Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Lavt stofskifte og gravid.

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej alle sammen. :o)
    Jeg har aldrig hørt før nu at man havde mindre chance for at blive gravid, hvis man har et for lavt stofskifte. Men det skal jo nok være rigtig når så mange skriver det :o)
    Vil bare sige at der er ingen regler uden undtagelser. smiler. Jeg fik selv konstateret for lavt stofskifte i min 3 graviditet. Og blev igen gravid 4 gang blot 19 måneder efter. Og ja nu er jeg så gravid med mit 5 barn, efter første forsøg, efter p-pille stop.
    Dette er bare en lille opmundring til jer der er ved at miste håbet. Det KAN sagtens lade sig gøre.
    Så held og lykke til jer alle sammen.
    Kærlig hilsen
    Krebsen.
  • Indstillinger
    Hej mht til hvor en tsh skal ligge så helst under 2, 5. Køb gerne bogen http://www.gucca.dk/faa-livet-tilbage-e ... oCz27w_wcB

    Her står lidt om referenceværdierne. Det er rart at læne sig op ad, når man vil følge lidt med. Jeg ved ikke om man skal lægge så meget i det hvis man aborterer - det behøver ikke være stofskiftet, men kan være det. Aborterede selv sidste år. I år er jeg gravid igen og krydser fingre. Min tsh var under 2, da jeg blev gravid, nu er den så 4,8 så jeg skal have mere Eltroxin. Jeg er i skrivende stund i uge 14.
    Ellers står der også lidt på Thyrodeia foreningens hjemmeside om emnet.

    Kunne godt tænke mig at høre om I har haft succes med det endnu og hvordan det går. Pøj pøj til os alle med for lavt stofskifte.
Log in eller Registrér for at kommentere.