Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Efter operation af forhudsforsnævring.

13567

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hejsa.

  Jo - du kan tro, at jeg har syntes, at min søn skulle have en omskæring. Dette vil han bare ikke. Kirugen og min søn fik en rigtig god snak sammen og min søn ønsker stadig at have forhud. Så der må jeg så bøje mig. Og det er trods alt ham, som skal have det lavet og ikke mig. Så vi må på den igen og håbe at denne gang lykkedes det.

  Hej hej fra Gismo
 • Indstillinger
  Hej Gismo!

  Ja, jeg har et par gange været inde og kigge om du evt. har skrevet nyt om hvad der sker med din søn og ny operation! Nu er det jo "længe siden" vi var det igennem, og alt er fint, så derfor er det noget siden jeg sidst har "kigget forbi":-)
  Anders har ingen problemer som sådan. Det ser fint ud og han har ikke problemer med at tisse skævt el.lign. Han siger dog at han stadig ikke kan trække tilbage, men det kan jo ikke passe, jeg tror han synes det er lidt ubehageligt, og arrene fra stingene er hvide, det kan han ikke så godt li. Så han skal nok bare "øve", så kommer det. Han har ikke ondt.
  Jeg håber meget at din dreng får det lavet ordentligt denne anden gang! Og at han kommer ligeså hurtigt over det som min dreng, for det har faktisk ikke været så slemt som jeg havde frygtet. Kun de første dage. Men det KAN altså lade sig gøre at få det gjort uden det helt store ubehag. Skal han i fuld narkose igen?
  Pøj-pøj med det - jeg skal nok logge ind og følge jeres historie!
 • Indstillinger
  Hejsa.
  Tak for din melding mht Anders. Det lyder bare så godt syntes jeg. Skulle din søn også lave øvelser efter operationen mon?
  Min søn skal opereres på tirsdag igen. Og ja, han har valgt at det skal være i fuldbedøvelse. Pu-ha, jeg syntes slet ikke at det er sjovt det her. Nu håber jeg sempelthen,at det lykkedes denne gang. Du hører nærmere.
  Mange hilsener fra Gismo
 • Indstillinger
  Hej, det er pudsigt at du netop har skrevet til morgen, jeg har haft lidt meget om ørerne, og har først haft tid at kigge herind igen i dag:-)
  Min søn har ikke fået decideret besked om nogle "øvelser". Men vi siger bare til ham, at han skal forsøge lidt. Det er han, som jeg vist tidligere skrev, ikke så glad for. Jeg ved ikke om det er ham, der bare ikke kan li det, eller om den faktisk ikke kan trækkes tilbage endnu. Ved lejlighed spørger vi lægen. Jeg tror nemlig det er Anders der bare ikke kan li det.
  Puha, jeg kan godt huske hvordan man havde det et par dage før dén operation! Så jeg kan godt følge hvordan du har det! Ikke spor sjovt. Og så skal det altså bare blive i orden for din søn!

  Pøj-pøj med det! Håber at få et mindre referat når I er klar til det!
 • Indstillinger
  Godaften.
  Så er vi atter hjeme igen. Det var en noget forvirret dag i går. Vi kom ind til en anden kirurg end den første, som lovet. Han sagde, at han ikke kunne lave så han kunne trække forhuden frem. Hvis han skulle lave den ville det blive en total omskæring. Lægen syntes da egentlig bare at vi skulle tage hjem og snakke om det og så kunne vi få en ny tid ??? Der var klokken 14.oo og min søn havde fastet hele dagen. Jeg blev paf og sur, men min søn blev så ked af det. Jeg bad lægen om 10 min. til lige og snakke alene med min søn. Vi blev enige om at det skulle laves også selvom det så blev en fuld omskæring. Kl. 15.00 blev han lagt i bedøvelse og var færdig kl. 16.00.Jeg må så sige, at jeg syntes at han slet ikke er så plaget af smerter som 1 gang. Han kan sagtens gå på toilet uden at det gør ondt. Den her gang er det altså noget helt andet, hvilket er såå positivt. Nu håber jeg så bare, at tiden gør det sidste og der ingen betændelse opstår. Ja, det blev da en lang smøre. Lige en lille opdatering og tak fordi du " lyttede ". Hej hej fra Gismo
 • Indstillinger
  nogen der ved hvor længe det ca tager før diverse hævelse, betændelse og blodansamling fortager sig så man ser normal ud igen efter en omskæring?
  jeg har nu ligget sygemeldt i 10 dage efter en sådan operation og er lidt fortvivlet. smerterne er mindre nu men har stadig problemer med bare at have bukser på.
  nogen erfaringer?
  ser frem til seriøse svar.
 • Indstillinger
  Til Gismo1:
  Så blev det alligevel en rigtig omskæring. Godt nok. Efter godt 14 dage vil din søn være på toppen igen, for da er stingene faldet af og hævelsen fosvundet. Som jeg forstår det, har han allerede vænnet sig til, at glansen er blottet, så det er heldigvis overstået. Der er mange, som tillægger forhuden en alt for stor betydning, men den kan sagtens undværes, og lur mig om der ikke vil være nogle af klassekammeraterne, som bliver misundelige på din søn, når de ser hans penis i omskåret tilstand.

  Til Olsen11:
  Det lyder da noget voldsomt med så mange sygedage p.g.a. en simpel omskæring. Jeg kunne nøjes med 1, og det var egentligt kun for at være flink ved mig selv.

  Hævelse m.m. bør være forsvundet efter godt 14 dage. Tilvænningen med hensyn til at glansen er ubeskyttet er nok lidt forskellig fra mand til mand, men hvis du går med et par bløde underbukser, skulle det snart være ok for dit vedkommende. Omskæringsarret vil være noget ømfindigt i lidt længere tid i forbindelse med sex eller onani, men med lidt smørelse bliver det lettere.

  God fornøjelse til jer begge.
 • Indstillinger
  Hej Gismo

  Tak for dit svar!

  Jeg har en blodansamling og en større hævelse ved glansen som ingen ende vil tage, så jeg er sgu fortvivlet efterhånden... jeg har betændelse oveni og så smerter det når jeg tager boxershorts på... min læge har givet mig 2 x penicillin men jeg synes sgu ikke der sker en ændring... kender du nogen specialist man evt. kan henvende sig til???
  synes det er langt ude det her+ jeg stadig har smerter især om natten når jeg vågner med rejsning...

  Tak
 • Indstillinger
  Hej Olsen 1
  Nu er det ikke mig som har svaret dig, men circum - tror jeg det var. Pyt med det. Jeg kan da godt forstå, at du er plaget- uha ikke rart. Den første gang min søn blev opereret tog det ca. 14 dage inden han var rimelig mobil. Han havde også betændelse og var utrolig hævet. Han har så fået en total omskæring nu. Han er på pencillin igen pga betændelse. Oveni er den også meget hævet. Jeg tænker at du skal gå til din egen læge eller dem som har opereret dig. Måske det bare tager længere tid for dig. Jeg håber virkelig at du snart bliver helt rask for det er ikke nogen rar operation og et rigtig dumt sted. Rigtig god bedring!
  Og tak for din respons Circum - rigtig dejligt med gode råd. Tak for det. Hej hej fra Gismo
 • Indstillinger
  Hej Gismo

  Nå ja du har ret - det var circum der havde svaret;o)

  Jeg kan oplyse at jeg gik til vagtlægen lørdag og fik at vide at jeg skulle tage til urologisk afd. på RH med det samme... der kom jeg så ind og blev opereret en ½ time efter!! dvs. min egen læge + den kirurg der opr. mig første gang har fejldiagnostiseret mig 100%!! Skidt...
  Men nu går det den rigtige vej - er ikke så hævet mere og min blodansamling er heldigvis væk...
  Jeg regner med endnu en uge eller 2 før jeg er på toppen ;o) Godt jeg tog til vagtlægen, da lægen på RH sagde jeg kunne risikere at miste følelsen i "hovedet" havde jeg ventet de måneder lægen havde sagt jeg skulle!!

  Mvh Olsen
Log in eller Registrér for at kommentere.