Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ønsker debat om cutting

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du ønsker opmærksomhed og det er fuldt forståeligt, for det har alle mennesker brug for. Men du søger den på en negativ og selvdestruktiv måde, hvor folk selv skal gætte sig til, at du ikke har det godt. Det gør folk ikke. Du har jo også konstateret, at cuttingen ikke giver dig den opmærksomhed, du har brug for. Der er én måde at få den positive opmærksomhed (og hjælp på), som du har brug for og det er ved selv at bede om den. Vel at mærke hos mennesker, hvor der er mulighed for at få den. Hvilket er præcist det, som du ikke tør gøre.
    Problemet er bare, at kan du ikke starte med at hjælpe dig selv, så får du heller ikke hjælp fra andre. Du er nødt til selv at starte forandringerne, hvis noget skal forandres og det kræver, at du samler alt dit mod og al din styrke til at gøre noget godt for dig selv.

    Du har ikke noget at skamme dig over og det er hverken latterligt eller til grin. Professionelle behandlere vil aldrig dømme dig, som du dømmer dig selv. Men din skam bliver kun større, hvis du ikke får søgt den nødvendige hjælp til at forandre noget, så det kan stoppe. Man kan ikke stoppe den slags med viljens kraft.

    Mange hilsner Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.