Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vil ikke være far!!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Kommu

    Jeg havde skrevet et langt indlæg til dig igår, men så gik min computer ned, og hele indlægget forsvandt! øv! så nu får du den korte version, en gang til:

    Jeg er helt enig med Alberte. Én ting er, at du (formentlig) har gjort denne pige gravid, da I havde ubeskyttet sex. Noget andet er at vælge at få barnet, på trods af at begge forældre er unge mennesker, der nærmest stadig er teen-agere og overhovedet ikke er parate til at være forældre.

    Du må melde ud, at du ikke ønsker at være far til barnet, og at det er fuldstændig hendes beslutning at få barnet, hvis hun ønsker at være alene-mor. Og det er efter min overbevisning slet ikke at 'dræbe et barn', når man får en abort, det er at dræbe et foster, der kunne udvikle sig til et barn, hvis det udvikler sig rigtigt. Så hvis hun får en abort inden for de accepterede grænser, så skulle der ikke være nogen problemer. Og glem alle dommedagsprofetierne om, at pigen bliver alvorligt traumatiseret og ødelagt for resten af livet - selvfølgelig må det være hårdt, men det kommer hun over. Specielt når hun indser, at det ikek var det rette tid og sted for at få et barn i denne omgang.

    Nåh, jeg håber I er kommet godt videre, og har fundet en holdbar løsning, I begge to kan leve med :-)

    Alt godt herfra - kh B
  • Indstillinger
    Hej.
    Efter et sådant forløb kan jeg godt forstå, at du føler som du gør. Jeg har den holdning at kvindens krop er hendes, så ingen skal tvinge en kvinde til abort (man har jo selv været med til at lave barnet). MEN når det er sagt, kan jeg ikke forstå hun veksler så meget frem og tilbage, når hun kender din holdning. Hvis hun virkelig ikke gennemførte aborten, må hun jo melde klart ud, at det er sådan det blir! Så har du i det mindste det at forholde dig til. Den behandling hun i øvrigt har udsat dig for, er under al kritik!
    Men der hvor du skriver at hun pludselig siger hun er tre uger længere henne, jamen der bør du kunne regne nogenlunde ud, om du er faderen eller ej. For hvis en kvinde har normal cyklus, tæller man antal graviditets-uger (40 i alt) fra 1. menstruationsdag, så man i princippet "er gravid" fra første blødningsdag( dette er fordi de fleste kvinder ofte husker hvornår de havde menses). Eftersom hun åbenbart ved hvor langt hun er henne, ved hun jo også hvornår hun havde sidste menses første dag, og så kan du jo regne dig frem til om du er faderen, på baggrund af, hvornår du var sammen med hende. Og ellers er der jo den mulighed, at du ikke erkender faderskabet, så skal der tages dna-test og den går gennem retten. Er tvivlen for stor, blir det ikke anerkendt!
    Prøv evt at få de oplysninger fra hende, og tal så med en læge der kan hjælpe dig med at regne det ud (eler brug terminsberegneren her på netdoktor), for hvis der er en stor forskel på antal uger hun er henne, og på den dato I havde sex, jamen så gå til hende og sig du ikke tror på hende! Eller bed om at se hendes vandrejournal (den er lavet hvis hun er 12 uger henne, samt første scanning).
    Jeg håber det løser sig for dig!

    Knuz J
  • Indstillinger
    Minispir, bare lige

    Det er tre et halvt år siden problemet blev lagt ind, og der er siden kommet nogle bud, det seneste for mere end tre år siden.

    For det først har trådstarter aldrig svaret på nogle af indlæggene, for det andet er han siden blevet slettet, så vedkommende får nok ikke glæde af dit i øvrigt ganske udmærkede svar, og alt andet lige, så må man vel formode, at der er kommet en løsning på netop dette problem.

    Dato for indlæg står øverst i hvert indlæg.
Log in eller Registrér for at kommentere.