Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min verden styrter sammen

Redigeret 27 februar, 2014, 05:50 i Sorg og krise
Jeg blev skilt for nogle år siden efter et meget langvarigt ægteskab. Jeg havde altid troet vi skulle blive gamle sammen, men min mand fandt en anden han ville blive gammel sammen med.....
Jeg blev alene med vores børn. Fandt en lejlighed og et dårligt betalt job, da jeg havde været hjemmegående i mange år, havde jeg ingen referencer. Min lejlighed blev renoveret, så huslejen steg. Min løn steg ikke. Så nu har jeg svært ved at klare det hele økonomisk.
Mit job er hårdt og med mange ensartede gentagne arbejdsbevægelser. Dette har givet mig en dårlig (frossen) skulder. Min læge har indberettet det som arbejdsskade. Jeg var til specialist som også sagde det var en arbejdsskade. Nu har jeg fået afslag fra arbejdsskadestyrelsen.
Jeg er i fare for at miste mit job. Jeg søger og søger, men får ikke andet end afslag. Hvem vil ansætte en kvinde i 50´erne med en forældet uddannelse og uden særlig erfaring indenfor sit felt?
Jeg vil så gerne kunne give mine teenagebørn en god hverdag, men jeg bruger al min tid på at spekulere over fremtiden. Jeg SKAL finde et billigere sted at bo og et andet arbejde. Jeg er skrevet op til lejeboliger alle steder i nærheden, men får aldrig nogen af dem jeg bliver tilbudt.
Og mine jobansøgninger er kun afslag efter afslag......

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære ven.
    Du står i en meget svær situation, som jeg delvist har prøvet selv. Også jeg fik en frossen skulder efter jeg var startet på nyt job. Jeg var rimelig desperat, da jeg under ingen omstændigheder havde råd til at miste mit arbejde. Min læge udstedte en recept på nogle smertestillende piler som hedder Dicnofinak rapid. ( måske stavet lidt forkert ) De tog toppen af smerterne, og så bed jeg tænderne sammen for resten. Det tog ca. 1/2 år. Det er 6 år siden, og der har ikke været smerter siden. Ang. økonomien så er dine børn gamle nok til at hjælpe til med at tjene penge til deres eget tøj. Mine gik med reklamer og arbejdede på gartneri. Det er få timer som ikke går ud over skolen. De klarer sig fantastisk begge 2 idag. Håber du kan bruge det til noget. Vh. Janne.
Log in eller Registrér for at kommentere.