Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Permanent fjernelse af kønsbehåring?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har prøvet alle steder i Århus C, men hos Greenhouse/Maria Lassen er bare det BEDSTE sted i Århus.

    Hilsen Anne
  • Indstillinger
    jeg fjerner selv min kønsbehåring med voks , det koster mig kun 15 kr hver måned . og det giver en dejlig resultat.. et andet spørgsmål er at efter hårfjerningen på min ben efterlader der røde knobber og irriteret hud ! det er pisse irriterende at have det på den måde da man ser andre piger med glatte ben uden knobber og dejlig blødt hud :S nogen der kender en metode ??
  • Indstillinger
    Hej piger

    Jeg er en pige på 19år! Er gift... Min mand kan lide at jeg er barberet forneden har brugt skraber, der går to dage og så de groet igen har brugt ipelirings maskine der fjerner fra rødderne og det gjorde sindsygt ondt:( har prøvet veet både creme og voks, creme sku jeg ikk bruge igen det var ikke godt men voksen gjorde også sindsygt ondt! Hvad gør jeg har prøvet alt, nogen der kender en metode hvor det ikk gøre ondt? Jeg vil gerne bruge voks men hvordan kan jeg fjerne uden at det gør så sindsygt ondt? Håber i kan hjælpe mig :(
  • Indstillinger
    Jeg fjernede i mange år kønsbehåring med pincet. Og har kun sjældent haft nedgroede hår.
    Nu kommer der næsten ingen hår.
    Pincetten skal tage om håret helt nede ved huden og håret trækkes ud i samme retning som det gror. Så knækker det ikke og det gror ikke ned.Stræk huden hvor håret sidder. Så kan man bedre se det og det gør mindre ondt.
    Efterhånden forsvinder hårene helt.

    Hvis det havde været i dag, ville jeg nok have valgt laser.

    Barberer man hårene væk er det en god ide at bruge shaver til mænd. Og at anbringe skærene rigtigt. De skal 'køre' vandret på huden. Der skal først barberes i hårenes groretning. Når det er gjort kan man forsigtigt barbere mod groretningen. Så går der i hvert fald nogle dage før det er nødvendigt at gøre det igen.

    Hvis man fjerner hårene permanent på den ene eller anden måde er det en god idé at tænke over om man måske engang gerne vil have dem alligevel. Det kan man ikke få.
  • Indstillinger
    https://www.facebook.com/#!/pages/klini ... 8500501407

    Her er et firma i Kolding.....
    Hun går meget op i at følge med i udviklingen... Bruger forskellige typer voks, afhængig af hovr på kroppen det er...
    Hun foretager voksning på både mænd og kvinder... Bliver ikke hysterisk om manden skulle vise glæde over behandlingen.. tager det naturligt..
    Hun foretager full body....


    Ellers permanet fjernelse af hår, sker med laser...... ret dyrt og kræver flere behandlinger...
  • Indstillinger
    Hun har også en rigtig hjemmeside:

    http://www.malia-klinik.dk/
Log in eller Registrér for at kommentere.