Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

depression og skizofreni

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 4 juli, 2009, 07:00
    har slettet den fordi teksten blev skrevet som om jeg er den der har alle de gyldne svar. beklager jeg har skrevet sådan noget karlsmart pjat.
  • Indstillinger
    Redigeret 12 april, 2009, 05:06
    nu er jeg endelig færdig for en stund med at skrive om alle de fede oplevelser til de mest vanvittige og ondskabsfulde lyster jeg har haft. så nu kan i skrive løs om hvad i har oplevet af positive ting, eller negative ting som skal løses i en fart, i alt den tid jeg har skrevet løs. og næsten ikke haft tid til at høre på jer.
  • Indstillinger
    Mangel på nogen bestemte dopamin signalstoffer eller manglende stimulation af nogen bestemte dopamin receptorer i hjernen er sikkert skyld i at en masse får depression.
  • Indstillinger
    man skal sørge for at have højt dopamin 2 niveau i hjernen, men ikke forhøjet dopamin 2 niveau, for hvis man har det, kan man ikke holde styr på sine tanker og følelser og kan muligvis heller ikke skelne mellem virkelighed og fantasi.
  • Indstillinger
    Til fisken345. antipsykotisk medicin hæmmer især dopamin 2 og serotonin 5ht2. og dopamin er et signalstof der har med lykke og lyst at gøre. så som jeg har skrevet før tror jeg at du får hæmmet for meget dopamin via den antipsykotiske
    medicin. hvis jeg må vide hvor meget du får, så må du gerne skrive det, hvis du vil, for jeg kæmper også kampen for at beholde min lykke og fantasi.
  • Indstillinger
    Til tyren1. jeg er noget frem til at det handler om hvor meget dopamin jeg kan tåle og få frigivet, får jeg frigivet for meget tager fantasien overhånd, får jeg frigivet for lidt bliver jeg depremeret.
  • Indstillinger
    hejsa. jeg får zeldox . min rigtige gode psykiater igennem mange år, fortalte at der er antdepressivt i zeldox. men pt får jeg også akarin( lykkepille) men det virker lidt sløvende sammen med zeldox. Det er jo svært at skelne mellem depression og skizofreni men hvis du græder meget tyder det på en depression. Det kan man jo godt få når man tænker på at man er skizofren og al den livskvalitet man synes man har mistet. det er det min psykiater har fortalt mig. håber du kan bruge lidt af det
  • Indstillinger
    jjjj2506. det kan jeg godt bruge. ud over det, er jeg godt på vej, til at få det bedre. jeg er i øjeblikket på 30 mg abilify, men håber jeg bliver sat ned til enten 15 eller 20. først ville jeg prøve med 25 mg og se hvordan det går.
  • Indstillinger
    Redigeret 4 juli, 2009, 08:09
  • Indstillinger
    ja kunsten må jo være at få balance i hjernen så man kan have sig et liv. jeg er nede på 40 mg zeldox og har ikke været psykotisk i laang tid. jubii. men er lidt åndsfraværende og depressiv men oplever også en slem tid.
Log in eller Registrér for at kommentere.