Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hej allesammen

Redigeret 3 august, 2008, 10:57 i Diskusprolaps
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Anette
    Jeg vil være nummer to, griner. Glæder mig til at høre mere om den scanning og om rygskolen...;-)
    Fortæl når du kommer i gang.
    Mange hilsner, Janne
  • Indstillinger
    Hej alle,

    Så vil jeg være nr 3 (eller 4 - efter Steengaard).

    Det er noget værre noget med dig, Steengaard - så se, at blive "rask", men godt, hvis de kan finde årsagen til problemerne med hænderne.

    Godt at høre, du skal scannes igen, Anette, så du kan få en 2. opinion - du må i hvertilfælde have held og lykke med den.

    Hej Janne - vi "snakkes"

    Og jeg venter til at strejken er forbi, og får mere og mere ondt :( - lider sammen med de mange tusinder danskere, som venter på behandling.

    Mange hilsener

    :) Anita
  • Indstillinger
    Hejsa Alle sammen :-)

    Nå så blev det vist mig der meldte mig som 4. på banen.

    Har ikke meget tid og overskud for tiden, for Linda er igen startet på arbejde, så de det sparsomme overskud der er, går til Mathias vores søn på 10 måneder.
    Vi var på telttur i den weekend der var, og jeg er stadig temmelig smadret efter den tur.
    Så advare lige andre med problemer i lænden om, at uanset hvor gerne i vil støtte evtentuelle børn eller måske børnebørn, så lad være hvis i ikke har råd til en hytte eller hotel, for det var mit livs mareridt.
    Er dog stolt og glad for jeg var der til, at støtte vores datter til de fodboldkampe hun spillede i Madsbypigecup.
    Der vil dog ikke være flere teltture for mit vedkommende, med mindre de engang vil kunne ordne de skader jeg har, for den telttur koster stadig.

    Ud over det vil jeg bare sige hygge til jer alle og håber vi også fremover får nogle gode debatter :-)

    M.V.H.
    Johnny

    PS: Nu ved i hvem Johnny det er og vil så ikke blive nødvendigt femover ;-)
  • Indstillinger
    Æv - det gik ikke som ventet med hænderne i dag. Efter at have pumpet blokade ind i højre hånd (rimeligt smertefuldt synes jeg - og er da ellers ikke pivet, tror jeg), havde han nålen ind i højre hånd, da jeg spørger om det er almindeligt at få det dårligt - men kunne knap sige det sidste for jeg var ved at besvime. Den gode læge fik hurtigt nålen ud igen og lagt mig ned - jeg var helt omtåget og slet ikke ved fatning. Sygeplejerske kommer ind, benene bliver holdt i vejret, mens jeg ligger der. Husker jeg beder ham om bare at få overstået den anden hånd - jeg har det fint mener jeg :) Men lægen mente ikke det ville være godt for mig. Så det er udsat. Øv.
    De var dog ikke overbevist om at føleforstyrrelserne kommer sig af det testede ved EMG alligevel - men forsøger sig jo frem. Vi må se tiden an i den en hånd nu. Hvis ikke det hjælper så muligvis operation, men muligvis konkluderes der at det kommer fra nakken alligevel. ja ja - sådan kan det gå. NU er jeg træt - og lader barnepigen tage sig af børnene. Jeg vil ligge ned :)
    /Stengaard
  • Indstillinger
    Redigeret 4 august, 2008, 19:07
    hej jeg er 38ár og er blevet opereret for diskusprolaps l5 for ca 2 og en halv máned siden det gik godt i starten men benet sov stadivekk men sá faldt min datter pá cykkel for ca 1 máned siden og jeg kom til at ta hende op igen af cyklen og sá fik jeg stærke smerter igen om lænderne ballerne og ned í benet var og snakkede med lægen hann sa det ku lyde som om det var arvevet og det var kommet blodsamling i er det nogen af jer som har prøvet det samme? skal det virkelig ta sá lang tid til det bliver bedre? for jeg er ved at give op kan ikke klare mere tar tabletter hele døgnet
  • Indstillinger
    Hej

    Ja det kan jeg er opereret for 6 mdr siden og jeg har ondt i lænd og balde og ben er også på piller endnu,men jeg er blevet scannet og der er en lille prolaps igen som er omgivet af arvæv.
    Arvævet trykker på nerven, de håber arvævet vil skrumpe lidt og nerven det samme da den er hævet/fortykket.

    MVH Jan
  • Indstillinger
    Jeg har på det sidste oplevet at hvis jeg kører en hånd ganske let på mit ar (efter stivgørende operation i lænden aug 2007), så tricker det en række nerver i ballen. Føles som om at der er en der spiller harpe på den :)
    Ikke smertefuldt, omend lettere irreterende. I hvert fald hvis det udvikler sig til at udløses ved endnu mindre tryk (så som en buks der trykker når man sidder osv).
    Blot en indskudt bemærkning.

    /Stengaard
  • Indstillinger
    Hej alle.

    Så lykkedes det også for mig at blive oprettet. Godt for hele debatten, at det nu kræver login.

    En lille status fra mig.. Jeg er også stivgjort i lænden, og har levet godt med det i 7 år, men nu det sidst år er smerterne blevet værre.. Har været indlagt og er blevet undersøgt grundig, men der er ikke noget ud over, at ryggen er meget slidt. Arbejder pt. 16 timer i ugen, og det går rimeligt. Men det er vanskelig, at jeg hele tiden skal "passe på" sin ryg, ikke stresse osv. men gør jeg ikke det, så giver det bagslag når vi når til eftermiddag.

    Mvh dali
  • Indstillinger
    Godt at se dig igen på 'netlægen'. Utroligt flot at du sådan selv fik dig oprettet :)
    Bortset fra det, så burde de lave det sådan at siden husker ens login (hvis man ønsker det), således at man logges automatisk ind.

    /Stengaard
  • Indstillinger
    Redigeret 20 oktober, 2008, 10:00
Log in eller Registrér for at kommentere.