Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

;-)

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Med 'andre græsgange' mente jeg ikke nødvendigvis på nettet. Men måske tiden for mig snart er kommet til at se mig om efter nogle andre muligheder andre steder. Nogle gange er forandringer et vink med en vognstang om, at man skal komme videre i livet og nu har jeg siddet foran skærmen i 4 år. Det kan jo være, at dette er et tegn på, at det ikke er dét, jeg skal længere, så det var det, jeg havde i tankerne, da jeg skrev det.

    Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med, at netop under emnet 'sind og psyke' kan man benytte andre forum. For hvis du mener andre steder på nettet, er problemet jo (som du også skriver), at der også enten er log ind, eller også er det meget mere snævert, som f.eks. borderlineforeningen. Ikke at der er noget galt med den, men den slags fora, dækker jo slet ikke det brede spekter, der er her på Netdoktor.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Hej Helene
    At jeg nævner Sind og psyke- forum, er fordi det er det der bliver nævnt, når debatten går på manglende deltagelse, på grund af, at "man" ikke er anonym længere.

    "Man" vil ikke genkendes under andre emner.

    Du har ret - Bordeline dækker ikke alt, men så er der jo

    http://www.depnet.dk/
  • Indstillinger
    Hej igen

    Ja, men 'depnet' dækker jo givetvis heller ikke hele det brede spekter, der findes herinde. Det er netop de forskellige tilgange til forskellige problemer, herinde på Netdoktor, jeg godt kan lide. Kun at skrive om depression, eller borderline eller incest, eller hvad det nu må være, synes jeg bliver for ensidigt. Mange af os har problemer, der går ind og berører mange af de forskellige områder, der er dækket af 'sind og psyke' debatterne.

    Jeg forstår godt, at log-in er en stor forbedring i forhold til de debatter, hvor der har forekommet chikane m.m. Jeg synes bare, det er rigtigt ærgerligt, at 'sind og psyke' debatten, der stort set aldrig var ramt af problemer, så bliver så hårdt ramt af log-in.
    Så man kan måske sige, at det har givet lidt bagslag. Man har fået styr på de debatter, hvor der har været problemer - tilgengæld har man næsten taget livet af nogle rigtigt gode debatter, hvor der ingen problemer var. Fordi problemløsningen det ene sted blev selve problemet det andet sted. Sådan kan det jo gå. Man kan ikke gøre alle tilfredse.


    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Hej Helene
    Du skrev:" Kun at skrive om depression, eller borderline eller incest, eller hvad det nu må være, synes jeg bliver for ensidigt."

    Ja men I kan da STADIGVÆK skrive på alle andre debatemner HER på Netdoktor.

    Der er blevet skrevet flere gange, at I ikke vil genkendes når I skriver om andet end psykiske problemer, derfor mit forslag :)
  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Ja, selvfølgeligt kan alle deltage i alle debatter her på Netdoktor og der er da også bestemt også et bredt udvalg. Det har jeg bare ikke lyst til. Jeg er kun interesseret i 'Sind og psyke debatterne'.
    Mange har problemer med genkendelse måske især på 'Sind og psyke', men det er så ikke noget problem for mig.

    Desuden hjælper det jo ikke meget, at man kan skrive om alt mellem himmel og jord på de andre debatter, hvis det netop er personlige problemer på 'Sind og psyke', man har brug for at få 'talt' med andre om. Det er jo ikke altid kun kontakt for kontaktens skyld, det handler om. Det kan være nogle meget konkrete og personlige ting, man har brug for at få vendt med andre netop inden for disse emner og så hjælper det jo ikke meget, at man kan gå ind på en anden debat og skrive om noget helt andet.

    Men tak for din interesse for det :-)

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Kære debattører

    Her har vi fjernet et indlæg, der stred imod Netdoktors regler for god tone i debatterne.

    Vi vil her benytte lejligheden til igen at opfordre alle til at opretholde en god tone i debatterne og skrive med en god og positiv tone til glæde for alle Netdoktors brugere.

    Fortsat god debat.


    Med venlig hilsen
    Redaktionen
    Netdoktor
  • Indstillinger
    Kan nogen huske, hvad det var for et indlæg ND, henviser til, at de har fjernet?

    Tænker pludselig på, at det da nødig skulle være et indlæg fra mig. - Omvendt kan det ikke passe, da jeg har fået en utrolig pæn besvarelse fra ND på et spørgsmål.

    Huske, kan jeg åbenbart ikke og jeg forestille mig, at jeg ikke er alene om at have det sådan...

    Hvis alt for mange nu tænker "det er vel ikke mig" - forskrækkes alle der har skrevet her, kan jeg forestille mig....Det er der ikke noget at sige til.

    Går debatterne mere istå, end de er i forvejen, går det da helt galt.

    Kærlig hilsen Laura.
  • Indstillinger
    Kære Laura

    Jeg er ikke stensikker, men jeg tror, det var et indlæg fra Maj. Det var ialtfald ikke fra dig.

    Hilsen Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.