Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

stofskifte sygdom og arbejdsliv

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hejsa
    jeg har også for lavt stofskifte...fik jeg efter jeg var blevet opereret for ,for højt stofskifte som 15årig.....jeg er meget træt i perioder og får det skidt psykisk men min læge lægger det over på alt andet end tro på det er pgs stofskifter,ergo kan jeg ik bruge min læge i min søgning pga stofskiftet
    der var en der skrev hun havde fået fleksjob pga stofskiftet? hvordan det?? var din læge med i denne beslutnig?hilsen mig
  • Indstillinger
    Hej
    Ja jeg er også meget interesseret i det. Hvis tallene er "normale" er man velreguleret med medicin siger min læge og ergo er man så ikke længere stofskiftesyg. Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan man så vil kunne få bevilget et fleksjob. Er det ikke kommunens lægekonsulent der har et afgørende ord i sidste ende?
    Mvh. Gitte
  • Indstillinger
    Hej.
    Ja, det er ikke nemt at være stofskifte syg og samtidig skal passe sit arbejde. Det er virkelig en stress situation uden lige - og det går så igen ud over stofskiftet.
    Det er enormt svært - især på dårlige dage, hvor energien og kræfterne ikke er tilstede. Så "kæmper" vi os simpelthen gennem dagen. D.v.s. ressourcerne bliver simpelthen opbrugte og det kan så tilsidst ende med en sygemelding. Immunforsvaret påvirkes også, hvorfor vi er mere disponerede overfor andre sygdomme.
    Med hensyn til flexjob tror jeg, at det er en meget svær proces at komme igennem. Tænk på: "Vi er jo KUN stofskiftesyge".
    Til Gitte: Du skrev, at du øgede dosis med 25 mkg ugentligt. Har du stadig hjertebanken og gener deraf?
    Kærlig hilsen Anemonen
  • Indstillinger
    Hej igen
    Ja har meget hjertebanken, men er også begyndt på endnu et antidep. middel og Centyl for for højt blodtryk - så der er rigeligt med piller at få hjertebanken af.
    Tak for din interesse
    Mvh. Gitte
  • Indstillinger
    Hej Gitte.
    Hvis du stadig tager 25 mkg mere pr. uge - kunne du måske prøve med halvdelen - (12,5 mkg).
    Men som du skriver - du får jo en masse piller. Centyl er ikke medvirken til din hjertebanken, da den er med til at sænke blodtrykket.
    Som du skrev tidligere, har du også flere "skavanker" at slås med. Så selvfølgelig kan det være svært at vide - hvilket der er med til at gøre dig så dårlig.
    Men antidepressive midler har også mange bivirkninger. Såsom kvalme, søvnbesvær, nervøsitet, hjertebanken m.v.
    Ved indtagelse af medicin vil der altid være nogen form for bivirkninger. Nogle gange får man så igen medicin for disse bivirkninger. Og denne bivirkningsmedicin har igen bivirkninger...........
    Får du de såkaldte lykkepiller?
    Hvordan får du din dag til at gå og føler du, at du til tider har kræfter til at gøre noget ekstra?
    Håber du snart får det bedre.
    Kærlig hilsen Annemarie
Log in eller Registrér for at kommentere.