Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min datter har næsten altid ondt i ryggen

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Da først jeg blev gjort opmærksom på det var det tydeligt. Man kan sætte hænderne ind i taljen og mærke om den ene hofteskål sidder lavere end den anden.

    I mit tilfælde var det fysioteraputen, der gjorde mig opmærksom på det og målte mine ben. Jeg var til massage, netop på grund af smerter.
    Jeg kunne "nøjes" med en hælforhøjelse på 6 mm.
    En hæl inde i skoen eller skomageren satte en forhøjelse under hælen.

    Mit barnebarn, jeg kunne tydeligt se det, for jeg er opmærksom på den slags ting i dag og jeg vidste, hvad det kunne komme til at betyde med smerter o.s.v.
    Så hun blev advaret. Hovedpinen var allerede begyndt
    I dag er der sikkert mere viden på området, for hun fik at vide det var hendes hofteskål der var skæv og ikke benene, der var forskellige.
    Også denne gang var det en fysioterapeut, der målte og kom med oplysningen.
    Hun fik derfor indlæg til begge sko. Naturligvis kan de ikke bruges i selskabssko, men hun går med indlæggene så ofte hun kan og er meget glad for dem.
    Man skal sikkert passe på det er et dygtigt menneske, der laver de indlæg. Der blev gjort meget ud af indlæggene blev helt rigtige.

    Jeg forsøgte den gang også på at få indlæg. Da jeg hentede det blev der trukket en skuffe ud og der lå bare en masse uden navn på. Det var vist ikke meningen, jeg skulle have set det. Jeg gik min vej uden at få indlæg og betale. Det var rent fup.

    http://laegehaandbogen.dk/ortopedi/tils ... -2755.html

    Det lader jo til lægerne burde vide noget om det.


    Jeg vil lige tilføje, jeg havde forfærdelige smerter og fik foretaget flere undersøgelser. Bl.a. fik jeg fjernet min livmoder på grund af smerterne uden det hjalp det mindste. Så blev jeg opgivet. Flere år efter var der så endelig en fysioteraput der fortalte mig, hvor alle mine smerter kom fra og jeg blev hjulpet. Men slidgigt i den ene hofte har jeg fået.
    Til gengæld var jeg ikke det mindste ked af at livmoderen blev fjernet. Så slap jeg for alle menstruationssmerterne. Noget man før i tiden bare døjede med i alt stilhed.
Log in eller Registrér for at kommentere.