Hjem Ældre Åben debat for modne mænd og kvinder

Chock

2»

Kommentarer

  • Med fare for at lyde kynisk, bliver jeg altså nødt til at bemærke, at hvor der er mennesker blandet ind i det, der sker der fejl.

    Det KAN ikke undgås!

    Vi undrer os ikke over det, når der sker menneskelige fejl på et værksted, hos grønthandleren, i TV-avisen, hos byggefirmaet, etc.

    Vi ved at det er menneskeligt at fejle.

    På hospitalet er det ekstremt vigtigt at minimere antallet af fejl, specielt dem med fatale konsekvenser. Men det kan kun minimeres, aldrig undgås fuldstændigt.

    Vi er nødt til at tænke rationelt, og kigge på antallet af fejl i forhold til antallet af patienter som rent faktisk bliver hjulpet af vores sundhedssystem.

    Alternativet er at sundhedssystemet ikke var der.
    Så ville vi dø af en blindtarmsbetændelse...

    Jeg siger ikke at antallet af fejl ikke kan komme ned, men man skal blot holde sig for øje, at fejl aldrig kan undgås helt.

    /Henrik
  • Jamen Henrik, så har du ikke forstået, hvad jeg lagde op til. Jeg ville aldrig, ALDRIG nogensinde påstå, at der ikke kan ske fejl.
    Jeg kan også tilgive en fejl, hvis den bliver undskyldt. Men er der noget læger IKKE gør, så er det at sige undskyld.
    Det drejede sig om man skulle lade sig registrere, som organdonor eller ej.
    Netop på grund af, der sker fejl ville jeg ikke turde.
    Jeg mener, der skal gives meget mere oplysning omkring dette emne. Mange mennesker er jo netop bange for de mange fejl der sker.

    Og for at bruge dine egne ord, det bliver jeg altså nødt til at bemærke.
  • Jeg syntes da lige, jeg vil byde Henrik velkommen :)
    Måske tager jeg fejl, men jeg mener ikke vi har haft en mand i dette forum for modne MÆND og kvinder før.

    Jeg er enig i, at det er menneskeligt at fejle, og jeg er glad for at vi i dag, har mulighed for selv at finde oplysninger om diverse sygdomme og behandlinger, så man ikke kun overlader alt i en læges hænder.

    I de tilfælde hvor en patient er erklæret død, og det så viser sig, at han/hun lever, der er det jo trods alt blevet opdaget, jeg mener ikke man begraver folk levende...
  • Billedgalleri - når de tager organer fra et andet menneske, ER de jo faktisk ikke døde - men kun hjernedøde.
  • Ja, tulle, det burde de jo være, hjernedøde. Men når man opdager nogen alligevel er levende, hvor mange opdager man så ikke. ???
Log in eller Registrér for at kommentere.