Hjem Hud og hår Hårtab

Hvidt skæg

Redigeret 27 oktober, 2015, 23:48 i Hårtab
Hej,

Jeg har for snart 1½ år siden, fået skaldet pletter hvor jeg før havde skæg, det startet som en lille plet på størrelse med en 25 øre, det begynde så at blive større og større pletter, der vokser nu hvide små dun. da jeg spurgte mig læge, henviste han mig til en hud læge på Hovedbanegården, de fortalte mig at mit normale skæg ville komme tilbage igen. men efter 1 år nu, har jeg næsten mistet alt mit skæg og det er begyndt at at sprede sig til håret.

Jeg har lade mig fortælle gennem folk, at man kan blive behandlet på en måde, hvor man i et mørkt lokale, ved hjælp af lyset fra et sterin lys kan se det døde hår væv, fjerne det og skæget skulle vokse normalt ud igen. Jeg har også hørt at skulle være muligt at smørge med noget oile. Dem der er blevet behandlet, har fået behandling i udlandet.

Kan jeg få behandling på samme måde i Danmark, eller få fat i den oile herhjemme?

Kommentarer

 • Hej...;o)

  Min kæreste har samme problem, som dig...
  Kan se at de´t er mange mdr siden du har skrevet til Net doktor..
  Han er også blevet sendt til hudlæge. Han har fået samme besked som dig, at det vil komme tilbage indenfor et 1 år.. Men det er det ikke tværtimod er plettet vokset.
  Virker det olie som du har skrevet om..???
  Håber at hører fra dig...
  Mvh Melanie
 • Små pletter i skægget, som først er helt blanke pletter, og derefter måske udfyldes med små hvide hår/dun lyder som en meget bekendt sygdom. Alopecia Areata hedder den, og den starter som en lille plet, helt blank, og spreder sig så videre i både skæg og hår.

  Jeg har selv haft det, og har det stadig. Der er ikke noget vidundermiddel der kan standse den. Dog har jeg, til at held, oplevet at jeg kan bremse den og få håret hurtigt tilbage i hårbunden. Jeg har ikke haft samme succes i mit skæg, her er der stadig hvide dun, som vokser lidt langsommere end mit normale skæg.
  Jeg har fået "Dermovat", binyrebarkhormon, som har bremset og fået håret til igen at gro i hårbunden. Den har ikke haft samme effekt i skægget.
  Behandles det ikke, så bliver pletterne større, og spreder sig til andre dele afhåret og skægget. Det er vigtig at behandle, jo før jo bedre.
 • Hej igen..

  Der var ingen hjælp ved brug af oilen, jeg prøvet også en salve behandling som var meget smerte fuld.. det hjælp heller ikk..

  Mine pletter er meget slemme nu, intet skæg tilbage..

  Jeg er så småt begyndt at vende mig til tanken om at blive skaldet.. :) Livet går jo videre..
 • Et lille trick, der har hjulpet en masse fra Marokko.

  1: lav nogle bitte små snit på det udsatte område, så du bløder en lille smule.
  2: Gnid hvidløg i såret, og lad det derefter hele.

  Kan være man bliver rød et par dage, anbefaler derfor man gør det, når man ikke skal lave noget ''vigtigt''.

  Har selv overværet en få det gjort i hovedet. Han havde skaldede pletter over det hele næsten. Allerede efter 1 uges tid, kunne man se forskellen. 2-3 uger efter og man skulle tro han hele tiden har haft hår over det hele.

  Håber det hjælper nogle af jer.
 • Jeg endte selv med at få Alopecia i mit skæg, for ca 4måneder siden.
  Jeg prøvede med binyrebark hormon som min læge anbefalede, men det hjalp ikke. Tog derefter til en hudspecialist, som sagde at jeg skulle stoppe med at bruge binyrenarkhormon, da det fortynder huden. Hun sagde at det MÅSKE ville vokse ud selv.
  Det kunne jeg ikke bruge til noget, og gik derfor igang med hvidløgs tricket. Små 2uger efter, at have brugt hvidløg ca. hver tredje dag kunne, jeg se, de små dun kom igen. Min hudlæge blev glad, da hun havde hørt om at, hvidløg kunne hjælpe men, ikke havde set nogle bruge det før. Så hun ville meget gerne følge med i mit forløb.
  Efter en måneds tid med hvidløg, havde jeg fået dun, på alle mine skaldede pletter (2 storre pletter der dækkede næsten begge kinder), men jeg var ikke tålmodig nok, og begyndte derfor at undersæge alternativer igen.
  Kom frem til nogle forskellige historier om, at cannabisolie skulle virke mod næsten alt.
  Anskaffede mig derfor noget cannabisolie, og begyndte at smørre kinderne ind, morgen og aften.
  Små 3dage efter, brug af olie, og mit SKÆG, begyndte at vokse igen. ( altså de små hvide dun, var nu stærke sorte skægstubbe)

  Alt ialt, tog det mig næsten 2 måneder fra jeg begyndte at bruge hvidløg og cannabis olie, til jeg havde fået mit skæg tilbage.

  Håber det er noget der kan hjælpe JER andre, da jeg nu ved hvor irreterende det kan være med de pletter.

  Hvidløg kan fås overalt, men olien er jo ikke helt lovlig endnu, så der er man desværre nødt til at tage en tur ind på Christiania, hvor ca 10ml koster 200kr.
  Det skal siges, at jeg brugte 4 dråber olie på hver af pletterne da de var ret store, men at jeg ikke har haft behov for at købe mere olie, da det virker utroligt hurtigt.
 • Jeg bevæger mig ind på christiania, for at at købe olien. Olien er næsten tilgængelig hos alle boderne.
 • Hvis du ikke tror på det, kan du jo lade vær med at prøve. Jeg er bare glad nu, hvor jeg igen kan gro et fuldskæg.
  Det har 100% virket for mig, og min hudspecialist er gået igang med undersøgelser for at se på hvordan det kan være, at det virker så effektivt og hurtigt.
 • Hvidløg virker men man skal have tålmodighed for det tager lang tid og svier. Jeg kender selv en som brugte hvidløg, det flere år siden idag har hun fået hele håret igen så den er god nok.
 • Jeg vidste ikke, hvidløg rent faktisk virker.
Log in eller Registrér for at kommentere.