Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hmmm...

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det her ser ud til at udvikle sig til et mærkeligt skænderi, som jeg som ret ny bruger ikke fatter, men det er da ok - jeg vil heller ikke blande mig.
    Ved at læse det igennem drager jeg dog en lære, som jeg ikke helt forstår. Jeg mener at kunne se, at det handler om, hvorvidt man er fuldstændig anonym eller ej?
    Har jeg misforstået noget her?
    Min holdning er at hvis ikke man vil stå ved, hvad man mener, så burde man måske tie.
    Hvis ikke din mening kan tåle at blive luftet, er du vel også selv klar over, at den er forkert?
    Men - indrømmet, jeg er ikke sikker på, jeg ved hvad dette her handler om, så jeg lister af igen.
  • Indstillinger
    Vi kan vel bare igen, igen, igen konkludere, at der stadigt er to splittede grupper, der har hver sin meget forskellige holdning til fordele/ulemper omkring log-in. Og at vi formentligt aldrig nogensinde bliver enige. Samt at det er Netdoktor, der vurderer, om de finder, det er et problem, der skal gøres noget ved.

    Jeg synes, det ville være meget rart med en udmelding fra Netdoktor, hvordan de forholder sig til det her. Inden vi andre helt river hovederne af hinanden. Tavsheden fra Netdoktors side får jo denne diskussion til at eskalere gang på gang.


    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Kære debattører

    Som vi tidligere har forklaret, har vi her på Netdoktor besluttet at indføre login, da vi tidligere bl.a. oplevede for meget spam og uforpligtende, negative debatindlæg mod andre debattører. Det er altså en foranstaltning, der er til for alles bedste, da vi ønsker at sikre vores debattører det bedst mulige forum uden for meget 'støj' men fokus på den gode, lødige debat.

    Login er altså en præmis i det nye system og ikke som sådan til debat. Derfor håber vi, at I i stedet vil kanalisere alle jeres gode debattør-energier hen, hvor det egentlig bør ske, nemlig i alle de forskellige debatfora her på Netdoktor!:-) der er ved at komme rigtig godt gang i mange fora, og flere er kommet til, bl.a. en ny debat om Skønhed og velvære.

    Så kom hen på debatterne og del jeres tanker med de andre om, hvordan I kommer godt og skønt gennem hverdagen; måske er I også på den nye 'Kernesunde' bølge? Kom til debatten her: http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... .php?f=157

    Rigtig god weekend til jer.

    Med venlig hilsen
    Redaktionen
    Netdoktor
  • Indstillinger
    Jeg, for min del, har helt forstået budskabet fra Netdoktor.

    Vil så afslutte mit medlemsskab, men kan ikke finde ud af det.

    Har skrevet om mit problem under emnet" Åben debat for modne mænd og kvinder" - hvor jeg vil være taknemlig for svar.

    Mange hilsener fra Laura.
Log in eller Registrér for at kommentere.