Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Spm til nervesmerter i benet

Redigeret 26 oktober, 2015, 06:40 i Rygsmerter
Tænkte sådan på, om jer der oz har nervesmerter i benene, har det værst på et bestemt tidspunkt af dagen.
Altså er det værst morgen, middag, aften eller nat?
Mit er trælst om morgenen før jeg får mit medicin, men ellers er det til at holde ud indtil jo længere jeg kommer op ad dagen, eller hvis jeg "glemmer" min medicin.

Mvh Jakle
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Jakle

    Jeg har tit meget ondt i lænden og knogler og der tilhørende nervesmerter i benet/fod når jeg står op,har så en rimelig periode til omkring kl 3 plus minus afhængig af hvor meget jeg har belastet mig selv, og resten af dagen/aften en del nervesmerter plus tiltagende rygsmerter.

    Hvad for du for nervesmerter???

    MVH Jan
  • Indstillinger
    Hej Jakle,

    Jeg synes det variere meget. Har mere eller mindre konstant ondt i ben og fod. En masse uro og brændende smerte og ved skridt man tager gør det bare djævlens ondt under foden. Har de sidste par dage haft det så slemt at jeg ikke har kunne have sko på da det trykker for meget og når man så ligger i sin seng gør det så ondt at dynen ikke engang kan ligge over foden. Har også meget krampe fra lænden og ned over den ene endeballe og ned langs benet. Det er noget værre møg rent ud sagt. Man bliver jo en pille narkoman men det værste er dog at ikke engang det hjælper på smerterne.

    God week-end.

    Hilsen
    Hanne
  • Indstillinger
    Hej Hanne

    Hvorfor spise noget der ikke hjælper????

    Jeg går på smerter klinik i øjeblikket og det er lykkes mig at smide 8 piller i døgnet og er blevet bedre smerte dækket.

    Lyder til du godt kunne bruge noget hjælp til nervesmerterne, jeg ville ikke være tilfreds med den smerteniveau du skriver om.

    God bedring med det.

    Mange tanker og hilsner Jan
  • Indstillinger
    Hej Jan

    Vil bare sige at det ikke bare lige er sådan at komme til smerteklinik lige pt er der over et års ventetid

    Heidi K
  • Indstillinger
    Hej Heidi

    Passer ikke helt hvad du siger jeg blev omvisiteret da jeg havde fået papirene fra Vejle hvor der var et års ventetid så havde jeg 5 eller 7 hverdage til at ringe til region syddanmark og nu går jeg på vejlefjord og gået der i godt 2 mdr. nu.

    Stadigvæk for ondssvagt at æde piller der ikke hjælper, har selv prøvet det, jeg fik for høj blodtryk og hjertebanken/hvilepuls mellem 110 og 120 fordi egen læge ikke havde en klap forstand på hvad man blander sammen og jeg havde spurgt om det nu gik sammen for i papirene stod der man ikke måtte, han sagde det betød ingenting.

    MVH Jan
  • Indstillinger
    Jeg syntes nu at det er rigtigt hvad jeg skriver,for DER ER OVER ET ÅRS VENTETID, rigtigt nok at man så kan blive omvisiteret,men ikke alle vil alle steder hen.langt fra alle smerteklinikker kan anbefales. ordene er sagt af min læge, jeg er ikke ekspert
  • Indstillinger
    Hejsa

    Jan - Jeg får gabapentin for nervesmerter

    Hanne - Det er godt du skal opereres indenfor få dage, det går da slet ikke det der.

    Jakle
  • Indstillinger
    Hej.

    Du behøver ikke snakke med store bogstaver, du kan bliver omvisiteret til det sted du ønsker.

    Sagt af region syddanmark.

    Jan

    Til Jakle

    Hvordan virker de for dig, jeg skal nemlig prøve lyrica og gabapentin.

    MVH Jan
  • Indstillinger
    Hejsa,

    Mine smerter/føleforstyrrelser skyldes en permanent nerveskade. Jeg har således skade fra knæ og ned.
    Følelserne variere, men generelt er der altid en følelse i foden som om den er våd og fryser, eller sover. Mit skinneben er blot følelsesløs og jeg kan reelt rive mig til blods uden at mærke dette, samtidigt med at jeg kan mærke en fnug. Underligt.
    Mine smerter forværres generelt i forlængelse af at mine ryg smerter øges, og ellers hvis jeg går for meget.

    /Stengaard
  • Indstillinger
    Mht. smerteklinik er jeg skrevet op til behandling i maj 2009, og fik besked om dette i maj i år - så ja, der er laaaang ventetid.
    Er dog spændt på hvordan de kan medicinere anderledes, da mine smerter (som så mange af jer andre sikkert) variere meget i løbet af en dag bare.
Log in eller Registrér for at kommentere.