Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Vedr. "Keltikan"

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg har med glæde fulgt med i jeres indlæg mht. Keltican kuren. Jeg fik en prolaps i sommers og er ikke kommet igang med genoptræning endnu pga. smerter. Fået tilbudt operation, da den berører nerveroden helt ned til skinnebenet, men afslået, da jeg ikke vil skæres ved nerverne. Vil først se om smerterne selv fortager sig, men er det ikke bedre inden jul, vil jeg kontakte Alpha klinikken el. tage til Bern, hvor de bruger laserstråler direkte på prolapsen. Kender I til sidstnævnte ? Venter spændt på indlæg fra jer og håber, at grunden til der er gået flere dage, er fordi I har fået det meget bedre og er aktiv med andet.
  • Indstillinger
    Jeg er begyndt på Keltican den 27.10.08 så det er ret nyt. Jeg er spændt på om det har nogen virkning på mig. Jeg har haft problemer med min ryg i mange år, men de sidste 6 år har det været slemt. Har været til alle mulige undersøgelser - Røngtgen, MR scanning, scintografi, rygspecialist, Silkeborg sygehus ( de skulle være specialister på området) kiropraktor, psyioterapeut samt alle mulige alternative behandlinger - intet har hjulpet. Man har aldrig kunnet give mig en diagnose, så jeg er meget spændt på resultatet. mvh Ole
  • Indstillinger
    Skønt at høre,at Keltikan virker for nogle! Efter ca. 3½ måned har jeg opgivet, da jeg ikke har mærket nogen som helst virkning - ikke engang luft i maven *ss*

    Karin
  • Indstillinger
    Jeg har haft smerter ned i benet grundet discusprolaps.
    Jeg fik epilepsi medicinen Gababentin og det hjalp altså. MEN er afhængighedsskabende og kan virke lidt ubehageligt i starten. Fik det gennem smerteklinikken i Herlev.
    Tager det ikke mere efter 6-8 år og har nu fået smerter igen, men ikke så voldsomt som da jeg startede. Det var det jeg ville afprøve ved at stoppe/udtrappe.
    ingen grund til at spise noget man ikke har brug for. Indtager rigeligt andet.
    MEN de hjalp altså.
    Mvh.
  • Indstillinger
    Jeg har i årevis døjet meget med smerter i hele kroppen. Snurrende/stikkende fornemmelser i hænder og fødder. Smerter i muskler og led, taber ting, kan ikke løfte ret meget. Døjer med konstant hovedpine, smerter i skuldre/nakke. Ja faktisk overalt. Smerterne varierer og der er dage hvor jeg er nødt til at holde sengen. Lægerne mener det skyldtes et trafikuheld og et fald, - dvs. 2 piskesmæld. Er idag førtidspensionist og lægerne siger jeg må lære at leve med smerterne.

    Har prøvet ALT mellem himmel og jord, og desværre ikke fundet mirakelkuren.

    Jeg startede derfor med stor forhåbning på Keltican den 19. december 2008.
    100 piller til en 50 dages kur kr. 500, - indkøbt i Tyskland
    Idag den 8. januar kan jeg stadig ikke mærke nogle virkning.

    Har i den første tid, ca. 14 dage ligget meget søvnløs, det er nu ovre. Ellers ingen ændring.
    En af mine bekendte startede på kuren samme dag og han har desværre heller ikke kunne mærke en bedring på sine smerter og han ligger stadig søvnløs.

    Jeg fortsætter selvfølgelig kuren ud og håber at virkningen kommer.
  • Indstillinger
    Hej.
    Har døjet med mange smerter efter operation for discusprolaps for 3 år siden. Har prøvet ALT og brugt mange penge på ting og sager. Kan genkende alt det I andre beskriver, men for at gøre det kort, så er jeg startet på Keltican kur for 10 dage siden og virkningen er IKKE udeblevet. Luft i maven, lidt søvnløs i starten, men også færre smerter. Er trappet ned fra 3 Oxynorm til 1 pr. dag !!!!!!!!!

    Jeg kan stadig ikke belaste ryggen, ved feks. at sidde for længe i en stol, løfte på tunge ting, løbe eller hoppe rundt, men når jeg passer på, kan jeg faktisk gå rundt uden smerter. Det er vildt, jeg gik faktisk og fløjtede den anden dag, det var ellers længe siden sidst.

    Jeg vender tilbage, med mere nyt, længere henne i kuren. Håber at I andre også må få det bedre.

    Hilsen pm1963
  • Indstillinger
    Hej
    vil lige give min erfaring med
    læste om keltikan n her på siden .jeg blev i august 2008 opereret for 2 prolapser c5/6 og c6/7 og havde stadig mange smerter efter 4 månerder med keltikan er jeg netop stoppet igen har overhovedet ikke kunnet mærke nogen forskel men måske er årsagen til smerterne en anden end " bare" nervesmerter , afventer i hvertfald indkaldelse til ny forundersøgelse pga meget stærke smerter som selv en stor dosis smertestillende ikke kan fjerne
    ( 4x 2 pamol ,4x 2 ibuprofen , 4x 2 mandolgin , 4 x 10 mg oxycontin , 6 x 10 mg oxynorm -evt op til 4 mere hvis finder det nødvendigt , synes bare ikke det hjælper )
  • Indstillinger
    Hej Alle

    Jeg har med stor interesse læst Jeres indlæg om Keltican, da jeg selv er på 8 år i smertehelvede efter først et piskesmæld i nakken og derefter prolaps i lænden (som jeg er blevet opereret for).
    Jeg er meget interesseret i at vide hvordan det er gået Jer efter I har gennemført kuren med Keltican og om forbedringerne også har varet ved efter I er stoppet.
    Jeg skal selv til undersøgelse I München om et par uger, for at se om de kan gøre noget og om jeg evt. skal opereres igen, men hvis det hele kunne ordnes med en Kelticankur ville det da helt klart være at foretrække.

    Mvh
    Maria
  • Indstillinger
    Hej
    Efter at have læst diverse indlæg + hjemmesiden har jeg nu spist mig igennem en pakke Keltican helt uden positiv virkning!.
    Jeg blev for 4 år siden opereret i ryggen og fik en stivgørende operation. Siden har jeg været svært handicappet af smerter, og skal nu reopereres.
    Jeg kørte til Tyskland og indporterede ULOVLIGT en sådan pakke Keltican...tog 1 morgen og 1 aften helt uden virkning (måske lidt mere forstyrret søvn...)
    Så enten virkede de bare ikke på mine nerverødder, eller måske er det endnu nogen der vil tjene penge på andres elendighed??
    Jeg tror at man skal drage sine egne erfarnger, men forholde sig kritisk
    Krista
  • Indstillinger
    Hej, jeg vil da lige komme med en status. Min første kur med Keltican virkede rigtigt godt, men den gode virkning er ikke foresat.

    Virkede efter 7 dage og ca 1 mdr. efter jeg stoppede kuren, altså i alt ca 3 mdr. Har mod på en omgang mere, var ikke nær så træt, mens jeg tog dem, var næsten kvik !!!

    Så nu har jeg lige i dag bestilt 200 stk. Keltican. Jeg vil hellere tage dem hver dag, tror det er bedre for kroppen som oxynorm, todolac og lign og så kan jo føre et køretøj igen, det er jo ikke så godt med oxynorm i blodet !!

    God sommer til jer alle herfra.
Log in eller Registrér for at kommentere.