Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

campral

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hvis du har brug for Campral og føler at du har et misbrug, så kan du henvende dig til alkoholbehandlingen og få en prøvepakke gratis til en måned. Hvis de virker, får du en til, derefter skal du selv betale, men du kan få tilskud. Din læge kan også udskrive en recept hvis du har et reelt problem med alkohol, men dér får du ikke nogen prøvepakker.

    Campral for mig har været et mirakel. Jeg har haft et år med skrækkelige tilbagefald, selvmordsforsøg og indlæggelser pga. mit alkoholmisbrug. Jeg har drukket 1 flaske vodka om dagen, on and off.

    Campral virkede meget hurtigt på mig og jeg kan sagtens klare at nyde et glas vin uden at skulle drikke det hurtigt eller blive fuld med de andre. Jeg kan sagtens være i nærheden af alkohol uden at føle denne enorme trang til at drikke/købe det. Jeg lever nu et liv som en ikke-alkoholiker med almindelige drikkevaner. Jeg har været på Campral i ca. 3 uger og har været gladere, friskere og har dyrket en del mere motion og spist sundere, derfor har jeg nu i løbet af 1,5 uge tabt 3,5 kg. ;)
  • Indstillinger
    Håber sandelig Campral også kommer til at virke for mig. Har taget dem i tre dage og kan overhovedet ikke mærke nogen forskel.
  • Indstillinger
    jeg har et nært familiemedlem, der netop har fået udskrevet campral. Efter flere års intensivt misbrug. Men kan man bare begynde på dem med alkohol i kroppen ? skal man ikke være nogenlunde afruset først? I produktbeskrivelsen står, at behandlingen skal køre sammen med psykosocial behandling( hvilket jeg tror er en god idé), men det har lægen ikke nævnt. Hvad er jeres erfaringer på de områder ??
  • Indstillinger
    Hej Mutti8.
    Campral fungerer ikke ligesom antabus, så du bliver ikke syg hvis du tager det mens du drikker.
    Campral er en forholdsvis ny pille, som skulle modvirke trangen til at drikke.
    Men er personen dybt afhængig, ville det uden tvivl være nødvendigt med en afrusning først!
    Men uanset hvad så findes der desværre ikke nogen pille, som kan kurere et misbrug!
Log in eller Registrér for at kommentere.