Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mavesmerter

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har nøjagtigt samme problem. Jeg har været indlagt på to forskellige sygehuse til udredning, og er scannet og testet for nyre og blæresten, er undersøgt af gynækolog, igen scannet indvendigt fra, og har fået taget blodprøver for alt muligt.
    Jeg har ondt hvergang jeg har spist. Har i 2 1/2 uge kun spist æblemos, yogourt og det indvendige af brød. Alligevel får jeg vanvittige smerter med det samme efter indtagelsen af mad, som fortsætter en times tid eller 2. Hvis jeg ikke spiser er der rimeligt ro, kun ømhed i maven. Nu har jeg spist "Husk" i 3 dage og pantoloc mod mavesår i 4 dage, heller ikke det hjælper. Det eneste der hjælper er at lade være at spise. Jeg har tabt 4 kg, og er generelt utilpas, med småkvalme og madlede hele tiden. Det enste der er unormalt er blod i urinen, og en knogle i bunden af rygsøjlen, der giver et knag når jeg sætter mig? . Fandt de ud af hvad der var i vejen, da jeg kan se indlægget er fra 2008?
  • Indstillinger
    Kan det være noget så simpelt som forstoppelse ?
    Det er et forsøg værd at købe en flaske "Masin" og tage 17 dråber i et glas vand efter aftensmåltid. Man får fin lind afføring.
    Folk med "tynd" mave tror ikke, de har forstoppelse, men det kan det netop være, og så føler man sig simpelthen SÅ syg med smerter.
    Prøv det af.
Log in eller Registrér for at kommentere.