Hjem Sex & samliv Åben debat om kønssygdomme

Ureaplasma parvum og urinrørs smerter

Kære alle,

Jeg har de seneste 6 måneder gennemgået et sygdomsforløb med frygtelige smerter i hvad der føles som urinrøret. Smerterne er der dagligt og de sidste tre måneder i sådan en grad, at jeg er sygemeldt fra mit arbejde.

Jeg er i forløb hos Urologisk afd på Gentofte hospital, tidligere forløb hos special gynækolog i Hvidovre, nu i forløb på gynækologisk afd på Herlev hospital og jeg går til akupunktur. Det er efterhånden blevet mit fuldtidsjob. Trods mange undersøgelser det seneste halve år, er der ingen årsag fundet, og jeg oplever ingen bedring. Jeg oplever desværre også at alle specialister har deres forklaring på smerterne, og de snakker forbi hinanden.

Mit spørgsmål går på: jeg er fornyeligt testet positiv med få bakterier ved en podning fra urinrøret for ureaplasma parvum (ikke ureaplasma urealytikum). Det er første gang en prøve viser positiv. Der er stort set ingen info at hente på nettet om denne bakterie hverken på dansk eller engelsk. Samtidig virker det som om de eksperter, jeg går hos selv ved meget lidt. Har nogle af jer erfaringer med ureaplasma parvum og smerter i urinrøret?

På forhånd tak!

Bh Christine

Log in eller Registrér for at kommentere.