Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

TSH 0,08

245

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja- det er hovedrystende ,hvad de læger siger ,men var det mig og jeg er selv hospitalansat ,ville jeg ikke turde selvregulere min eltroxin-jeg har læst om nogen der fifler sig lidt frem og også med stoffet Armour (læst på Sonja's forum)
    Eltroxin er jo også et stof som optages langsomt ,så ved, at ændre dosis mærker du jo først virkningen noget senere 8-14 dage måske mere -

    man kan ret hurtig blive betragtet som skør ,fordi man er syg ,selvom lægen ikke tror på man er det,men ved at lytte til patienten ku' lægen komme langt i sin hjælp og vi ku' måske igen få en hverdag der var til at leve med noget livskvalitet..

    Iøvrigt er det en rigtig god bog Mark Hyman har skrevet "Spis dig til et superstofskifte" han skriver så mange rigtige ting i afsnittet om myksødem ,at det er en af de mest besværlige sygdomme at behandle og patienten ofte blir' overset og bare får ,at vide her er en pille og du blir' RASK igen -jo tak ,men rask er et vidt begreb-mange af os herinde har været syge i mere end ½ år og hvornår slipper man af med tristheden -ligeglads følelsen,hovedpinen og overvægten -

    Når man læser om kvinderne som Mark Hyman behandler bl.a med Armour ,så varer det ikke længe før de kvinder har livsgnisten tilbage og de 10-14 kg's overvægt er væk -Man undres ,hvorfor vi i Danmark er så langsomme og ikke for en gangs skyld ku' følge de lidt klogere læger fra USA,som ved at nogle ikke omdanner nok T3 fra T4 og derfor får mange af de symptomer vi bl.a læser om herinde...
  • Indstillinger
    Hej Inge

    Talfikseret? Jamen, hvad tænker din læge på?
    At sige, at THS ikke betyder noget, og at T4 er den vigtigste, fortæller desværre, at din læges viden er temmelig mangelfuld.
    Et THS på 0,08 bør lægen reagere på, og kan meget vel være årsagen til din hjertebanken.

    I min karriere som stofskiftepatient har T3 og T4 været i den lave ende af skalaen samtidig med, at THS har vist, at mit stofskifte var for højt, hvilket det var.

    Jeg synes, det er en dårlig ide selv at regulere medicinen, men jeg forstår dig godt, når man oplever den type læger.

    Mon du kan få hjælp fra foreningen til at finde en dygtig endokrinolog?
  • Indstillinger
    Tak for alle jeres svar.
    Det betyder utrolig meget at få lidt moralsk opbakning.
    Jeg meldte mig ind i Thyreoidea foreningen sidste år, og har også været i kontakt med dem telefonisk.
    En meget sød dame fortalte, at de henviste til overlæge Hans Perrilds private praksis.
    Der kunne jeg blive "udredt" meget hurtigt mod betaling ellers var der meget lang ventetid
    Da jeg ikke har nogen sygeforsikring og heller ikke er medlem af "Danmark" og for øvrigt principielt er modstander af betaling i "sygehusvæsenet" vælgte jeg Klaus Kølendorf, hvilket jeg så inderligt fortryder.
    For som min nye læge bl.a sagde i går, "specialisten
    siger også, at din dosis er korrekt."
    Så nu er det ikke kun to paktiserende læger men sandelig også en specialist, der mener, at dosis er korrekt, så det må jo være mig, der har "knald i låget".
    mange hilsner Inge
    P.S. Det glæder mig, at du synes godt om "spis dig til et superstofskifte".
  • Indstillinger
    Kære Inge-
    Tak fordi du nævner Hans Perrild-jeg har i flere dage tænkt på ,at ville opsøge en privat endokrinolog også efter at have læst Sommers1 gode indlæg om den korrekte behandling af hendes myksødem-jeg har bare ikke ku' finde en læge med specialet-men jeg ved fra min tid i hospitalet ,at Hans P er en meget dygtig endokrinolog havde bare i min "hjerne" glemt ham ,så nu er der håb forude-
    Hilsen Kirsten
  • Indstillinger
    Klaus Kölendorph er den mest modbydelige person af en læge, jeg nogensinde har mødt. Han er udygtig, og har ikke for stand på stofskiftelidelse. Også jeg behandlede han dårligt, han rejste sig op, åbnede døren som signal til at, nu kan du godt gå. jeg havde blot være hos ham et par minutter, og følte mig så syg, men det lod ikke til at anfægte ham.

    Nu er det flere år siden, men jeg glemmer det aldrig.

    Hanne
  • Indstillinger
    Hvor er det godt I kommer frem med de læger som ikke er dygtige og tager patienterne alvorligt-Man kunne jo blive mere syg ved ,at møde ham og tro man selv var skrupskør,men at det i virkligheden var det lave stofskifte der gjorde man var deprimeret osv ....
  • Indstillinger
    I mine to "oprindelige" indlæg som forsvandt, havde jeg faktisk skrevet, at Klaus Kølendorf var den mest arrogante inkompetente idiot, jeg nogensinde havde mødt i "lægeverdenen".
    Og det mener jeg stadig.
    Jeg fik resultatet af mine blodprøver taget d.4.9.
    Min TSH er stadig 0,08, men som min nye læge sagde, den er jo kun lidt uder referenceværdierne, så han ville vente 1 mrd. før han ville sende mig videre til ambulatoriet!!!
    Så man har et standpunkt, til man tager et nyt.
    Jeg må også nok hellere bestille tid hos Perrild.
    Hilsen Inge
  • Indstillinger
    Kære Inge
    Har du brug for nr har jeg nr og adr...ellers kan du få det i foreningen
    mvh Kirsten
  • Indstillinger
    Kære Kirsten.
    Jeg har fået tid i næste uge, jeg skal nok "vende tilbage".
    mange hilsner Inge
  • Indstillinger
    Igår skrev jeg et langt indlæg (næsten 5000 tegn !!) og da jeg skulle sende det, forsvandt det....ØV altså. Er der nogen der ved hvorfor det sker ? Jeg havde en masse at sige, specielt til dig Inge, for jeg synes bare det må være hårdt at være dig...jeg har prøvet noget, er ligner lidt, men har det nu rigtig godt og mærker næsten ikke noget til mit stofskifte - men det har kostet tid og slid. Men det kan altså lykkes ! De bedste hilsner, jane
Log in eller Registrér for at kommentere.