Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Mit haleben gør ondt!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har haft en ømhed omkring mit haleben i 12 år. Det er gået og kommet som det passer det - troede jeg. De senere år har jeg specielt lagt mærke til, at det optræder hvis jeg har gjort havearbejde med en del ned i hug og op igen. Samtidig oplevede jeg for ca. 5 år siden, at jeg ikke kunne cykle længere, da ømheden dagene/ugerne efter var for voldsomme. Ellers kunne jeg leve med det som livets lod til en kronisk ømhed!

    Det sidste halve år har jeg smidt en masse kg, hvilket har gjort problemet endnu større. Nu er jeg gået fra ømhed til smerte. Jeg er nød til at tage smertestillende piller dagligt. Jeg kan ikke sidde for meget ned, heller ikke stå for meget op, 5 min havearbejde og den er hel galt. Ydermere er toiletarbejdet med bommelum blevet et helvede.

    Jeg har aldrig været ude for en skade i området.

    Jeg henvendte mig til egen lægen, som gav en henvisning til sygehuset, som har alt for lang ventetid. Derfor har jeg opsøgt en ortopæd kirug på Københavns Privathospital (Hr. Dons), som ved første besøg gav mig en blokade, hvilket hjalp et par timer. Ugen efter en aftale om at foretage en fjernelse af halebenet. Ugen efter 1 døgns indlæggelse og væk er halebenet og smerterne omkring. (røntgen viste max. 0,5 mm forskydelse af nederste led).

    Sluttelig vil jeg nævne, at jeg har prøvet fysioterapeuter, zoneterapi, kiropraktor, diverse alternative blomsterpiller, afspændingspædagoger, massører. Nogle forsøgte via endetarmen at få bugt med det. Men intet hjalp mere end max. 14 dages tid. Og at jeg nu er først i 40´erne.
Log in eller Registrér for at kommentere.