Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Bivirkninger ved Lyrica?

Redigeret 9 marts, 2016, 07:08 i Kroniske smerter
Efter mange år med kroniske neurogene smerter, er jeg nu ved at overgive mig til behandling med tbl. Lyrica. På hjemmesiden har jeg læst om alle de grimme bivirkninger. Har nogen erfaring med denne behandling både hvad angår virkning og bivirkning?
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har en kammerat som får dem - han har ingen bivirkninger, bortset fra lidt høj puls og svimmelhed den første uge, - det er forsvundet igen.
  • Indstillinger
    Hej Jeg har nervesmerter efter en discusoperation og er behandling med lyrica har fået dem siden december 07 har det godt med dem men er selvfølgelig også obs på om hvad andre mener om dem
  • Indstillinger
    Hej.
    Jeg har i flere år fået Lyrica for nervesmerter efter rygoperation. De virker!
    Desværre døjer jeg også med en del bivirkninger,såsom vægtstigning, dårlig kortids-hukommelse, koncentrationsbesvær, døsighed, men det er jo et valg; smerter eller bivirninger. Altså, man må gøre op hvor stærker smerter man har, i forhold til den enkeltes eventuelle bivirninger. Ikke alle døjer med dem, ved jeg.
    Mange hilsner; Trolderik57
  • Indstillinger
    Tak for jeres svar.
    Jeg modtager gerne flere kommentarer, men blot denne hilsen for at udtrykke, at jeg er glad for dem der er kommet.
  • Indstillinger
    Min kone bruker Lyrica. Hun har hjelp av disse pga smertene, men det er også den tabelett hun har flest bivirkninger med også.

    Bivirkningene hun plages med er lett for å øke kroppsvekten, hukommelsestab, konsentrasjonsvansker, vanskelig å finne ord når vi snakker og følelse av å stå på siden av seg selv + døsighet. Det er de bivirkninger som er værst for henne.

    Siden det er så vanskelig med smertemedisin går hun fortsatt på disse, tross alle bivirkningene.

    Lykke til.
  • Indstillinger
    Hejsa.
    Trolderik57 : Det kan ikke siges bedere, jeg har været på Lyrica i 2 år. Men tag ikke andet medicin da det modvirker. Jeg har Jens haase speciallæge i neurokirurgi på viborg sygehus og går på smerteklinikken i Ålborg ved Anders skov olsen.
    Håber du kan bruge det til noget.

    Hilsen Chaaaamp1
  • Indstillinger
    kære brugere af lyrica ..lyrica har skam hverken mindre eller flere bivirk en dens forgænger :gabapentin eller andre midler som bruges mod nerogene smerter..der sjovt nok ingen af jeg som skriver dosis på jeres behandlinger ??

    jeg selv fik som den første i danmark mulighed for at prøve lyrica via en ansøgning fra smerteklinikken fra herlev -smertecenter hvor man søgte om dipentation,og jeg startede op ,men hurtigt fik jeg hivedpine,og måtte stoppe

    men kender til en række tilfælde hvor brugere er ganske godt hjulpet m lyrika
    mvh RENE-H
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg blev for noget tid siden behandlet med lyrica pga. kroniske smerter efter et brækket haleben. Jeg tog dog kun pillerne to uger pga. mange bivirkninger. Jeg fik konstant hovedpine, svimmelhed og blev hel depressiv at være sammen med, jeg mistede fuldstændig lysten til alle de ting jeg ellers før holdt af og fik faktisk bare mere ondt...
    Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige om det hjælper på alle andre, men for mig var det de to værste uger nogensinde... Så mit råd: Lad vær med at tage dem!
  • Indstillinger
    Angående Lyrica.....

    Jeg lider af kroniske nervesmerter og fantomsmerter 0g har gjort dette i ca 10 år, jeg er tilknyttet Smertecenteret på Herlev Hospital, og jeg får og har fået bl.a. Lyrica gennem de sidste ca. 8 år. Om jeg har bivirkninger eller ej er ikke interessant for andre end mig, min familie og Herlev Smertecenter.
    Og om du får bivirkninger af Lyrica er helt uforudsigelig, derfor er det svar du leder efter ikke eksisterende, da alle påstande om bivirkninger hos andre udelukkende vil bygge på et gæt eller et skøn, hvilket du ikke kan bruge til noget.
    Når man er kronisk smertepatient er man desperat for at få bare lidt fred for denne konstante pine det er at leve med kroniske smerter, og derfor mener jeg du bør som et minimum gennemgå en periode med Lyrica før du kan beslutte om det vil hjælpe dig, og om bivirkningerne er større end gevinsten.
  • Indstillinger
    Hej alle I lidelsesfæller.

    Jeg har som Trolderik57, også fået Lyrica i flere år, helt nøjagtig 5 år, blot efter flere brokoperationer. De virker fint på mig.
    Jeg døjer også med de samme bivirkninger, vægtstigning, dårlig kortids-hukommelse, koncentrationsbesvær, døsighed + søvnløshed og ændret seksualitet. Det er også slut med alkohol, udover en enkelt øl eller to.
    Jeg får 3 x 100 mg om dagen.

    Peter52
Log in eller Registrér for at kommentere.