Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Tænder på at blive "opdaget" I at spille pik

Redigeret 1 april, 2023, 22:59 i Sexfantasier

Jeg tænker ikke det er en fantasi som sådan, men jeg elsker at spille pik ude i det offentlige rum.

Jeg går ofte på stranden om sommeren(nudist), bare for at se om der også er andre mænd/kvinder, der har det på samme måde som jeg.

Jeg er ikke homoseksuel, men det tænder mig alligevel, at se en anden mand spille den af på sig selv og jeg bliver selv yderst opstemt af det selv samme, dog uden at jeg har brug for kontakten.

Jeg ønsker blot, at de skal se mig (mand/kvinde), anderkende min lyst og se mig sprøjte.

Jeg har ofte hevet den frem bagerst i bussen sent om natten, i håb om at buschaufføren ville "opdage" det, dog uden at gøre det alt for tydeligt.

Det startede allerede i de unge teenageår, hvor jeg mærkede en utrolig opstemthed, da jeg en dag stod og spillede pik i et buskads og en ældre mand kom forbi og så mig. Han gik dog videre, men kiggede meget tilbage og inderst inde, ville jeg ønske han vendte om, så han kunne se mig.

Jeg har endda, i mine ældre år(40), siddet sammen med en god kammerat, set en sjofel film og til sidst har vi siddet ved siden af hinanden og spillet pik. Super frækt.

Er jeg den eneste der har excibisionistiske tendenser?

Jeg går ofte nøgen rundt i haven og en dag kom svigermor forbi, imens jeg legede med mig selv. Jeg stoppede pga chokket hun gav mig, men hun så min stive pik og inderst inde, havde jeg lyst til at fortsætte foran hende.


Hjælp mig...er jeg helt gal?

Kommentarer

 • Indstillinger
  Redigeret 1 april, 2023, 00:31

  Ps: de film jeg synes er frækkest, er gerne dem, hvor fyren spiller den af i bilen og bliver opdaget. Eller dem fra toget eller andre offentlige steder. Min søgning hedder ofte "public jerking off get caught" 💁

 • Indstillinger

  Jeg tror egentlig ikke, at det er en unormal lyst at have.

  Mange tænder på at blive opdaget. Det er også derfor, at der findes så ufattelig mange pornofilm, der handler om netop voyeur. Altså både det at se andre, men også at blive set.


  Det eneste du skal tænke på, er at dem der kunne ske at opdage dig måske ikke synes, at det er superfrækt.


  Jeg har selv oplevet, da jeg var omkring 22 år, at en noget ældre mand (han var nok omkring 40-45 år) onanerede foran mig i et tog. Vi sad lige overfor hinanden, og så rørte han bare ved sig selv.

  Det var totalt grænseoverskridende. Jeg frøs bare til is, og sad bare og lod som ingenting.


  Det er næsten 20 år siden, og nu ville jeg nok bare grine, hvis jeg blev udsat for sådan noget. Men dengang syntes jeg hverken, at det var sjovt eller frækt. Jeg syntes bare han var klam.


  Jeg ville ærlig talt også blive sur, hvis min datter kom hjem fra skole og fortalte, at en gammel gut havde hevet tisseleif frem i bussen på vej hjem!


  Der findes en hjemmeside, hvor man kan aftale med andre, at man mødes forskellige offentlige steder. På den måde, kan man måske undgå, at “de forkerte” opdager én i akten.


  En swingerklub kunne også være en idé.

 • Indstillinger

  Tak for input og dit synspunkt.

  Jeg har godt stødt på den slags sider og ærligt talt, finder jeg dem ikke særlig tiltalende. Jeg synes de bliver for "lige på og hårdt". Jeg elsker bare tanken om, at jeg tilfældigvis bliver opdaget og nogle synes det er spændende at kigge imens, fordi de også synes det er frækt.

  De sider henviser vist mest til dem der har direkte dogging tendenser og-eller mand/mand tilgang og dét er ikke helt mig.

  Jeg kan godt forstå den oplevelse har sat spor i dig. Jeg ville heller aldrig hive den frem i bus eller tog, hvis jeg sad direkte overfor nogle. Det jeg mente var, at hvis jeg sad bagerst i bussen og spillede den af og at der tilfældigvis satte sig én på sædet lige foran og at jeg så blev opdaget og vedkommende synes det var frækt at se på mig 👀💁 men chancen er nok slim-to-none 😅

  Jeg har et par steder i tankerne, hvor jeg kan tage hen og spille den af, hvor jeg ved at chancen for en tilfældig forbipasserende kan komme forbi og hurtigt skynde sig videre eller vende ryggen til, hvis de ikke bryder sig om synes af det de ser 😉

 • Indstillinger

  Man skal dog også passe på, at det ikke er i ens nærområde, da man så risikere at blive "fanget" af nogle man kender 🙈

Log in eller Registrér for at kommentere.