Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Såret i navlen ?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hejsa
    De må da ha givet dig en grund til hvorfor du har fået penicillin ?? Mon ikk det var på grund af staf...
    Mine sår var røde og der kom gult puds ud af dem, det nærmest flød, hvis jeg trykkede på dem... Mener at penicillinen hed diclocil - lægerne tog prøver af mine sår, med sådan noget sort halløj, tror det var tjære eller kul, men der går så 5 dage før man kan få svar... Købte noget specielt plaster på apotektet, som var blødt, så det ikk sad og irriterede på tøjet...
    Men igen det tog 3 mdr. inden det var væk, det var en hård omgang, så hold godt øje

    :-)
  • Indstillinger
    Hej Hej:-)

    Hold da op...de der stafyl. lyder ikke rart...øv.....hmm altså jeg kan knapt nok røre min navle for jeg bryder mig ikke rigtig om at rode for meget rundt i det, plus den stadig er mega øm....men altså den ser tør ud,men det ligner bare der er en orm derinde, men det er vel tråden ikke? Og hvornår falder den egentlig af....puha bare tanken om når man får børn og den der navle-rest falder af gør mig helt dårlig!!! Jeg er bare dårlig til at håndtere sådan nogle her ting, sorry! Men håber altså ik jeg får de der stafyl.

    Tak for rådet mod forstoppelse....jeg er stadig lidt forstoppet, men det begynder at hjælpe en anelse på det...men i forvejen går jeg kun på toilettet hver 3. dag...så måske jeg bare har et dårligt tarmsystem eller noget og det er derfor....men tror nu også det hænger sammen med operationen, for var aldrig så forstoppet før....

    Men tak igen for det hele....det er nu rart at være nogenlunde på toppen igen og være startet på job igen...nu går jeg så bare og venter på at komme til keglesnit meget snart, øv øv:-( gider ik mere operation og er sååååå træt af det underliv!!

    Kærlig hilsen
  • Indstillinger
    HEj

    Jeg ville gerne høre dig som det tog 3 mdr. at få såret i navlen til at hele. Jeg har et operations sår som heller ikke vil , men de siger at jeg ikke kan få antibiotika, det vil ikke hjælpe. Men hvorfor drak du det juice for forstoppelse, kan det hjælpe på sårheling? Ligenu drikker jeg proteindrikke men synes ikke de hjælper.

    Er lidt irreteret over det kan tage så længe jeg har brugt 2 mdr nu. Jeg fik også lavet kikkert på et tidspunkt men der var ikke problemer, men det her så vil bare ikke lukke.

    karina
Log in eller Registrér for at kommentere.