Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

stivgørende operation

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    har du en adresse på Atos klinikken i Munchen.
    Med venlig hilsen en rygpt.
  • Indstillinger
    hej

    jeg er blevet stivgjort i lænden 21 maj og jeg går desværre stadigvæk sygemeldt pga. sm hele vejen over lænden og i mine hofter og ned i det ene ben. men det er da blevet meget bedre end inden jeg blev op, men ikke så meget så jeg kan starte på job. jeg skal til en ekstra kontrol på tirsdag også må jeg se hvad han siger. jeg er blevet op på hamlet af Karsten Thomsen. Så ja jeg ved ikke om det er gode el. dårlige erfaringer.

    god weekend til alle
  • Indstillinger
    Hejsa ! Vil ikke gøre dig, eller andre "bange", men tænk dig/jer rigtigt godt om ! Fik selv, med meget mindre godt resultat, foretaget denne operation i sep. 2005! Skrev dengang en del indlæg, som nok er her endnu! Fik så opereret hele "skidtet" ud i 2006, fordi det sad helt skævt, har stadig mange smerter, men vil ikke tage flere operationer. Men skriver her nu, fordi det måske var en ide, at kigge i dette medie, omkring indlæg skrevet på det tids-punkt. Vender tilbage senere her. Hej hej, god bedring til dem der måtte have brug for det..
  • Indstillinger
    Hej Lena. Jeg har spondy. L5/S1 og degenerativ L3 og L5. Jeg har lige været indlagt fordi jeg ikke kunne gå og på grund af smerter og nu er jeg oppe igen. Jeg skal i MR scanner igen og har fået en tid til OP. Kunne godt tænke mig vide din menig om det du har fået lavet i tyskland i forhold til den type OP de laver i dk. Hvor mange smerter du har i forhold før og nu. Har du selv betalt for OP og hvad kostede det. Hvor mange år har døjet og hvad var dine symptomer.
  • Indstillinger
    I forlængelse af Johnse's indlæg vil jeg supplere med at jeg for kort tid siden fik anbefalet endnu en operation - idet min stivgørende OP ikke er lykkes, knogletransplantatet er ikke helet. Jeg kan dog ikke overskue endnu en OP, og med chancerne 60% for positiv OP, synes jeg ikke at jeg tør igen. Jeg ved så at jeg på et eller andet tidspunkt skal opereres igen, da mine skruer og stivere vil blive belastet mere end normalt da knoglemarven der skulle stive de to ryghvirvler ikke er helet og derfor ikke støtter.
    Jeg kan derfor kun anbefale at man gør sig den ulejlighed at få så megen vished om en operation samt se på andre muligheder og fremtidsudsigter.
Log in eller Registrér for at kommentere.