Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Efter operation af forhudsforsnævring.

24567

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hej Irene!
  Det er jo blevet en hel føljeton, dette her:-) Jeg synes det er rart at kunne følge hinandens historier, når man nu ikke kan finde ret meget om emnet.
  Det er faktisk for dårligt at I ikke kan komme til at tale med nogen på klinikken. Hvad med jeres egen læge? Ellers ville jeg kontakte en anden klinik.
  Anders har tisset flere gange i løbet af eftermiddagen, helt uden problemer, han klager heller ikke over det svier eller andet. Han har fået en Pamol 2x, mest for at vi er sikre på han ikke får smerter. Han er meget glad og lettet, jeg er supertræt, det Anders er mest ked af er, at tissemanden ser underlig ud. Han er IKKE helt omskåret! Det sikrede jeg mig inden vi kastede os ud i "projektet", han vil have forhud. Det kan jeg næsten allerede se på den. Det var din søn vist heller ikke, vel?
  Rigtig fint at vi skriver under "åben debat for mænd"...:-)))
 • Indstillinger
  Hej Anders mor.
  Jeg håber, at Anders har det godt ? Kan jo høre, at han ingen smerter har, hvilket bare er rigtig dejligt, at høre. Min søn døjede godt nok meget med smerter uf.
  Mht. klinikken kunne jeg ikke få fat i nogle før på mandag. Kirugen er der på tirsdag. Så nu håber jeg, at vi kan få en tid hurtigst muligt.
  Ha`en god aften og håber alt er vel!!
  Mange hilsener fra Irene
 • Indstillinger
  Hej
  Jeg håber det er ok, jeg blander mig i jeres debat. Jeg har med stor glæde læst jeres breve til hinanden. Jeg står i den situation, at min søn på 12 henvendte sig og fortalte, at han ikke kunne trække forhuden tilbage. Jeg har (da han var mindre - nu må jeg ikke se;o) observeret, at han havde meget forhud. Da han blev ældre spurgte jeg ham, om han kunne trække forhuden tilbage. Han svarede altid, at det kunne han godt, men nu har han som sagt henvendt sig, og fortalt noget andet. Han siger, han slet ikke kan når tissemanden er stiv. Han kan bedre når den er slap, men at det gør ondt og slet ikke er behageligt. Jeg er meget ked af, jeg ikke har konstateret det før og føler mig som en helt dårlig mor, at jeg ikke har tjekket det før. Hvordan "opdagede" I jeres søns problem? Vi skal til lægen i næste uge og jeg tænker jo allerede på operation, og går det godt, og hvad med skolen - børn kan være så hårde. Fortalte I klassen, at jeres dreng fik lige præcis denne operation?? Ja ved godt jeg sikkert bliver meget klogere efter lægebesøg, men tankerne flyver. Min mand er rolig og siger, "Det er der mange drenge der får ordnet" Men det var rart at læse jeres debat, da I jo er skridtet længere fremme end i vores situation.
 • Indstillinger
  Hej til dig.
  Du er da helt bestemt velkommen her på debatten. Jo flere des bedre - smil. Du må da ikke føle dig, som en dårlig mor.Det tror jeg absolut ikke, at du er. Min søn har heller ikke villet snakke om det, men jo mere bøvl han fik med det, måtte vi jo tage affære. Det er jo også det du gør nu ik da. Min søn har selv valgt hvem han ville sige det til. I den alder er det jo utrolig privat og ( pinligt ) syntes han selv. Han har absolut intet sagt til sin klasse - kun nogle enkelte kammerater. Det har jeg- vi respekteret fuldt ud. Jeg kan godt forstå, at du er forvirret, men der er heldigvis en løsning på det. Og som din mand også siger, så er der utrolig mange drenge/mænd, som får det lavet uden problemer. Vi begyndte med creme efter et lægebesøg, men det hjalp desværre ikke. Jeg håber, at jeg har kunnet hjælpe en lille bitte smule. Ellers skriver du endelig bare igen. Det er aldrig rart når vores børn fejler noget uanset hvilken sygdom. Og så er det rigtig rart, at kunne dele erfaringer. Fortsat rigtig god dag.
  Mange hilsener fra Irene
 • Indstillinger
  Mange tak for din respons. Ja jeg må se hvad lægen siger. Mon ikke vi også skal starte ud med cremen.
  Jeg har også snakket med min dreng om, at alt dette her nu indebære, at vi skal have lov til at kigge på "fyren". Men han er heldigvis meget opsat på at der skal gøres noget. Han må jo kunne mærke det ikke er helt ok dernede. Han har dog aldrig haft betændelse. Jeg kunne forestille mig, at han selv er blevet bevidst om problemet i takt med at den del af kroppen er blevet mere interessant med årene.
  Jeg følger med i denne tråd.... Det var rart lige at få luft.
 • Indstillinger
  I´m back:-)
  Velkommen til den nye debattør - jeg synes også kun det er godt man kan øse af sine erfaringer og stille alle de spørgsmål man tumler med! Jeg synes I skal få en henvisning af jeres læge, så I kan komme til en specialist, der kan kigge og vurdere problemet. Det er nemlig rigtigt at man kan få noget creme, det var bare ikke løsningen for min søn, da han havde en ring af bindevæv for enden af forhuden, og det vil aldrig kunne give sig. Men måske kan det være løsningen for din søn.
  Vi har lovet vores søn at INGEN i skolen får at vide hvad der er foregået. Han vil ikke engang have at vi fortæller det til klasselæreren, selvom det måske bliver nødvendigt, hvis han ikke er klar til første skoledag. Jeg har dog talt med skolens kontor, og de giver klasselæreren besked, så måske behøver han ikke vide mere.
  Jeg har også tænkt meget på alle de dumme ting børn kan sige til hinanden. Og vi har en dreng, der i forvejen er let at drille... Jeg har lovet ham at han ikke skal til gymnastik i skolen før alt er helt normalt at se på! Og dét holder jeg! De skal ikke drille med noget så grænseoverskridende!
  Status med Anders er at han har det rigtig godt!Han er fuld af energi og keder sig bravt:-) Tissemanden er helt blå-rød på den ene side - vi mener det er dér han blev stukket og derfor er blå. Vi kan altså ikke se glansen, som Gismo skriver man kan må hendes søn... Derimod ser det "rigtigt" ud i spidsen, hvis I forstår!Jeg tror det bliver godt når hævelsen er faldet. Han har ikke ondt, det bløder ikke og han siger det er ok at tisse. Så vi synes det er gået over al forventning!
 • Indstillinger
  Hvor er det dejligt igen at konstatere, at kvinder virkelig formår at formulere sig kort og præcist om alle tidens store spørgsmål.........
 • Indstillinger
  Louise66 lader til at være et meget sygt og ensomt menneske, der udelukkende får tilfredsstillelse ved at være så ubehagelig som muligt overfor vildt fremmede mennesker. Det er da sygt!! Vedkommende bør hurtigst muligt søge psykiatrisk hjælp.
 • Indstillinger
  Hej Anders mor.
  Jeg er lidt interesseret i at høre hvordan Anders har det i dag.
  Min søn har fået en ny tid sidst i den her måned. Det er jo rigtig træls når han har fået det lavet en gang før.
  Håber at du vil skrive igen.
  Mange hilsener fra Gismo
 • Indstillinger
  Til Gismo1:

  har du overvejet en rigtig omskæring i stedet for en forhudsbevarende operation?

  Ingen forhud = ingen forhudsproblemere resten af livet.
Log in eller Registrér for at kommentere.