde hævede ben.

    Jeg synes bestemt du skulle undersøge om det måske er det du lider af. Ca. 10% af dk's befolkning lider af det, mange ved det bare ikke, og det er en meget overset sygdom. Du kan læse mere på http://www.coeliaki.dk/
  • Indstillinger
    Hej allesammen!
    Jeg er en pige på 12 år, og jeg har samme problem. Jeg tror ikke, at der er så mange på min alder med samme problem. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg kan ikke tage piller, er ikke gammel nok.
    Jeg håber, at nogen af jer kan hjælpe mig!
  • Indstillinger
    Hej allesammen!

    Jeg er igang med en bacheloropgave omhandlene netop problemet med oppustet og rumlen i maven. Konkret handler det om mælkesyrebakterier og hvad de kan gøre for dig.
    Jeg skal bruge nogle personer med jeres symptomer til en diskussion omkring hele problemstillingen.
    Det vil være helt uformelt og hyggeligt og der vil jo være andre kvinder der er i samme bås.

    Det finder sted på torsdag d. 5 nov. kl 18.00 i København K

    Håber der er nogen der vil finde tid til det:) Det ville være en stor hjælp!

    I kan skrive herinde eller på ranht@sol.dk :)
  • Indstillinger
    Hej jeg er ogs en pige på 12 år og jeg har det sådan at hver gang jeg spiser eller drikker så ligner det jeg er gravid og så prutter jeg hele dagen lang og det er pinligt og hvis man nu har tabt sig og er pæn tynd så drikker man lige en slurk vand og så er det ødelagt istedet for og købe piller og tarmskyldninger osv.kan man gøre ander der virker ???????
  • Indstillinger
    Blot endnu en af de ting man kan ty til som desperat oppustet pruttemaskine: Pebermyntedråber i et glas vand. Jeg prøvede umådelig mange ting på samme tid, så om det var dem eller andet der lindrede ved jeg ikke. Men det er vel et forsøg værd. Købes i helsekostforretninger.
  • Indstillinger
    Okay... men hvad koster det ?? for jeg har ikk ret mange money :D
Log in eller Registrér for at kommentere.