Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

for lille

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg er ikke så gammel, som jeg måske kan lyde, men sikkert i din verden oldgammel – jeg er 53.
    Jeg vil bruge et ordsprog: ”Man ligger som man reder.”
    Du kan ikke bruge udtrykket, at det er gået helt galt for dig, du har vel været fuldt ud klar over, hvad du har gjort??? Du er på den, skriver du. Ja, det skal jeg da love for.
    Du sætter et ellers udmærket liv over styr, du tilsidesætter et lille barn p.gr. af din fokusering på stor pik.
    Jeg henviser til mit første indlæg til dig, det ser ud til at du har valgt.
    Hvis bare du har en lille smule anstændighed, synes jeg, du bør fortælle din mand det her, for det holder du jo ikke op med - åbenbart. Og synes du, det er rimeligt, at det er noget han skal opdage mere eller mindre tilfældigt? Vil du også være det bekendt over for ham?
    Der var SÅ meget andet, du og I kunne have forsøgt først, men du kunne kun tænke på den pik.
    Af hensyn til dit barn, bør du naturligvis overlade forældremyndigheden til dets far.
    Ham du nu opsøger, betyder han andet for dig, end det han kan byde? Og – hvad der er mere vigtigt, betyder du noget for ham?
    Nej, du har ikke min store sympati – men ødelæg du bare din familie, og gå så ud og find det rigtige udstyr. Alt andet lige vil din mand og dit barn sikkert også være bedre tjent med det.
    Ja, jeg indrømmer, jeg er grov og går lige på, men jeg synes faktisk ikke, du fortjener særlig stor sympati. Du er i fuld gang med at lave SÅ megen ulykke.
  • Indstillinger
    Hej Monroe

    Lotte har ret ...du er igang med at ødelægge alt - tænk dig om ...det er hårdt at blive skilt og miste alt.Forestil dig at save din ene arm af med en sløv kniv sådan er det at blive skilt.Og for hvad? Sex med tilfældige mænd ...det er slet slet ikke det samme som den nærhed og "jeg kender dig" der er i et ægteskab. For fanden hvor ville jeg have ønsket at jeg havde været klogere.Nu har jeg en "elsker" vel at mærke en mand jeg syns er sød og rar ..jeg siger endda jeg elsker ham til ham...men slet slet ikke på samme måde som jeg elskede min mand - ja faktisk ikke i nærheden. Det jeg elsker ham for er at være der for mig og for at være en handy mand...men den passion og den lidenskab og ægte kærlighed er han ikke i nærheden af. Jeg er desværre heller ikke!

    Tænk dig om.

    Jeg syns så ikke du skal fortælle din mand om den anden...men finde nye seksuelle veje med ham.


    Aj
  • Indstillinger
    Hej Maj777,

    Grunden til, at jeg synes Monroe skal fortælle sin mand det, er at der vist desværre ikke er noget, der tyder på, at hun vil ændre fokus, før hun selv ligger helt nede i møget, hvor hun helt klart er på vej hen - og jeg synes ikke en ellers rar og dejlig mand "ude i byen" skal opdage at hans kone er så led overfor ham. Men hvis Monroe stopper det her skråplan øjeblikkeligt - og med øjeblikkeligt mener jeg øjeblikkeligt, LIGE NU, så kan hun jo håbe på, at hendes mand ikke opdager det.

    Ham, du besøger nu, Monroe - tror du ikke han i en vældig fart ville få lynlåsen lukket, hvis du stod der med kufferten og et week-end barn under armen?

    Maj777 har helt ret, gode parforhold hænger ikke på træerne, det andet er der nok af.
    Jeg kan love jer, at det jeg har, det passer jeg godt på, jeg skal i hvert fald ikke ud og "vifte" nogen steder; jeg får ganske enkelt ikke noget der er bedre nogen steder. Men selvfølgelig - vi er også fuldt ud i stand til at tale sammen om hvad vi vil og ikke vil i dette liv. Selvfølgelig er der ting, man er utilfreds med, men så må man jo sætte sig sammen og finde en god løsning, som begge parter kan have det godt med.
    Tænk hvor megen ulykke, der kunne undgås, hvis bare man gjorde et forsøg på at TALE sammen.

    Monroe - ja, du får et læs lige i hovedet, og jeg kan da godt forstå det, hvis du flygter fra denne debat, men det ville være rigtigt dejligt, hvis du kunne melde tilbage, at du har fattet alvoren i det, du laver og er på vej tilbage på rette vej.
  • Indstillinger
    Altså ét eller andet sted synes jeg, at Monroe må helt selv om hvad hun render og laver med hvem. Punktum. OG - jeg synes det er vigtigt at hun gør sig klart hvad konsekvenserne er eller kan blive. Med en mand har man nærhed, intimitet, fællesskab, et barn, lån i banken, hus, bil og familie. Man har haft det godt indtil ham her Mr. Big-Dick kommer ind i billedet. Med sidstnævnte har man spænding, ny sex, ny tiltrækning, nye forårsfornemmelser og måske en genfundet seksualitet inde i sig selv.

    Hvis Monroe er villig til at tage konsekvensen af sine valg og miste det ene for at få det andet, så synes jeg det er fuldstændig fair, egentlig.

    Jeg synes bare at hun er nødt til at fortælle det til sin mand så, og være ved sig selv og sine valg, så det ikke ender med at de står en dag og er gledet fra hinanden uden at manden rigtig ved hvorfor, og der bliver endnu mere mudder end der ville blive ved en ren besked.

    Alle valg koster, og det er for nemt bare at "lade det ske" og "hovsa". For siden du skriver herinde, så HAR du jo tænkt, for du har vel ikke skrevet alle disse indlæg i en julefrokost-brandert, vel? :-)

    Så hvis du vælger A, må du vælge B fra. Og hvis du vælger B, må du melde ud overfor A. Alle valg koster noget. Åbn en dør og luk en anden. Det er i øvrigt meget få mennesker, der kan være intime med mere end én ad gangen og føle sig tilstede i samværet. Så for ikke at ende med at gøre dig selv forvirret og føle dig "brugt" før eller siden, må du tage et valg om hvilken hest du satser på.
  • Indstillinger
    Gutta har fuldstændig ret - endda helt og aldeles vil jeg påstå.
    Jeg tror jeg bare vi taler om en ikke specielt moden pige, der simpelt hen ikke aner, at alt her i livet har konsekvens, og ligegyldigt hvad man laver, så koster det. Jeg tror desværre slet ikke, hun er klar over prisen på det her.
    Derfor råbte jeg lige vel højt, hvilket jeg da har lidt dårlig samvittighed over, men jeg synes bare, det er så sørgeligt at sådan en pige så målrettet går efter at ødelægge sit liv.
  • Indstillinger
    ja ja jeg ved det godt det er helt ude i skove det jeg har gang i har også stoppet det var der sidst i lørdages men har stoppe det nu vil ikke gå fra min mand så det må blive sådan men det er ikke nemt lysten er der jo
  • Indstillinger
    Hej Monroe,
    Hvem siger, det skal være nemt? Husk nu, du har faktisk fået en stribe råd, som kan hjælpe dig og din mand på vej.
    Det glæder mig, du har indset, at du var på vej ud i noget, som kun ville skabe ulykke.
    Jeg vil dog igen beklage, at jeg var så barsk over for dig, men det var det, du var på vej ud i.
Log in eller Registrér for at kommentere.